Aha, ma ja znam ono u settingsu uradiću to, hvala ti.Belmin6 je napisao/la:Napravi ga sam, vecinom ne postoji taj folder. A i kad udješ u igru, moraš još nešto promjeniti.
Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Evo ufatio sam vremena pa sam napiso neko osnovno uputstvo za FM, valjda će kome pomoc 
[Uputstvo] FM 2014 Instalacija + Grafika
[Uputstvo] FM 2014 Instalacija + Grafika
moze li mi ko poslati na pp nasu ligu fino upakovanu,ovo sa fmbalkana exe mi ne funkcionise
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- JoseMourinho
- Kontakt:
eee ako jos uvijek hoces pomoc javi, da i velez odradim kako trebavm22 je napisao/la:Ja ti mogu pomoći za Velež, sve šta treba.JoseMourinho je napisao/la:Imala ko zainteresovan da pomogne oko sredjivanja naše lige, aj za zelju znam pa i za Sarajevo haman sve al za ostale timove samo info da mi nafata ja cu sve u editoru uradit
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
uglavnom kreno sam da odradim fino ligu, zelju i sarajeva odradio, sad idem dalje
Tu samJoseMourinho je napisao/la:eee ako jos uvijek hoces pomoc javi, da i velez odradim kako trebavm22 je napisao/la:Ja ti mogu pomoći za Velež, sve šta treba.JoseMourinho je napisao/la:Imala ko zainteresovan da pomogne oko sredjivanja naše lige, aj za zelju znam pa i za Sarajevo haman sve al za ostale timove samo info da mi nafata ja cu sve u editoru uradit
uglavnom kreno sam da odradim fino ligu, zelju i sarajeva odradio, sad idem dalje
Ako treba pomoć u vezi sa Drinom tu sam da pomognem samo recite. Mogu i za Radnik da nabavim neke podatke.
Pozdrav svima. Da li mi neko moze poslati link nekog novog update-a sa novim transferima. Hvala unaprijed

http://www.fmscout.com/a-fm14-transfer- ... y-pr0.htmld-will je napisao/la:Pozdrav svima. Da li mi neko moze poslati link nekog novog update-a sa novim transferima. Hvala unaprijed![]()
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Hvala puno, pajdosuhi je napisao/la:http://www.fmscout.com/a-fm14-transfer- ... y-pr0.htmld-will je napisao/la:Pozdrav svima. Da li mi neko moze poslati link nekog novog update-a sa novim transferima. Hvala unaprijed![]()
instalirao sam fm 2014 pa mi imena nisu uredu(nisu pravi igraci) ,ako neko moze objasanti kako to promjenuti i kakav link sa novim transferima

ps. ako moze link za update 14.3.0 ili kako vec u PP
ps. ako moze link za update 14.3.0 ili kako vec u PP
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
www.FMBosnia.net
BiH site, posvecen igrici Football Manager
zna l' neko gdje ima J-League da se skine?
.. i javlja mi se problem s dresovima, neće da mi učita dresove za Serie A, Primeru, dok za Championship neće ni dresovi ni grbovi, dok je u PL za neke klubove učitao, za neke ne
ista stvar i sa grbovima ta PL
odavno igram FM i nikad mi se ovo nije desilo 
Mogli smo se organizovati i za FMBosnia fino odraditi update za nasu ligu 
Ja sam spreman pomoci oko Celika. 
http://www.fmbosnia.net/forum/index.php?topic=15989.0" onclick="window.open(this.href);return false;
eto tu se javi,moze se ovo kvalitetno odraditi
eto tu se javi,moze se ovo kvalitetno odraditi
ako koga znate na forumu da bi mi mogo dat informacije od travnika recite, samo mi je on osto sredit 
www.FMBosnia.net
- JoseMourinho
- Kontakt:
BiH Update 14/15 - DOWNLOAD
Update je izašao, zahvala ide momcima sa ovog foruma koji su najvise pomogli da bi se on i napravio
Update je izašao, zahvala ide momcima sa ovog foruma koji su najvise pomogli da bi se on i napravio
- BordoMahala
- Kontakt:
Au svaka cast, morat ce se ovo probati. Nego de mi reci par informaciju o ovome, nisam odavno igrao FM al' ga imam instaliranog na kompjuteru, na koju verziju FM-a ovo ide, ili moze koju god verziju da imamJoseMourinho je napisao/la:BiH Update 14/15 - DOWNLOAD
Update je izašao, zahvala ide momcima sa ovog foruma koji su najvise pomogli da bi se on i napravio![]()
![]()
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2014
14.3 zadnji onaj patch za FM 14 
Po SS, super odradjeno. Jos da nam izbacite link za dresove, pa da picimo.
Svaka cast momci za trud.
Svaka cast momci za trud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.