Nije on los covjek, samo neke stvari se nisu poklopile i vjerovo je pogresnim ljudima. Covjek je cijenjen kao biznismen i kao sportski radnik, kad je reprezentacija dolazila u gradacac dole pred Zotom sve i jedan fudbaler se je prvo pozdravio sa njim i tu se stvarno vidjelo postovanje a ne samo neka reda pogotovo od strane Susica......astra1922 je napisao/la:evo mene svi znaju na stadionu ko sam ali napisat cu da je nurdo od nas napravio seljacki klub i sa njim smo dotakli dno .ono sto je fadil gradio par godina on je za dvije godine sjebao i napravio od nas seljacki klub.mi smo gospoda bili svi su nas cijenili i hvalili kako smo zdrava sredina kako je u zvijezdi dobro za sve igrace ¸..taj covjek je zabranio sopstvenim simpatizerima dolazak na treninge i stadion.sto se mene tice hvala mu za sve ali takav covjek nije ni u cemu unaprijedio nas klub.on nije dorastao za takav posao mozda je dobar u mlijeku ili svercu voca ali fudbal i vodenje jednog kluba za njega je nesto sto nezna raditi
Situacija sa Zvijezdom vise je sad sporedni slucaj na relacij Fadila i njega....
a sto se tice navijaca iskreno i ja da sam dao nesto para a pogotovo ne na novce koje je on ulozio nebi dozvolio da mi pojedinci dodju i nesto popuju, a nebi niko ni od vas u to sam siguran 100%, uglavnom dok se situacija oko ovog dvojca ne izgladi bolje je da Nurdo bude sto dalje od Zvijezde

Nije mi simpatičan kao osoba, naprotiv.Nije baš tip intelektualca ali nije to ni bitno.Više me nervira ono njegovo "Salgija" koje ubaci u svaku rečenicu koju izgovori. Ali budimo realni,jeste da je sirov ali to je čovjek koji je jako puno dao Zvijezdi.I finansijski i na svaki drugi način.Šta je dobio?Pa preko Zvijezde jeste dobio proboj u Savez ali ne treba ni to preuveličavati.Vjerujte da u Brazil nije otišao o trošku Saveza nego naknadno svojim parama.
  Nije mi simpatičan kao osoba, naprotiv.Nije baš tip intelektualca ali nije to ni bitno.Više me nervira ono njegovo "Salgija" koje ubaci u svaku rečenicu koju izgovori. Ali budimo realni,jeste da je sirov ali to je čovjek koji je jako puno dao Zvijezdi.I finansijski i na svaki drugi način.Šta je dobio?Pa preko Zvijezde jeste dobio proboj u Savez ali ne treba ni to preuveličavati.Vjerujte da u Brazil nije otišao o trošku Saveza nego naknadno svojim parama.