Ma kakvo renoviranje,nista od toga!EastStand je napisao/la:Зна ? се $ " са $ на $, тј. " ? %?

Moderator/ica: vlakanje
Ma kakvo renoviranje,nista od toga!EastStand je napisao/la:Зна ? се $ " са $ на $, тј. " ? %?
jos da na dres nesto napisu,da se uzme koji dina,jer ono sto od grada dobijaju dok svako malo u dzep stavi nema ni za stuje a kamoli nesto vise...VB 1987 je napisao/la:Zaboravio sam pored silnih kritika da uputim i riječi pohvala na račun uprave kluba, a to iz razloga što prvi put nakon neznam koliko godina na stadionu vidim reklame " M-TEL" i "NEKTAR PIVO", eto to je za svaku pohvalu, bilo jje još nekih reklama koje do sada nisam vidio na stadionu ali ove dvije su jako važne...Borčevac je napisao/la:To bi stvarno bila dobra stvar i ja sam za...VB 1987 je napisao/la:Evo jedne interesantne stvari, pogledajte akciju koju od skora provodi Crvena Zvezda, zašto naša uprava ne pokuša sa sličnom stvari ili još bolje da pokrene akciju za one koji vole Borac, "kupi svoju stolicu", mislim da bi to bio dobar potez...
? , & "?" ?VB 1987 je napisao/la:Evo jedne interesantne stvari, pogledajte akciju koju od skora provodi Crvena Zvezda, zašto naša uprava ne pokuša sa sličnom stvari ili još bolje da pokrene akciju za one koji vole Borac, "kupi svoju stolicu", mislim da bi to bio dobar potez...
" Стајање je napisao/la:? , & "?" ?VB 1987 je napisao/la:Evo jedne interesantne stvari, pogledajte akciju koju od skora provodi Crvena Zvezda, zašto naša uprava ne pokuša sa sličnom stvari ili još bolje da pokrene akciju za one koji vole Borac, "kupi svoju stolicu", mislim da bi to bio dobar potez...
Oni se dvoume da li da igraju pod reflektorima pa prvi ste na tabeli gospodo a vi se dvoumite oko toga kako vas nije sramota?Šipovac stalno priča o nekom EVROPSKOM BORCU pa gospodine Šipovac gdje vam je taj evropski borac ja ga ne vidim a pitam se da li ga i vi vidite?Ugledajte se malo na Željezničara i na ostale normalne klubove!subzero81 je napisao/la:
? $ ?
' 18. ? " ? " & - ? ' " $ $ $ $ ? ? 13. ' на $ $.
- % " " $ $ ? - " пут овог / ? ?. " у ' правцу, а $ ' & - " за " " - се $. У ' $ ту ? на & ? - & је $ & $ ".
Nije naš, samo na nekim utakmicama ga postavlja Wiliams kladionica, mi ćemo sebi za ligu šampiona da kupimo veći...Devil je napisao/la:Kada je ono Borac dobio semafor nisam to ranije video?
Vidim sada na nekim slikama od utakmice protiv Laktasa stoji semafor,onako simpa izgleda pravo.VB 1987 je napisao/la:Nije naš, samo na nekim utakmicama ga postavlja Wiliams kladionica, mi ćemo sebi za ligu šampiona da kupimo veći...Devil je napisao/la:Kada je ono Borac dobio semafor nisam to ranije video?
ako ćemo baš tako treba obratit pozornost na leotar da ne bi vama pustio u idućem kolu,jer ste vi bratski klubovi,eto ako oni dobiju sve je regularno,a ako vi dobijete to je štela jer zna se kakvo je tamo domaćinsko suđenje,eto tako...borcev_navijac je napisao/la:nesto razmisljam, utakmica travnik široki, je isto tako utakmica na koju mi borcevi navijaci trebamo obratiti pažnju, igra se u 28 kolu.
Bilo bi jako dobro za nas, kad bi travnik do tog 28 kola prosuo puno bodova , odnosno kad bi bio u takvoj situaciji da ne smije širokom pustiti bodove u strahu od ispadanja, jer široki u travniku regularno uvijek računa na bodove.
Puno toga neće zavisi samo od nas, nego dobrano i od drugih.
sa leotarom kako rekoh ključna utakmica za eventualnu trku za titulu, ako tu ne uzmemo makar bod, do titule ćemo teško doći.
Mada i da imamo sjajnu ekipu bilo bi teško bod uzeti u trebinju.
Čitam danas izjavuigrača leotara u blicu, najavljuje pobjedu protiv borca, kaže da su sve njihove pripreme bile usmjerene baš na tu utakmicu, tako da biće pravo guravo.
Ne možemo računati na sudisku naklonost u smislu 50/50 sudjenja, nego ćemo se morati bortiti i priotiv leotara, i protiv batina i protiv sudija.
e ako tu pod tim uslovima uzmu makar bod, skidam kapu odmah!
Ovaj je samo da nam se oči naviknu na ovo čudo tehnike, frka je kada je noćna na Gradskom, semafor svijetli jače od reflektora...Devil je napisao/la:Vidim sada na nekim slikama od utakmice protiv Laktasa stoji semafor,onako simpa izgleda pravo.VB 1987 je napisao/la:Nije naš, samo na nekim utakmicama ga postavlja Wiliams kladionica, mi ćemo sebi za ligu šampiona da kupimo veći...Devil je napisao/la:Kada je ono Borac dobio semafor nisam to ranije video?
E ako oni nama naštele da mi pobjedimo, to se nikada do sada nije desilo, pa mislim da neće ni sada, al eto ako hoće nek nam puste, ja se definitivno neću buniti jer je muljaža kod ostalih već počelaSteve Urkel je napisao/la:ako ćemo baš tako treba obratit pozornost na leotar da ne bi vama pustio u idućem kolu,jer ste vi bratski klubovi,eto ako oni dobiju sve je regularno,a ako vi dobijete to je štela jer zna se kakvo je tamo domaćinsko suđenje,eto tako...borcev_navijac je napisao/la:nesto razmisljam, utakmica travnik široki, je isto tako utakmica na koju mi borcevi navijaci trebamo obratiti pažnju, igra se u 28 kolu.
Bilo bi jako dobro za nas, kad bi travnik do tog 28 kola prosuo puno bodova , odnosno kad bi bio u takvoj situaciji da ne smije širokom pustiti bodove u strahu od ispadanja, jer široki u travniku regularno uvijek računa na bodove.
sa leotarom kako rekoh ključna utakmica za eventualnu trku za titulu, ako tu ne uzmemo makar bod, do titule ćemo teško doći.
Čitam danas izjavuigrača leotara u blicu, najavljuje pobjedu protiv borca, kaže da su sve njihove pripreme bile usmjerene baš na tu utakmicu, tako da biće pravo guravo.
Ne možemo računati na sudisku naklonost u smislu 50/50 sudjenja, nego ćemo se morati bortiti i priotiv leotara, i protiv batina i protiv sudija.
pa eto kod koga je počela,pa mi smo dobili travnika 2 puta gore pa šta,mislim da u ovoj ligi osim sarajeva i slobode,nema ekipe koju nismo dobili u gostima otkad se igra premier liga a i sa sarajevom smo 3-4 puta remizirali,tako da nema neke ekipe koja nam posebno leži,a isto tako se govorilo da će nam zrinjski pustit kad nas oni razbiše,ja mislim da na nas ne trebate obraćat pažnju.VB 1987 je napisao/la:E ako oni nama naštele da mi pobjedimo, to se nikada do sada nije desilo, pa mislim da neće ni sada, al eto ako hoće nek nam puste, ja se definitivno neću buniti jer je muljaža kod ostalih već počelaSteve Urkel je napisao/la:ako ćemo baš tako treba obratit pozornost na leotar da ne bi vama pustio u idućem kolu,jer ste vi bratski klubovi,eto ako oni dobiju sve je regularno,a ako vi dobijete to je štela jer zna se kakvo je tamo domaćinsko suđenje,eto tako...borcev_navijac je napisao/la:nesto razmisljam, utakmica travnik široki, je isto tako utakmica na koju mi borcevi navijaci trebamo obratiti pažnju, igra se u 28 kolu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.