Pa dobro što ne mogu igrati na Otoci ili Koševu?Pappy je napisao/la:Ne kenjaju ljudi iz Slavije, nego ljudi iz Saveza.pastore je napisao/la:nista od toga...poceli se kenjat neki ljudi iz slavijeLudilo13 je napisao/la:Sto se tice nase uprave i uprave Slavije sve je dogovoreno da se igra na Grbavici. Medjutim ceka se odobrenje od strane saveza.Za vrijeme utakmice sa Zrinjom pričao sam sa ljudima iz kluba oni bi objeručke prihvatili da se igra na Grbavici protiv Željezničara jer su manji troškovi i neće biti problema sa organizacijom utakmice. Međutim Slavija, prema priči ljudi iz Saveza, nisam siguran da li to postoji u pravilniku, ne može igrati domaću utakmicu na stadionu svoga tadašnjeg protivnika. Jedina solucija je da Slavija i Željo zamjene domaćinstva, odnosno da se sada igra na Grbavici a da je Željo domaćin, a da se onda na proljeće igra kod nas jer će biti gotovo teren.
Opet, prema zadnjim informacijama koje imam u Foči će se 100% igrati, samo ukoliko opet bude problema u posljednjim danima oko toga što se Savez ponaša mangupski igraće se bez gledalaca. Ja sam ipak za prvu soluciju zamjene domaćinstva.
Garant problem što su Olimpic i Sarajevo to kolo domaćini?