A prvi Dino Hamzic kuka kako nema love, al hajd, ko ce znati ko laze Gracic il igraci.aleksandar_veliki je napisao/la:amstaff, JoseMourinho i Pitic po sedam dana na odmoru, Mancini ukoliko se ti nastavis brinuti o radu administracije, bices odstranjen s foruma.
Usput, primanja u Olimpicu su trenutno jedna od najredovnijih u BiH, informacija iz prve ruke...
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
1946
Pa normalno, nedavno se ozenio covjek 
Ali ozbiljno; i ja sam nacuo da su plate redovne.

Ali ozbiljno; i ja sam nacuo da su plate redovne.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Vjerovatno je Hamzić upravu, čim je od komšija uzeo keš za onu utakmicu na otociHead je napisao/la:A prvi Dino Hamzic kuka kako nema love, al hajd, ko ce znati ko laze Gracic il igraci.aleksandar_veliki je napisao/la:amstaff, JoseMourinho i Pitic po sedam dana na odmoru, Mancini ukoliko se ti nastavis brinuti o radu administracije, bices odstranjen s foruma.
Usput, primanja u Olimpicu su trenutno jedna od najredovnijih u BiH, informacija iz prve ruke...

Pozdrav,,,,,,,,,,Nema love dok se ne zaradi.Mislim da smo negde pogrešili u pr.roku a možda I nijesmo.Mada smo se trebali zahvaliti pojedinim nogometašima iz odbrane.Mancini je napisao/la:Ma kako igraju taman im mogu uzeti dvije plate za kaznu.Platu moraš zaraditi.
Dovodili su oni zimus provjerene pa ni onda iz prazne nije pucala.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
E onda imamo neki problem ili neko nešto krije ispod čilima a gospodinu NIJAZU GRACICU se servira neki jako lijep film.Ali ni on nije frajer pa se nadam da ce uskoro da razotkrije glumce I režisera ovog jako lošeg dokumentarca.Mancini je napisao/la:Dovodili su oni zimus provjerene pa ni onda iz prazne nije pucala.
Tamam na vrijeme stize pojcanje
Da nam hoce biti igracina ovaj Redzepi, znam da mu je dobro islo u 1.FBiH sa Slobodom.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Aco sto je najgore dovode oni provjerene, Zeba, Lede,Rizvanovic, Bogicevic, Regoje, Smajic, Hamzic, Torlak, Arezina, evo sad je Subasic se vratio, pa mali Zec, pa Kokot, nisu to neki anonimusi, ali tim se ne moze sklopiti pa djaba.aleksandar_veliki je napisao/la:I dovesti dva provjerena igrača, iz prazne ne puca. No, tek je pocetak pa cemo vidjeti...pabizo je napisao/la:Pozdrav,,,,,,,,,,Nema love dok se ne zaradi.Mislim da smo negde pogrešili u pr.roku a možda I nijesmo.Mada smo se trebali zahvaliti pojedinim nogometašima iz odbrane.Mancini je napisao/la:Ma kako igraju taman im mogu uzeti dvije plate za kaznu.Platu moraš zaraditi.
Fali im nesto, a to nesto su vjerovatno navijaci, neko da im da podrsku da ih povuce, a to ne ide na silu pa djaba, to se ne moze kupiti.
Sto se tice plata u Olimpicu, jeste bolje od prosjeka BH klubova ali nije puno bolje a ne bih detaljisao o tome.
Ulgavnom puno su trgovali prethodnih godina, a rezultata nigdje, pa ni plasmana na euro scenu, sada imaju novi kurs pa cemo vidjet gdje ce zavrsiti.
Trenutno im samo priznam Ledeta koji se jedini istinski bori za njihov klub, ostalo je sve, idi mi dodji mi.
Eno i Gojak se poceo ponasati ko zvijezda a decko ima 17 godina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
+1bhsport je napisao/la: Aco sto je najgore dovode oni provjerene, Zeba, Lede,Rizvanovic, Bogicevic, Regoje, Smajic, Hamzic, Torlak, Arezina, evo sad je Subasic se vratio, pa mali Zec, pa Kokot, nisu to neki anonimusi, ali tim se ne moze sklopiti pa djaba.
Fali im nesto, a to nesto su vjerovatno navijaci, neko da im da podrsku da ih povuce, a to ne ide na silu pa djaba, to se ne moze kupiti.
Sto se tice plata u Olimpicu, jeste bolje od prosjeka BH klubova ali nije puno bolje a ne bih detaljisao o tome.
Ulgavnom puno su trgovali prethodnih godina, a rezultata nigdje, pa ni plasmana na euro scenu, sada imaju novi kurs pa cemo vidjet gdje ce zavrsiti.
Trenutno im samo priznam Ledeta koji se jedini istinski bori za njihov klub, ostalo je sve, idi mi dodji mi.
Eno i Gojak se poceo ponasati ko zvijezda a decko ima 17 godina.
Jedino oko plate se ne slazem.

A i priznajem da su igraci poput Regoja odani klubu. Kokot je bio vrlo posten prema klubu i slomio se trceci na terenu. Ima ih jos ali da ne razvlacim.
Prosle godine protiv Borca u gostima pobjedismo iako je bilo ocigledno mnogo lesinara na tribinama. Ali sta npr. kosevo i gradski stadion BL imaju zajednicko sto Otoka nema je ona udaljenost medju tribina i terena zbog onih staza za trcanje. Ovo ja onako bubam, primjetio te razlike pa kontam da slucajno to ne utice psiholoski.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Stefan Tomović novi igrač/golman Olimpic-a !
-
- Moderator
- Kontakt:
Bivši igrač Slavije?Sportfan je napisao/la:Stefan Tomović novi igrač/golman Olimpic-a !
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Vjerovatno.Benjo_AFC86 je napisao/la:Bivši igrač Slavije?Sportfan je napisao/la:Stefan Tomović novi igrač/golman Olimpic-a !

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Je li se to meni ucinilo, ili igra Emrah Omerdic(bivsi kadet/junior) za juniore Zelje sada?
Prosle godine Nedim Mekic bio na njegovom mjestu, a prije njega Senad Corovic.
A u FKS Edis Tahiri, Almir Aganspahic.. ova zadnja dvojica ce biti solidni ako ne odlicni igraci.

Prosle godine Nedim Mekic bio na njegovom mjestu, a prije njega Senad Corovic.
A u FKS Edis Tahiri, Almir Aganspahic.. ova zadnja dvojica ce biti solidni ako ne odlicni igraci.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gligorov konacno dobio papire:
Vec tri tekme nije igrao zbog crvenog, ova bi bila cetvrta(Slavija, Siroki, Zeljeznicar, i sad Vitez), valjdaje red da moze sad odigrati.
Pise u Oslobodjenju da i dalje nema Kene ni LedetaGligorov: Spreman sam za debi u PL BiH
Filip Gligorov, jedan je od igrača, koji su tokom ljeta stigli u redove sarajevskog Olimpica.
Makedonac koji igra na poziciji desnog bočnog igrača, nije mogao nastupiti za svoju ekipu u prvom kolu nove sezone. Tokom ove sedmice riješeni su administrativni problemi, te Gligorov može debitovati za ekipu Vukova.
- Imao sam problem sa radnom dozvolom i morao sam čekati određene procedure da se ispoštuju. Sada sam dobio sve potrebne papire i spreman sam za nastup. Da li će ga i biti o tome će odlučiti naš šef Mirza Varešanović.
Možeš li nam reći nešto više o sebi?
- Ja sam se fudbalom počeo baviti u ekipi skopskog Vardara, odakle sam prešao u Rabotnički. Jedno vrijeme sam bio u slovačkoj drugoj ligi, u ekipi Samorin, potom sam bio u ekipi Euromilk u Makodoniji i sada sam tu u Olimpicu. Moram istaći da sam nastupao za sve mlađe selekcije moje države.
Kako je došlo uopšte do prelaska u Olimpic?
- Moj menadžer je dobio poziv ljudi iz Olimpica, oni su pogledali neke moje snimke, željeli su da me angažuju. Prilikom razgovora su bili korektni i konkretni i danas sam tu.
Kako si primljen u ekipi?
- Moram se zahvaliti mojim saigračima, trenerima i predsjedniku na izuzetnoj podršci i načinu na koji su me prihvatili. Osjećam se kao da sam cijeli život sa njima.
Koliko poznaješ Premijer ligu BiH uopšte?
- Moram biti iskren i reći da ne poznajem baš najbolje, tek se upoznajem sa ekipama i snagom lige, ali ne mogu još dati neku generalnu ocjenu.
Iako ne poznajem PL BiH najbolje jednog igrača znam vrlo dobro. Radi se o Krsti Velkoskom, sa kojim sam bio saigrač u Rabotničkom. Vidim da je i Sarajevu nastavio sa odličnim igrama i zbog toga mi je drago, a i ponosan sam na njega jer dolazi iz moje domovine.
U prošlom kolu tvoji saigrači su poraženi u gradskom derbiju.
- Ekipa je dobro stajala na terenu sve do prvog primljenog gola. Poslije toga je uslijedio pad, ali sam mišljenja da je krajnji rezultat previsok.
U narednom kolu gostujete ekipi Viteza. Očekivanja od tog duela?
- Ja se iskreno nadam da smo u stanju da ih savladamo, neki igrači se vraćaju u tim i to će nam sasvim sigurno puno značiti. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe na terenu, da osvojimo prve bodove ove sezone.
Utakmica između Viteza i Olimpica igra se u subotu od 17:30 sati.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dok cekamo utakmica da pocne, citam sta se desava u Poljskoj;
Hamzicev transfer finaliziran jucer a danas treba debitovati. Ne znam znaci li to da su ga otkupili, ali pisu da je dosao iz Olimpica na posudbi sa opcijom da ga otkupe.
Danas je do njega da pocne dobrim impresijama, pa odatle naprijed.
Izvor:
http://www.widzewiak.pl/newsroom/25000, ... e-w-sobote
EDIT:
Tek ce se danas vidjeti koliko je ova nasa ekipa mocna.
Hamzicev transfer finaliziran jucer a danas treba debitovati. Ne znam znaci li to da su ga otkupili, ali pisu da je dosao iz Olimpica na posudbi sa opcijom da ga otkupe.
Danas je do njega da pocne dobrim impresijama, pa odatle naprijed.

Izvor:
EDIT:
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Dok cekamo utakmica da pocne, citam sta se desava u Poljskoj;
Danas je do njega da pocne dobrim impresijama, pa odatle naprijed.![]()
Izvor:
Naravno,sve što je moglo da se proda -mi prodali a to znači da dobro radimo I što pre zaboravit poraz od Želje I danas pokazati pravo lice OLIMPICA pobjedom protiv Viteza.Nadam se da im možemo utrpat par golova I podržimo mladog Gojaka I ostale momke.Bice opet OLIMPIC klub za vjeliko poštovanje.
EDIT:
Ovi iz komiteta-saveza čekaju do pred vikend da kažu koliko je utakmica suspendovan Muharemović.I onda nisu tri nego četiri utakmice.Banda.
Ko je Meraković u ekipi?
GGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mozda misle na MerajicaMancini je napisao/la:Ko je Meraković u ekipi?

Ali svejedno sada, IDEMOOOO VUKOVIIIII!!!!

OOOLEEEEEE OLE OLE OLEEEEEEE!!!!!!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.