5.104.226.174SimkeSamke je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Golmane daje golove za nas
Bravo Mateo
daj mi podatke od tsa da prozborimo koju
ESSF soba
ekipa pw
prozbori sta sljedeci put
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
5.104.226.174SimkeSamke je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Golmane daje golove za nas
Bravo Mateo
daj mi podatke od tsa da prozborimo koju
Onda navrni kad mognešSimkeSamke je napisao/la:iduci put ne igramo protiv botova, a i svakako zeljo igra

Otelo je napisao/la:Zaha se fali :
Ma primjetili smo, nego kažem da ti je bot sjebo kondicijuFaraonTM je napisao/la:Ja sam bio bot večeras, jel moguće da niste primjetili?![]()
Yebiga morao sam formatirat laptop, zablokirao mi skroz
Mamu mu yebemBelminM23 je napisao/la:Ma primjetili smo, nego kažem da ti je bot sjebo kondicijuFaraonTM je napisao/la:Ja sam bio bot večeras, jel moguće da niste primjetili?![]()
Yebiga morao sam formatirat laptop, zablokirao mi skroz

Ko bira selektore ? il se to unaprijed zna ?amertiger je napisao/la:Planirana je i reprezentacija U21 koja ce biti sacinjena od 18godisnjaka uglavnom a u isto vrijeme i U25 reprezentacija i vjerovatno momci iz ESSFa mogu da se nadaju pozivu u U25 reprezentciju, ona ce biti kao B selekcija U21 reprezentacije i planirane su medjusobne utakmice tako da svi iz U25 reprezentacije imaju mogucnost da se igrom probiju u U21 reprezentaciju do iduceg SPa koji je na programu tek iduce sezone. Tako da vremena ima sve je na vama
Selektor U25 ce biti menager FK Genijalaca a U21 moja malenkost
Otelo je napisao/la:Znamo ko je najbolji bek lige tako da
Ja sam ti igrac koji ce biti trazen na prvom prelaznom rokuSimkeSamke je napisao/la:Otelo je napisao/la:Znamo ko je najbolji bek lige tako da
mozda druge lige .. ne pratim ta nizerazredna takmicenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.