RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
vjerujte mi na riječ da Velež već sada ima igrače na kojima u dogledno vrijeme može uzeti velike novce, a ako se pokažu ove sezone, nemojte se čuditi da već na zimu ili na ljeto budu megalomanske ponude za naše igrače. To znači da Velež ima najbolji skauting u državi. 
Svi znamo da je za golmana jako bitna konstanta nastupa tako da cu podrzati Fejin izbor za koga god da se odluci.Dobra je stvar da imamo 2 odlicna i jednog nadarenog uz to i domaceg.Vjerujem da ce na kraju prvenstva odlucivati nijanse o poretku zato je veoma bitno imati dobre golmane koji mogu odluciti i donijeti rezultatsku prevagu.Sto se ostatka tima tice ocigledno je da imamo vise mogucnosti i tu opet bez obzira na neke moje zelje potpuno povjerenje dajem nasem magu Jusufbegovic Nedimu.Usput bih volio kad bi u Subotu nakon nadam se pobjede RAja malo skandirala Feji jer je on najveci "krivac"za rekord kojeg silno zelimo oboriti u Subotu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
drakensang
- Kontakt:
Jesi primjetio koji felš lopta ima kada je Dragojević ispuca? Samo je zakači nekako vanjskim, nevjerovatno. Dule je iskusniji i ipak po meni on ima prednost bar ovu godinu. Treba Andriji samopouzdanja dosta..SipakUlicar1922 je napisao/la:Mislim da ce Djokic preuzeti odgovornost medju stativama iako smatram da je Dragojevic (po meni) bolji golman. Pratio sam ih desetak treninga i na osnovu toga mislim da je Dragojevic za trunku bolji. Tehnika kretanja, prvog dodira, ispucavanje iz ruku (od 10 pokusaja 10 puta pogodi igraca na sa udaljenosti od 50 - 70 metara) ga dovodi u prednost (moje misljenje). Nije ni Djokic los ali mi djeluje malo tezak, ima mi slabiju pokterljivost, istrcavanje na loptu. Bilo ko od njih dvojice da stane na gol nece biti problema.rodjenisa je napisao/la:@Sipak Ulicar to je mozda i blize realnosti s obzirom da Nikolic i Pop valjda nisu dovedeni da sjede na klupi.Iz istog razloga bih rekao da jedinicu zaduzuje Djokic,ali u svakom slucaju imamo vise varijanti za postavku takodje imamo par polivalentnih igraca koji mogu igrati na vise pozicija npr.Haurdic,Hodzic i Maleta koji je na zadnjoj tekmi napravio dar mar u drugom pouvremenu kad je presao na lijevo krilo.S tim da je meni Skaljic zadnju tekmu bio sasvim OK i ja bih ga forsirao bez obzira na godine u odnosu na Zolja,a Skahica maximalno gurati
Mojih 11:
Đokić
Maletić - Škaljić - Zolj - Pejić
Nikolić - Merzić
Ani - Haurdić - Vladavić
Janković
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Slazem se od A do Z.....Sto se Feje tice znao sam da je odlican trener u sto nas je sviju uvjerio u prosloj sezoni. Nakon desetak odgledanih treninga jos vise sam uvjeren koji je to majstor. Svaka vjezba je samo takva. Svaka se zasniva na igri prema naprijed. On sam mrzi kada lopta ide unazad. Kao pedagog je odlican. Zna, osjeti kada je vrijeme za supanje a kada treba zagalamiti, opsovati. Mene je kupio za sva vremena.rodjenisa je napisao/la:Svi znamo da je za golmana jako bitna konstanta nastupa tako da cu podrzati Fejin izbor za koga god da se odluci.Dobra je stvar da imamo 2 odlicna i jednog nadarenog uz to i domaceg.Vjerujem da ce na kraju prvenstva odlucivati nijanse o poretku zato je veoma bitno imati dobre golmane koji mogu odluciti i donijeti rezultatsku prevagu.Sto se ostatka tima tice ocigledno je da imamo vise mogucnosti i tu opet bez obzira na neke moje zelje potpuno povjerenje dajem nasem magu Jusufbegovic Nedimu.Usput bih volio kad bi u Subotu nakon nadam se pobjede RAja malo skandirala Feji jer je on najveci "krivac"za rekord kojeg silno zelimo oboriti u Subotu
Prkosni i Ponosni od 1922
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Ono brate nije normalnodrakensang je napisao/la:Jesi primjetio koji felš lopta ima kada je Dragojević ispuca? Samo je zakači nekako vanjskim, nevjerovatno. Dule je iskusniji i ipak po meni on ima prednost bar ovu godinu. Treba Andriji samopouzdanja dosta..SipakUlicar1922 je napisao/la:Mislim da ce Djokic preuzeti odgovornost medju stativama iako smatram da je Dragojevic (po meni) bolji golman. Pratio sam ih desetak treninga i na osnovu toga mislim da je Dragojevic za trunku bolji. Tehnika kretanja, prvog dodira, ispucavanje iz ruku (od 10 pokusaja 10 puta pogodi igraca na sa udaljenosti od 50 - 70 metara) ga dovodi u prednost (moje misljenje). Nije ni Djokic los ali mi djeluje malo tezak, ima mi slabiju pokterljivost, istrcavanje na loptu. Bilo ko od njih dvojice da stane na gol nece biti problema.rodjenisa je napisao/la:@Sipak Ulicar to je mozda i blize realnosti s obzirom da Nikolic i Pop valjda nisu dovedeni da sjede na klupi.Iz istog razloga bih rekao da jedinicu zaduzuje Djokic,ali u svakom slucaju imamo vise varijanti za postavku takodje imamo par polivalentnih igraca koji mogu igrati na vise pozicija npr.Haurdic,Hodzic i Maleta koji je na zadnjoj tekmi napravio dar mar u drugom pouvremenu kad je presao na lijevo krilo.S tim da je meni Skaljic zadnju tekmu bio sasvim OK i ja bih ga forsirao bez obzira na godine u odnosu na Zolja,a Skahica maximalno gurati
Mojih 11:
Đokić
Maletić - Škaljić - Zolj - Pejić
Nikolić - Merzić
Ani - Haurdić - Vladavić
Janković
Prkosni i Ponosni od 1922
Ne vezano za prvih 11 htio bih da RAja samo malo pažljivije baci pogled na ukupan roster. Znači jačina prvih 11 i koga to imamo na klupi evo recimo u ovom slučaju. Ko bi to mogao da uđe, da unese neki preokret. Znači roster GORI ove sezone, i konkurencija je nemilosrdna. Ovdje bih dodao i Macea kojeg je naš crveni brat zaboravio.SipakUlicar1922 je napisao/la:
Ovih 11 bih ja izveo, mada to Feja najbolje zna:
Dragoje
Maleta-Zolj-Skaljic-Peja
Nikolic-Merza
Ani-Janka-Vlada
Pop
Klupa: Djokic, Skahic, Hodzic, Zvonic, Blagojevic (da je spreman za 90 minuta on bi startao), Hajdarovic i Haurdic
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jbt. pa ovo djeluje nestvarno,Velez konacno ima 19-20 igraca da je maltene nebitno ko pocinje.Ovo su ipak plodovi mukotrpnog rada svih ljudi u klubu zadnjih par godina.Meni samo jos fali jedna ubojita devetka,pozelio sam da imamo induviduu koju bi uzdizali do nebazizu1991 je napisao/la:Ne vezano za prvih 11 htio bih da RAja samo malo pažljivije baci pogled na ukupan roster. Znači jačina prvih 11 i koga to imamo na klupi evo recimo u ovom slučaju. Ko bi to mogao da uđe, da unese neki preokret. Znači roster GORI ove sezone, i konkurencija je nemilosrdna. Ovdje bih dodao i Macea kojeg je naš crveni bratSipakUlicar1922 je napisao/la:
Ovih 11 bih ja izveo, mada to Feja najbolje zna:
Dragoje
Maleta-Zolj-Skaljic-Peja
Nikolic-Merza
Ani-Janka-Vlada
Pop
Klupa: Djokic, Skahic, Hodzic, Zvonic, Blagojevic (da je spreman za 90 minuta on bi startao), Hajdarovic i Haurdic
zaboravio.
Jah, i Kodru sam zaboravio. 
- RezervniGolman
- Kontakt:
Janičijevićzizu1991 je napisao/la:Jah, i Kodru sam zaboravio.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Bježi
nećemo se igrat' više.
Nismo mi navikli na ovo.
Nismo mi navikli na ovo.
Volio bih cuti vase misljenje RAja o ideji da nagradimo nekim gestom naseg Feju u toku ili na kraju utakmice protiv MVO.Stvarno mislim da je covjek zasluzio da ga opjevamo,napravio je malo cudo i ja sam sretan sto ga imamo.On je garant dobrih rezultata u narednom periodu.
Feja majstore Red Army je uz tebe
Feja je šampioooooon i boli ga k . . za tooo, jer on je alkoholičar koji pije svakiii daaaan.
Mostarski Feja, jedan je mostarski feja, mostarskiiii feeeeejaaaaa, jedan je mostarski feeejaaa
Mostarski Feja, jedan je mostarski feja, mostarskiiii feeeeejaaaaa, jedan je mostarski feeejaaa
De buraz, kakav je to komentar za Fejushaman7 je napisao/la:Feja je šampioooooon i boli ga k . . za tooo, jer on je alkoholičar koji pije svakiii daaaan.
Pa to je uvredljiv komentar, obzirnije to malo ako mozes
Sta je ,uhvatile vas slatke muke
.Kako je jadnom Feji sada izabrati prvih 11.
Sada je isto dobra stvar sto se ne moramo stediti na zutim kartonima(znam da je Merza rekorder u ovim stvarima),vazda ima neko slican da uskoci ko zapeta puska.Ovo nismo imali odavno ovako,cak i par godina prije rata,a poslije rata da i ne govorim.Samo treba to jos malo uigrati(a nesumnjam u Feju).Po meni Haurdic zasluzuje mjesto u prvih 11,ne znam gdje ce te ga staviti ali utrpajte ga negdje
(gledo sam ga samo nekoliko puta i bio je jako dobar iako je tada bio jako mlad ,nadam se da je sada jos bolji)Za mne su Nikolic i Popovic nepoznanica,ko ih je gledo nek nesto vise napisu o njima.
Moj neki sastav bi bio
Djokic na golu(ako nista iskusniji je puno)mada mozda treba Feja obadvojici davati sansu ko sto treneri rade u EPL
Bekovi Maletic i Skahic(ovo je za gostujuci teren jer ovaj moze igrati i beka a puno je bolji od Peje u defanzivi a Peja nek igra kuci beka jer je bolji u ofanzivi,takav imam utisak)
Stoperi Skaljic i Merzic
Defanzivni vezni Nikolic i Haurdic
Krila ;Hebibovic i Vlada
Spic:Popovic ili Jankovic(ko bude bolji od ove dvoice a kasnije u drugom poluvremenu davati sansu Maci )
E sad ako igramo kuci tu jus ubaciti Blagoja kao centralni vezni,ili ako igramo u gostima kod neke malo jace ekipe ubaciti jos Zolja da odbrana bude cvrsca,pogotovo da ima ko skakati na ubacaje sa strane
Od ovih igraca se moze napraviti milion kombinacija jer imamo dosta kvalitetnih igraca ali i dosta polivalentnih tako da se moze napraviti dosta kombinacija ne vezano fali li nam neko ili ne.
Ovo mi daje nadu da ce mo ove godine rusiti sve rekorde(sto kaze Radovan).
Nek smo i ovo docekali u 3 PM vise
,ali moramo to sve pokazati na terenu,ako ne pokazemo dzaba nam sve.(primjer Sarajeva lani doveli milion nekih "dobrih"igraca + poznat trener ali to nisu pokazivali na terenu)
IDEMOOOOO RODJENIIIIII
Moj neki sastav bi bio
Djokic na golu(ako nista iskusniji je puno)mada mozda treba Feja obadvojici davati sansu ko sto treneri rade u EPL
Bekovi Maletic i Skahic(ovo je za gostujuci teren jer ovaj moze igrati i beka a puno je bolji od Peje u defanzivi a Peja nek igra kuci beka jer je bolji u ofanzivi,takav imam utisak)
Stoperi Skaljic i Merzic
Defanzivni vezni Nikolic i Haurdic
Krila ;Hebibovic i Vlada
Spic:Popovic ili Jankovic(ko bude bolji od ove dvoice a kasnije u drugom poluvremenu davati sansu Maci )
E sad ako igramo kuci tu jus ubaciti Blagoja kao centralni vezni,ili ako igramo u gostima kod neke malo jace ekipe ubaciti jos Zolja da odbrana bude cvrsca,pogotovo da ima ko skakati na ubacaje sa strane
Od ovih igraca se moze napraviti milion kombinacija jer imamo dosta kvalitetnih igraca ali i dosta polivalentnih tako da se moze napraviti dosta kombinacija ne vezano fali li nam neko ili ne.
Ovo mi daje nadu da ce mo ove godine rusiti sve rekorde(sto kaze Radovan).
Nek smo i ovo docekali u 3 PM vise
IDEMOOOOO RODJENIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bas tako rođak. Širina rostera utice i na zalaganje igraca na treningu da bi izborili mjesto u prvih jedanest. Bit ce zayebano mnogima 
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Feju treba hvaliti,skandirat,odavati mu priznanje za rad do sada,ali o nekoj nagradi ce mo razmisljati tek ako osvojimo nesto(nadam se ove godine konacno).Ima i uprava tu zasluga dovodjenjem dosta kvalitetnijih igraca(nego ranije).rodjenisa je napisao/la:Volio bih cuti vase misljenje RAja o ideji da nagradimo nekim gestom naseg Feju u toku ili na kraju utakmice protiv MVO.Stvarno mislim da je covjek zasluzio da ga opjevamo,napravio je malo cudo i ja sam sretan sto ga imamo.On je garant dobrih rezultata u narednom periodu.
Uglavnom mislim da trebamo skandirati Feji ,hvali ti ga ovo ono,ali nagrade dijeliti samo ako se sta napravi ,tj.osvoji
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Na to sam i mislio @Rodjak,ono da zna da ga gotivimo i da smo zahvalni na dosadasnjem radu.
O nagradama cemo na kraju sezone,i dobro si rekao ima ih vise za nagraditi ili pohvaliti
O nagradama cemo na kraju sezone,i dobro si rekao ima ih vise za nagraditi ili pohvaliti
Ovo se na Engleze furamo, jel?shaman7 je napisao/la:Feja je šampioooooon i boli ga k . . za tooo, jer on je alkoholičar koji pije svakiii daaaan.
čini mi se da je neko napisao ovdje da je ovo Kodri zadnja sezona i da završava karijeru, i trebao bi ostati u klubu da radi s omladincima, što je super potez uprave, jer sve više naših ljudi u klubu može doprinijeti još većem razvoju kluba.
-
drakensang
- Kontakt:
FK Velež - FK Mladost
Sudija : Mulahasanović Adis (Sarajevo)
Pomoćnici: Drašković Dalibor (Ist.Sarajevo) i Đozić Enes (Sarajevo)
Delegat: Samir Ćupina (Sarajevo)
Posmatrač suđenja: Jaglica Slaviša (Banja Luka)
Četvrti sudija: Tičić Mirza (Sarajevo)
Sudija : Mulahasanović Adis (Sarajevo)
Pomoćnici: Drašković Dalibor (Ist.Sarajevo) i Đozić Enes (Sarajevo)
Delegat: Samir Ćupina (Sarajevo)
Posmatrač suđenja: Jaglica Slaviša (Banja Luka)
Četvrti sudija: Tičić Mirza (Sarajevo)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.