FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 06 avg 2014, 16:46

Kako se glodari odma javljaju eheheh

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 avg 2014, 16:47

inace vas ima toliko da se pitate za neke stvari :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli !

Pjesnik
Kontakt:

Post Postao/la Pjesnik » 06 avg 2014, 16:49

likusa je napisao/la:inace vas ima toliko da se pitate za neke stvari :lol: :lol:
Ima zakon, ima ustav ima neki red, imaju neki prioriteti :guz:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 avg 2014, 16:51

Pjesnik je napisao/la:
likusa je napisao/la:inace vas ima toliko da se pitate za neke stvari :lol: :lol:
Ima zakon, ima ustav ima neki red, imaju neki prioriteti :guz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Inace zivimo u Americi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Željeznicar za život cijeli !

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 06 avg 2014, 16:52

Pjesnik je napisao/la:Radim kao pravnik i znam koja su prava i za sta neko nekoga moze tuziti.
Ako se ulaze u tudju privatnu kucu i to mojim parama, a ja kao porezni obveznik sam taj neko ko financira sve to, imam pravo tuziti bilo koji nivo vlasti.
Vjerujem da bi u tom slucaju sudovi bili zatrpani tuzbama, zato mozete zaboraviti na hediju preko ledja poreznih obveznika. Puno bitnijih i urgentniji stvari u ovoj drzavi ima za pogurati od vaseg arheoloskog nalazista od stadiona.
Hvalite se imate stadion, onda ga i pravite.
Preko mojih ledja ni moj komsija se nece hvaliti kako je napravio bazen pored kuce, ako ima vlastita sredstva, neka sam i pravi :kafa:

molim pravnika da nas tuzi :rol:

tuzbu moze poslati Spahi on nas zastupa xD

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 avg 2014, 16:54

Pjesnik je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Pjesnik je napisao/la:Ako ikad iti jedan nivo vlasti ulozi iti jednu marku u pravljenje necega sto je privatno vlasnistvo a ne drzavno, od mene kao poreznog obveznika koji uredno uplacuje sredstva, dobit ce tuzbu za to.
Pa sta cekas sto ne podnosis tuzbe za milione nelegalno stecene imovine nopr. zlatko l. ima imovinu 3.5 mil i dokazano, tuzi ih za automobile sto vozaju i stavljaju ih u privatno vlasnistvo a mi smo ih platili. Imas vec sada materijala da pises tuzbe do kraja zivota sta cekas ???
Jedno je nelegalno steci nesto, za to trebaju dokazi, a ja ih nemam.
Nesto drugo je kad se sredstva od poreznih obveznika direktno i transparentno ulazu u neciju privatnu imovinu.
Ako drzava ima neke koristi od toga svega, ako ce kasnije imati neki udio u tome ili bilo sta slicno, onda ok.
Da vam tek onako da pare, koje su moje i od ostalih poreznih obveznika, to nece moci :nene:
http://www.novosarajevo.ba/press/16387- ... a-grbavica" onclick="window.open(this.href);return false;
Općina Novo Sarajevo preuzela je na sebe aktivnosti oko izrade projektne dokumentacije i idejnog projekta za rekonstrukciju stadiona koji bi trebao biti kapaciteta po tribinama oko 20.000 gledalaca i uređen po standardima FIFE i UEFE – K4, s posebnim naglaskom na sigurnosni aspekt.
Izrada idejnog projekta je kostala 50.000 KM, ja ne znam sta vise cekate sa tim tuzbama... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji klaun...

P.S. A ucestvovao si i u ovim kaficama i sokovima koje su ucesnici sastanka sa zadovoljstvom popili razgovarajuci o ulaganju u stadion Grbavica, privatno vlasnistvo F.K. Željezničar :D

slika
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 06 avg 2014, 16:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

benya99
Kontakt:

Post Postao/la benya99 » 06 avg 2014, 16:54

fedeltafrotta je napisao/la:

DzoleZeljo je napisao/la:Evo Koldzo ulozi sredstva u novi centar, tj oko 2.200.000 KM, a mi bi sa tim parama mogli komonto srusiti onu tribinu zapad, na istom mjesto srediti sve pratece objekte (mislim prvenstveno na svlacionice i sve drugo sto uefa trazi), ostaviti prostor za gradnju zapada kada dodu bolja vremena, a to sve mozemo za 1.000.000 KM, a ostatak usmjeriti na istocnu stranu koja bi mogla biti kao na stadionu Mlade, gdje je Siroki nedavno igrao.

Vala bi nam ovu ciglu mogao i Džeko donirati, to njemu nije ni mjesečna plata, tačnije trosedmična plata :)
A za koju ciglu više mogla bi se tribina i zvati "Tribina Edin Džeko".
Ja bih se rado odrekao svoje trosedmične plate za tako nešto, ali bojim se da bi se od toga moglo kupiti samo stotinjak pravih cigli... :cry:

Pjesnik
Kontakt:

Post Postao/la Pjesnik » 06 avg 2014, 16:55

jug-onostalgicar je napisao/la:
Pjesnik je napisao/la:Radim kao pravnik i znam koja su prava i za sta neko nekoga moze tuziti.
Ako se ulaze u tudju privatnu kucu i to mojim parama, a ja kao porezni obveznik sam taj neko ko financira sve to, imam pravo tuziti bilo koji nivo vlasti.
Vjerujem da bi u tom slucaju sudovi bili zatrpani tuzbama, zato mozete zaboraviti na hediju preko ledja poreznih obveznika. Puno bitnijih i urgentniji stvari u ovoj drzavi ima za pogurati od vaseg arheoloskog nalazista od stadiona.
Preko mojih ledja ni moj komsija se nece hvaliti kako je napravio bazen pored kuce, ako ima vlastita sredstva, neka sam i pravi :kafa:

Samo se ti smijesi, a vidjet cemo da li cete docekati da vam drzava tek onako da pare na ruke onu rusevinu i ruglo da pravite od para poreskih obveznika a onda da to sebi prisvajate i zovete svojim ;)

Ta vremena su prosla :kafa:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 avg 2014, 16:59

Yebo te nismo ni svjesni kakvu intelektualnu gromadu imamo na ovom forumu. Pored toga što je pjesnik, gospodin je još i pravnik :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 avg 2014, 17:02

Koldzo je jedan veliki lazov I lopov ;)

@pjesnik volis li ti mohune ili volovih damu s pleha mozda?Care dosadan si tuzi bujrum ,nisi ni prvi ni zadnji ,stani u red I ponesi rucak .

Klub nas ima dosta ne radnika koji samo cuvaju fotelju a ni kile nece mrdnut,tuzno I zalosno.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 06 avg 2014, 17:21

Pjesnik je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:

Samo se ti smijesi, a vidjet cemo da li cete docekati da vam drzava tek onako da pare na ruke onu rusevinu i ruglo da pravite od para poreskih obveznika a onda da to sebi prisvajate i zovete svojim ;)

Ta vremena su prosla :kafa:

nece nam samo dati pare nego ce nam oprostiti i dugove
sve preko tvojih ledja
idi tuzi dok nije guzva na sudu :)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 avg 2014, 17:25

Ne treba se saliti sa tipom covjek je pravnik hahaha

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 avg 2014, 17:33

E djeco draga, samo vi vjerujte Koldži na riječ, nećete dobiti ni poljski WC na jugu da valja, kamo li stadion! :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 avg 2014, 17:38

Nije poenta u Koldzi, nego o sranju napisanog o tuzbama gdje nivoi vlasti ulazu u Zeljin stadion... :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Pjesnik
Kontakt:

Post Postao/la Pjesnik » 06 avg 2014, 17:39

Ma ulozit ce drzava, nena da brinete. Yebo bolnice skole, ostala javna dobra, drzava jedva ceka da ulozi u necije privatno vlasnistvo. Sto ti je nas mentalitet, samo se ceka da ko hediju da. E pa ne ide to tako na srecu :)
Lijepo dajte pod koncesiju nekom 50 godina objekte oko stadiona i taj neko ce vam i napraviti. Tih pedeset godina necete biti vlasnici, necete ubirati zaradu od popratnih sadzaja, ali cete dobiti stadion. Na racun penzionera i ostalih poreznih obveznika ne nadajte se da cete se okoristiti ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 06 avg 2014, 17:42

Pjesnik je napisao/la:Ma ulozit ce drzava, nena da brinete. Yebo bolnice skole, ostala javna dobra, drzava jedva ceka da ulozi u necije privatno vlasnistvo. Sto ti je nas mentalitet, samo se ceka da ko hediju da. E pa ne ide to tako na srecu :)
Lijepo dajte pod koncesiju nekom 50 godina objekte oko stadiona i taj neko ce vam i napraviti. Tih pedeset godina necete biti vlasnici, necete ubirati zaradu od popratnih sadzaja, ali cete dobiti stadion. Na racun penzionera i ostalih poreznih obveznika ne nadajte se da cete se okoristiti ;)

imas li nam dati kakav pravni savjet da lakse prebrodimo besparicu i da tuzimo koga
jel pravnice xD

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 06 avg 2014, 17:43

Pjesnik je napisao/la:Ma ulozit ce drzava, nena da brinete. Yebo bolnice skole, ostala javna dobra, drzava jedva ceka da ulozi u necije privatno vlasnistvo. Sto ti je nas mentalitet, samo se ceka da ko hediju da. E pa ne ide to tako na srecu :)
Mislim da si ti najpametniji od svih drugara na svojoj tribini :lol: :lol: a necemo sad ulaziti na kom nivou si inteligencije.

Pjesnik
Kontakt:

Post Postao/la Pjesnik » 06 avg 2014, 17:43

Imam. Proglasite stecaj ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 avg 2014, 17:44

Hahahahaa, sa kakvim balavcima mi ovdje "moramo" diskutovati...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 06 avg 2014, 17:46

Pjesnik je napisao/la:Imam. Proglasite stecaj ;)
ahahahha ti si najgluplji pitar u BiH

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”