FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaci nista od prenosa steta,da pozelim srecu nasim momcima i da pobjedimo abd!
04.10.2009 !!
Ako sutra ispadnete nije sramota.Dinamo u kojeg je ovog ljeta uloženo 10-ak milijuna eura neće igrati u Ligi prvaka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U odnosu na vas pokusaj od kluba smo svemirski brod u svim segmentima i ti se brini o vasim problemima a pusti se nas i Tana ziv bioplavih11 je napisao/la:Ne mogu da shvatim nastavljanje euforije kad je več svima jasno da FK Sarajevo nema ništa bolji tim od onog od prije godinu dana kada je ispalo od Albanaca i da Tan ne daje baš toliko para kao što se pokušava prikazati.
Sutra momci hrabro i srcem na Atromitos, imamo kvalitet,motiv i zelju uz malo srece mozemo i proci u playoff.
Dzeno najavio da cemo igrati ofanzivu jedina briga mi je odbrana jer ovo ako zelimo da zavrsi dobro po nas svi moraju dati 110% od sebe.
0:2 pa neka gori
Dzeno najavio da cemo igrati ofanzivu jedina briga mi je odbrana jer ovo ako zelimo da zavrsi dobro po nas svi moraju dati 110% od sebe.
0:2 pa neka gori

Ti si opet šampion !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
tebi bi bilo bolje da skontas sta pises umjesto sto grcas u suzama,od smijehaHead je napisao/la:Ovo ce biti upisano u historiju premijer lige, prvi put jedan klub na gostovanje drugom ide avionom unutar BiH.Burberry46 je napisao/la:Iz Atine igraci direktno avionom idu u Banja Luku

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Gledajte kako Dinamo ispade a kvalitetniji je 18 puta i skuplji i sve. IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Muahahahahahahahahahahahahahahhaplavih11 je napisao/la:Ne mogu da shvatim nastavljanje euforije kad je več svima jasno da FK Sarajevo nema ništa bolji tim od onog od prije godinu dana kada je ispalo od Albanaca i da Tan ne daje baš toliko para kao što se pokušava prikazati.

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Oni trebaju znat da mi nikad nećemo odustat, stat!
A yebali vas oni, ne znam koji se qurac zamarate njima i odgovarate im na postove koji sadrze gomilu lazi i izmisljotina. Citam i ja ovu temu 24 sata dnevno al ne osjetim potrebu da im uopste repliciram na ove djecije gluposti i izmisljotine.
Jos gore mi je vidjeti kako se primite na provokacije pa fasujete bananu bezveze.
Morate malo pametnije razmisljati pa dovesti tog istog provokatora da ti opsuje sve ili te uvrijedi i tako mu pokazes put do Banovica, to je nesto sto me ispunjava. Dakle predlazem svim dusebriznicima da mi ovako javno opsuju sta im je najdraze i tako pokazu svoja volovska muda.
Jos gore mi je vidjeti kako se primite na provokacije pa fasujete bananu bezveze.
Morate malo pametnije razmisljati pa dovesti tog istog provokatora da ti opsuje sve ili te uvrijedi i tako mu pokazes put do Banovica, to je nesto sto me ispunjava. Dakle predlazem svim dusebriznicima da mi ovako javno opsuju sta im je najdraze i tako pokazu svoja volovska muda.

1946
Head brat pametni dva sata sam trubio danas o tomeHead je napisao/la:A yebali vas oni, ne znam koji se qurac zamarate njima i odgovarate im na postove koji sadrze gomilu lazi i izmisljotina. Citam i ja ovu temu 24 sata dnevno al ne osjetim potrebu da im uopste repliciram na ove djecije gluposti i izmisljotine.

Sarajevo ljubavi moja!
Fudbal je takva igra da su čuda moguća, nisam jednom pao na kvoti 1.20 il 1.25 itd, znači hrabro i malo sreće nafake eto prolaza. Vala kad može ovaj Aalborg možemo i mi ljudski je nadati se. Jel ove dance slavija izbaci. A što se gazda usutio na kritike, il time želi reći da ga libo.......
Ja se opet nadam prenosu 5 do...
Ja se opet nadam prenosu 5 do...
Idemo sutra da jos jednom pokazemo kako se igra u gostima
Jeste a na prolaz 1,05sekac je napisao/la:Koliko je bila kvota na Dinamo malo nešto ćini mi se 1,50

1,60
"Mi u klubu smo razgovarali i donijeli smo odluku da podržimo sve aktivnosti napretka bh. fudbala. Slažemo se da treba formirati Udruženje premijerligaša i tu je odgovornost isključivo na klubovima. Klubovi će od eventualnog formiranja Udruženja imati najviše koristi i mi ćemo biti ti koji će pokrenuti to pitanje", dodao je Selimović.

Ti si opet šampion !
Netreba otvoreno, kljuc je u strpljenju. Meni se cini da smo opasniji iz brzih kontri. Znaci bez srljanja. Sretno nam!
Uzimamo mi ovo hladno 2-0, zivi bili pa vidjeli, i sta je sa prenosom. A i cujem lose vjesti, da su nasi momci napadnuti, sad ne znam koliko je to tacno
(

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 44 gosta.