FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
hmm, i ja cisto sumnjam, moram priznat da to ne lici na Bayern.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne provaljuj se ziv bio.Tweeds_10 je napisao/la:preko 100k eura sedmicno.
Više sam za to da se pruži prilika nekom iz našeg omladinskog pogona nego Reini koji je zadnjih 3-4 g postao rupa.PEP je napisao/la:Saurman je napisao/la:Dovođenje kiksera Reine je potpuno nepotrebno jer ne vidim da je nešto puno bolji od Starkea ako nije i lošiji.
zasto nepotrebno drug, ja ipak mislim da pepe nije tek tako doso i da se preda i polozi kolje ,on ce sigurno imati svojih minuta ,ko garantuje da se ne moze u ovim godinama vratii na pribliznu forumu kao iz najboljih dana,kud ce bolju priliku za to od borbe sa noerom ,iako ce sigurno noer biti u prednosti ,ali to isto ne garanutje da pep u slucaju zavidne forme pepea da mu nece vise pruzati sansu,imace svojih 5 minuta ,a kalibar pepea bez obzira na trenutacno stanje sigurno jos moze dosta toga upamtite.
Da Reina ima više iskustva u CL al' ako si pratio njegove nastupe poslijednjih godina mogao si vidjeti kakve je sve greške pravio u tim nazovimo jačim utakmicama.PEP je napisao/la:Hajmo realno ,ne daj Boze noer se povrijedi ,jel bolje imati starkea na golu u nekoj tekmi jacoj Lp koji nema trunke iskustva u velikim tekmama ili pepea koji je dosta prosao i iskusio.
Na kraju krajeva bolje i Reina nego da su doveli onog kloca iz Barcelone Valdesa e to bi tek bio epic fail.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Više sam za to da se pruži prilika nekom iz našeg omladinskog pogona nego Reini koji je zadnjih 3-4 g postao rupa.PEP je napisao/la:Saurman je napisao/la:Dovođenje kiksera Reine je potpuno nepotrebno jer ne vidim da je nešto puno bolji od Starkea ako nije i lošiji.
zasto nepotrebno drug, ja ipak mislim da pepe nije tek tako doso i da se preda i polozi kolje ,on ce sigurno imati svojih minuta ,ko garantuje da se ne moze u ovim godinama vratii na pribliznu forumu kao iz najboljih dana,kud ce bolju priliku za to od borbe sa noerom ,iako ce sigurno noer biti u prednosti ,ali to isto ne garanutje da pep u slucaju zavidne forme pepea da mu nece vise pruzati sansu,imace svojih 5 minuta ,a kalibar pepea bez obzira na trenutacno stanje sigurno jos moze dosta toga upamtite.
Da Reina ima više iskustva u CL al' ako si pratio njegove nastupe poslijednjih godina mogao si vidjeti kakve je sve greške pravio u tim nazovimo jačim utakmicama.PEP je napisao/la:Hajmo realno ,ne daj Boze noer se povrijedi ,jel bolje imati starkea na golu u nekoj tekmi jacoj Lp koji nema trunke iskustva u velikim tekmama ili pepea koji je dosta prosao i iskusio.
Na kraju krajeva bolje i Reina nego da su doveli onog kloca iz Barcelone Valdesa e to bi tek bio epic fail.
Sta da ti kazem drug moj,od dolaska van gala i finala Lp 2010 ,Bayern vise nikad nece biti isti ,sa doalskom ovoga trenera zapocela je jedna nova ,veca era bayerna u svim segmentima pa tako i u pogledu dovodenja igraca kao i prozivodnje vlastitog kadra,koja se samo nastvlja sa trenutnim trenerom pepom guardiolom, proslo je vrijeme kad nismo mogli dovesti neko poznatije ime ne tolik u novcanom smilu ,koliko zbog neke atraktivnosi same lige pa i neki odnosa koji usu tim vrmennim koegzisirali ,kako u bayernu tako i samoj ligi.Proslo je vrijeme kada smo dobar dio sanga polagali u vlastiti kadar i nadu da ce nam s izbaciti kakav vrhunski igrac ,mi sada o tome nismo ovisni ,dovoljno smo mocni jaki da sada kupujemo gotov proizvod ,i konacno smo zasjeli na tron po tome pitanju rame uz rame sa vellikanima sa realom ,barcom i ostalim ...
sa pepom guardilom smo probili konacno taj dugogodinji debeli led ,dalje nebo je granica ,u pogledu nekih mogucnosti.Jednostanvno izdigli smo se na jedan tesko dohvatljiv level za mnoge klubove u buducnosti postavili smo mnoge standarde .
Za mene je reina pun pogodak sto se tice dovodenja kao rezervnog golamna da smo trazili i molili ne bi boljeg trenutno nasli ,iako sam ubjednjen bez obizra na slabiju formu ,pa i neke kikseve iz predh.par godina ,da on nije dosao tek tako da polozi koplje pred noerom ,ubjeden sam da ce on dati sve od sebe da sto cesce bude na terenu uz duzni respekt nasem noeru ,bice tu rotacija poseno ako pepe se pokaze u to budite sigurni
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Stigli i ovi *ebaci,kaze dosadile im zene i derneci hoce malo loptu ganjat

- Omerbavarac
- Kontakt:
Tacno se Kroos ne uklapa u ovo drustvo, nekako je zdepast. 
Dante je vec u Americi i on je jedini koji fali na ovoj slici od igraca koji su imali produzen odmor.
Brazilac se vec bacio na posao i trenira sa ekipom tako da ce vjerovatno dobiti svoje minute u jutarnjoj utakmici sa zvijezdama MLS-a.
Dante je vec u Americi i on je jedini koji fali na ovoj slici od igraca koji su imali produzen odmor.
Brazilac se vec bacio na posao i trenira sa ekipom tako da ce vjerovatno dobiti svoje minute u jutarnjoj utakmici sa zvijezdama MLS-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako neko bude gledao tekmu na link neka postavi isti, molim 
Pa jel Reina potpisao ili ne, nisam u toku 
Prati se tekma i na ovoj temi a bice i link!rotweiss je napisao/la:Ako neko bude gledao tekmu na link neka postavi isti, molim
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p3605167

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Omerbavarac
- Kontakt:
@brezovac: potpisao je Reina, dobice ugovor na tri godine a vrijednost transfera iznosi oko 2,5 miliona.
Ono sto je najvaznije u ovoj situaciji jeste da sada imamo dva najbolja golmana u ligi.
Ono sto je najvaznije u ovoj situaciji jeste da sada imamo dva najbolja golmana u ligi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dva najbolja golmana

U kolko sati je tekma po našem vremenu, i hoće li biti prenosa na TV?
Cuj bgt Reina potpisao, otkud bas on..možda hoce još koju titulu da osvoji dok nije u penziju otišaoOmerbavarac je napisao/la:@brezovac: potpisao je Reina, dobice ugovor na tri godine a vrijednost transfera iznosi oko 2,5 miliona.
Ima li neko da ce gledat utakmicu?
Mene nekakva nesanica nocas drzi.
Ovi igraci se vratili, znaci li to da bi barem neko od nih mogao biti spreman za Supercup sljedece sedmice?
Ribery je trenutno najbolji igrac na planeti, ovo jr njegova godina, pun energije na ovim pripremama, na Pepu je da ga odrzi za kraj sezone.
On recimo nikad nije bio dobar koliko Mesi na svom vrhuncu, ono sto je radio Mesi ucinilo ga je najboljim ikada,
medjutim uvijek je bio bolji od Ronalda, a danas je jednostavno najbolji.
Ne pamtimo takvog igraca koji tako hrabro u duele ulazi i pobjede odnosi, i takvog igraca kojeg se protivnici ekstremno plase.
Nijednog drugog se ni blizu ne boje kao Riberija, to je milion puta dokazano.
Jos ocekujemo od Robena da onu fantasticnu formu sa SP prenese nama,
a ostalo je manje-vise standardno.
Mene nekakva nesanica nocas drzi.
Ovi igraci se vratili, znaci li to da bi barem neko od nih mogao biti spreman za Supercup sljedece sedmice?
Ribery je trenutno najbolji igrac na planeti, ovo jr njegova godina, pun energije na ovim pripremama, na Pepu je da ga odrzi za kraj sezone.
On recimo nikad nije bio dobar koliko Mesi na svom vrhuncu, ono sto je radio Mesi ucinilo ga je najboljim ikada,
medjutim uvijek je bio bolji od Ronalda, a danas je jednostavno najbolji.
Ne pamtimo takvog igraca koji tako hrabro u duele ulazi i pobjede odnosi, i takvog igraca kojeg se protivnici ekstremno plase.
Nijednog drugog se ni blizu ne boje kao Riberija, to je milion puta dokazano.
Jos ocekujemo od Robena da onu fantasticnu formu sa SP prenese nama,
a ostalo je manje-vise standardno.
ovdje smo
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p3607827" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p3607827" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sta je ovo odgodjeno?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za one koji ne mogu izdrzati do kraja zbog pospanosti ima veceras na sport 1 u 22 sata snimak meca.
KAKVA GOLČINA LEWE!!!
Kakva mašina!!! 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj Lewe jest zivotinja jbt. 
Ne zna postici normalan gol, sve eurogolovi.
Iza gola Amerikanaca se nazire zastava BiH.
Ne zna postici normalan gol, sve eurogolovi.
Iza gola Amerikanaca se nazire zastava BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.