FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ovo iznad je najgluplji post ove godine i iz tog razloga ga necu brisati. Neka ga.
Vratite se temi, dosta gluposti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ok hvala na informaciji a sad razguli na temu B-Dubrentusjelle je napisao/la:Imam ja pametno...Inter ce opet do bozica zaostajat 20 bodova za prvim...i tako ce sve biti dok bude za vas igro World Class Icardi i super talentovani 0 golova Kovacic.....zivi bili pa vidili

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Puma je napisao/la:Ovo iznad je najgluplji post ove godine i iz tog razloga ga necu brisati. Neka ga.
tak i treba ...citirat cu ti ga za novu godinu

@Stranac
Prvo se skontaj sam sa sobom sta si gore napisao a narocito drugi pasus pa onda kontaj gdje je logika.
Trzisnu vrijednost igraca kao prvi i osnovni faktor odredjuje njegova individualna kvaliteta, odnosno potencijal, a u ovom slucaju ako Morata vrijedi 20, Icardi = 40, jbg tako je trziste.
Znas iz kojeg razloga, sto Icardi ima iza sebe vec dvije ozbiljne i dobre sezone dok drugi ima dodira sa Realovom klempom skoro kao ti i ja, ali po tebi zato sto je jedan igrao u evropskom prvaku a drugi u ekipi koja ne igra LP, to diktira da su na trzistu u istom rangu iako je ovaj sto ne igra LP za klasu bolji igrac.
Tako da jedina smijurija i imbecilnost je tvoje rezonovanje.
Kao sto Puma rece, dosta gluposti.
Prvo se skontaj sam sa sobom sta si gore napisao a narocito drugi pasus pa onda kontaj gdje je logika.
Trzisnu vrijednost igraca kao prvi i osnovni faktor odredjuje njegova individualna kvaliteta, odnosno potencijal, a u ovom slucaju ako Morata vrijedi 20, Icardi = 40, jbg tako je trziste.
Znas iz kojeg razloga, sto Icardi ima iza sebe vec dvije ozbiljne i dobre sezone dok drugi ima dodira sa Realovom klempom skoro kao ti i ja, ali po tebi zato sto je jedan igrao u evropskom prvaku a drugi u ekipi koja ne igra LP, to diktira da su na trzistu u istom rangu iako je ovaj sto ne igra LP za klasu bolji igrac.
Tako da jedina smijurija i imbecilnost je tvoje rezonovanje.
Kao sto Puma rece, dosta gluposti.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
topnik1 je napisao/la:inter bi i ove sezone moga muku muciti da bude medju prvih 10
Evo ne mogujelle je napisao/la:Imam ja pametno...Inter ce opet do bozica zaostajat 20 bodova za prvim...i tako ce sve biti dok bude za vas igro World Class Icardi i super talentovani 0 golova Kovacic.....zivi bili pa vidili

Jeste se uz*ebali oko Icardija.Ako netko ne ponudi minimalno 35m nece se niti razgovarat o prodaji sto je Thohir odavno razjasnio.I nema vise Brance imbecila u klubu da se olako daju igraču.A kbk koliko "realno" vrijedi.Dajte 40m i nosite ga.Pošto nitko ne moze ili ne zeli iskrcat taj iznos Mauro će nas i ove sezone razveseljavat svojim igrama,a mnogobrojne hejtere svog lika i djela bacati u očaj.Unaprijed se veselimo

SiamoNoi je napisao/la:topnik1 je napisao/la:inter bi i ove sezone moga muku muciti da bude medju prvih 10Evo ne mogujelle je napisao/la:Imam ja pametno...Inter ce opet do bozica zaostajat 20 bodova za prvim...i tako ce sve biti dok bude za vas igro World Class Icardi i super talentovani 0 golova Kovacic.....zivi bili pa vidili![]()
Jel moguće da je netko ove misli izbacio u javnost
![]()
Jeste se uz*ebali oko Icardija.Ako netko ne ponudi minimalno 35m nece se niti razgovarat o prodaji sto je Thohir odavno razjasnio.I nema vise Brance imbecila u klubu da se olako daju igraču.A kbk koliko "realno" vrijedi.Dajte 40m i nosite ga.Pošto nitko ne moze ili ne zeli iskrcat taj iznos Mauro će nas i ove sezone razveseljavat svojim igrama,a mnogobrojne hejtere svog lika i djela bacati u očaj.Unaprijed se veselimo

Jbt sta bi od onog Intera kad je gazzio sve.....sad vas uveseljava i borba za 10 mj

a ja nemam nista protiv da Icardi ponovi "odlicnu " proslu seznonu
12 utakmica kao starter 9 golova i 2 asistencije.Iznimno mi je drago da nemaš ništa protiv da ponovi prošlu sezonu samo ovaj put naravno sa poduplanim učinkom pošto će mu minutaža takodjer biti duplo veća 
[youtube][/youtube]
Evo je za hejtere

[youtube][/youtube]
Evo je za hejtere

Uff, nemoj zajebavat, malo je 40.Pupi04 je napisao/la:u ovom slucaju ako Morata vrijedi 20, Icardi = 40

Poenta je da ni jedan ni drugi ne vrijede ni 20 milki, čak ni po današnjim standardima. S tim da Morata ima impresivniju individualnu statistiku Wandinog malog.

Kad bi gledali koliko je koji donio bodova svom timu, Ikac bi ga pojeoStranac je napisao/la:S tim da Morata ima impresivniju individualnu statistiku Wandinog malog.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Interista02
- Kontakt:
Nisam do sada primijetio da je M'Vila osim glave obrijao i obrve

Imamo li popis svih nenositelja sutra?Radim pa necu moc izvlacenje gledat...u koliko je uopce?Da znam kad da na pauzu odem 

Daj pitare. 

Call the coroner!
A daaaaj baPuma je napisao/la:Daj pitare.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Interista02
- Kontakt:
Bilo bi fino, pa i na tekmu otići 

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Daj kone, da požale što prođoše grke.
Zadnja izmjena: Vasa Ladacki, dana/u 08 avg 2014, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nama je Željo svetinja jedina.
Ne moze Sarajevo... Moguci protivnik Rijeka... Nije ni to daleko. 

Amar Osim selektor BiH
Dobili ste najjaceg moguceg protivnika
.... Stjarnan sa Islanda... Msm da je u historiji jedino Zeta imala manji keoficijent od ovih divljaka u play offu LE....
Puno srece, trebat ce vam
...

Puno srece, trebat ce vam

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kad ljudi ovako dobro slave golove, treba stavit Bernija na gol da im pusti barem jednog 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.