FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
takva je cijela država, svako u svojim okvirima i nadležnostima. što bi mu bilo dosta kad zna da mu dlaka s glave neće pasti?
Ako je ovo istina da je on stopiro gradnju stadiona onda sa njim treba rascistiti neke stvari al po zakonu ulice pa da ga 3 patrole prate kad ide kuci i na poso.
protiv državne sile zakon ulice je nemoćan. a koldžo je eminentan član državne, političke zločinačke organizacije koja ovdje drži vlast još malo pa frtalj vijeka, sa vrlo malim prekidima. tako da je to smiješna priča, nažalost.terabajt je napisao/la:Ako je ovo istina da je on stopiro gradnju stadiona onda sa njim treba rascistiti neke stvari al po zakonu ulice pa da ga 3 patrole prate kad ide kuci i na poso.
To ako je uradio pa to je zlocin stoljeca prema klubu, nama navijacima, prema gradu i drzavi strasnooo.
Čitam ovo nazovi saopštenje FS BIH.Tačno mi dođe da zaplačem nad njihovom sudbinom.Ni Kalimero im nije ravan.Ni riječ o linearnoj raspodjeli love a nelinerarnoj raspodjeli obaveza.Pa idi u Travnik,Obarsku pa tamo širi tu šuplju o navodnoj brizi
- Camoranesi
- Kontakt:
Nemoj da vas išta čudi, gomila krimosa sa kravatama je prošla kroz naš klub i oko njega. Šiljak mi izgleda kao skroman čovjek sa jasnim ciljevima, bez puno obećanja...
Zadnja izmjena: Camoranesi, dana/u 06 avg 2014, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
-
neroazzuro
- Kontakt:
A znas li zbog cega se s ovim nije izaslo u javnost? To bi stavilo ogroman pritisak na Koldzu i co. od strane navijaca Zelje i javnosti uopste.FKZ1921 je napisao/la: Ovo sa Madjarima je tacno. Dakle,u klub su dosli ljudi iz Madjarske,radilo se o firmi koja se bavi investicijama. Donijeli su projekat stadiona od cca 20000 mjesta kakav su napravili u Budimpesti.
Ponuda je glasila:napravicemo identican stadion i predati ga u vlasnistvo FK Zeljeznicara. Za taj ulog trazimo zemlju,sadasnji pomocni stadion,na kojoj bi pravili poslovno-stambeni objekat, koji bi bio nase vlasnistvo(vlasnistvo tih Madjara).Nasa uprava je prihvatila ponudu.Da bi se to realizovalo,opcina je trebala promijeniti regulacioni plan,te zemljiste gdje je sad pomocni teren prenamijeniti u gradjevinsko. Cinjenica je da je to zaustavio nacelnik opcine,Koldzo.Ovo je bila jedina konkretna prica i najbolja prilika za rijesavanje pitanja stadiona za sva vremena. Na zalost,ocigledno su prevagnuli neki licni interesi ljudi u politici koji imaju moc da odlucuju.
Jedini razlog koji meni naumpada je tal nekog iz uprave.
P.S. Avanes,svaka cast na komentaru.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Slazem se sa tim da se o ovome moralo izaci u javnost pa covjece kakvu bi digli frku haos bi bio, ako je istina ovo zasto se sutilo.
Ako ikad iti jedan nivo vlasti ulozi iti jednu marku u pravljenje necega sto je privatno vlasnistvo a ne drzavno, od mene kao poreznog obveznika koji uredno uplacuje sredstva, dobit ce tuzbu za to.
- Camoranesi
- Kontakt:
Šutilo se još o mnogo čemu, sve se to baca pod tepih, a da su se stvari radile kako treba proteklih godina Željo bi uveliko igrao u Europi..terabajt je napisao/la:Slazem se sa tim da se o ovome moralo izaci u javnost pa covjece kakvu bi digli frku haos bi bio, ako je istina ovo zasto se sutilo.
1921
1921
Pa sta cekas sto ne podnosis tuzbe za milione nelegalno stecene imovine nopr. zlatko l. ima imovinu 3.5 mil i dokazano, tuzi ih za automobile sto vozaju i stavljaju ih u privatno vlasnistvo a mi smo ih platili. Imas vec sada materijala da pises tuzbe do kraja zivota sta cekas ???Pjesnik je napisao/la:Ako ikad iti jedan nivo vlasti ulozi iti jednu marku u pravljenje necega sto je privatno vlasnistvo a ne drzavno, od mene kao poreznog obveznika koji uredno uplacuje sredstva, dobit ce tuzbu za to.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
iti, pa jos jednom iti??????????Pjesnik je napisao/la:Ako ikad iti jedan nivo vlasti ulozi iti jednu marku u pravljenje necega sto je privatno vlasnistvo a ne drzavno, od mene kao poreznog obveznika koji uredno uplacuje sredstva, dobit ce tuzbu za to.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Camoranesi
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:iti, pa jos jednom iti??????????Pjesnik je napisao/la:Ako ikad iti jedan nivo vlasti ulozi iti jednu marku u pravljenje necega sto je privatno vlasnistvo a ne drzavno, od mene kao poreznog obveznika koji uredno uplacuje sredstva, dobit ce tuzbu za to.![]()
![]()
![]()
Nadam se da neces sam podnositi tuzbu...
1921
1921
Radim kao pravnik i znam koja su prava i za sta neko nekoga moze tuziti.
Ako se ulaze u tudju privatnu kucu i to mojim parama, a ja kao porezni obveznik sam taj neko ko financira sve to, imam pravo tuziti bilo koji nivo vlasti.
Vjerujem da bi u tom slucaju sudovi bili zatrpani tuzbama, zato mozete zaboraviti na hediju preko ledja poreznih obveznika. Puno bitnijih i urgentniji stvari u ovoj drzavi ima za pogurati od vaseg arheoloskog nalazista od stadiona.
Hvalite se imate stadion, onda ga i pravite.
Preko mojih ledja ni moj komsija se nece hvaliti kako je napravio bazen pored kuce, ako ima vlastita sredstva, neka sam i pravi
Ako se ulaze u tudju privatnu kucu i to mojim parama, a ja kao porezni obveznik sam taj neko ko financira sve to, imam pravo tuziti bilo koji nivo vlasti.
Vjerujem da bi u tom slucaju sudovi bili zatrpani tuzbama, zato mozete zaboraviti na hediju preko ledja poreznih obveznika. Puno bitnijih i urgentniji stvari u ovoj drzavi ima za pogurati od vaseg arheoloskog nalazista od stadiona.
Hvalite se imate stadion, onda ga i pravite.
Preko mojih ledja ni moj komsija se nece hvaliti kako je napravio bazen pored kuce, ako ima vlastita sredstva, neka sam i pravi
Zadnja izmjena: Pjesnik, dana/u 06 avg 2014, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- SarajlijaTM
Obiđi poljine, pa slobodno kreni sa tužbama.
Btw osim svega napisanog za stadion koje je manje vise tačno koldzo ne da graditi ništa na pomoćnom jer mu je kuća iza odmah
Btw osim svega napisanog za stadion koje je manje vise tačno koldzo ne da graditi ništa na pomoćnom jer mu je kuća iza odmah
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Logično, busaju se u prsa kako imaju svoj "stadion" (ako se tako može nazvati teren + jedna iole normalna tribina ali koja nema ni WC-a), nas napadaju kako smo "režimski" i "udbaški" klub, bla-bla, a ovamo bi da im upravo VLAST gradi i izgrađuje stadion, ho-ho, nećemo tako đaci!Pjesnik je napisao/la:Ako ikad iti jedan nivo vlasti ulozi iti jednu marku u pravljenje necega sto je privatno vlasnistvo a ne drzavno, od mene kao poreznog obveznika koji uredno uplacuje sredstva, dobit ce tuzbu za to.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo vas dvojica, udruzite se i tuzite, 50.000 KM je kostao projekat nove Grbavice i to je ulozio, pogodite ko???BordoArmy88 je napisao/la:Logično, busaju se u prsa kako imaju svoj "stadion" (ako se tako može nazvati teren + jedna iole normalna tribina ali koja nema ni WC-a), nas napadaju kako smo "režimski" i "udbaški" klub, bla-bla, a ovamo bi da im VLAST gradi i izgrađuje stadion, ho-ho, nećemo tako đaci!Pjesnik je napisao/la:Ako ikad iti jedan nivo vlasti ulozi iti jednu marku u pravljenje necega sto je privatno vlasnistvo a ne drzavno, od mene kao poreznog obveznika koji uredno uplacuje sredstva, dobit ce tuzbu za to.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Jedno je nelegalno steci nesto, za to trebaju dokazi, a ja ih nemam.terabajt je napisao/la:Pa sta cekas sto ne podnosis tuzbe za milione nelegalno stecene imovine nopr. zlatko l. ima imovinu 3.5 mil i dokazano, tuzi ih za automobile sto vozaju i stavljaju ih u privatno vlasnistvo a mi smo ih platili. Imas vec sada materijala da pises tuzbe do kraja zivota sta cekas ???Pjesnik je napisao/la:Ako ikad iti jedan nivo vlasti ulozi iti jednu marku u pravljenje necega sto je privatno vlasnistvo a ne drzavno, od mene kao poreznog obveznika koji uredno uplacuje sredstva, dobit ce tuzbu za to.
Nesto drugo je kad se sredstva od poreznih obveznika direktno i transparentno ulazu u neciju privatnu imovinu.
Ako drzava ima neke koristi od toga svega, ako ce kasnije imati neki udio u tome ili bilo sta slicno, onda ok.
Da vam tek onako da pare, koje su moje i od ostalih poreznih obveznika, to nece moci
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ejnur, KrajinaTm87, semirmrva, TefalTava i 26 gostiju.