Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

fearzaa
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la fearzaa » 06 avg 2014, 12:52

Ako moze neko da postavi snimke utakmica, protiv Italije i Kanade, ako imaju gdje na netu. :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 avg 2014, 13:57

haman su zato i zaratili s njim, bili svjesni da ce zijanit dosta pripremnih pa se boje da ce se to odraziti na posjetu pa kontali da ce narod doc ako nista zbog Juke bar jos 1000 vise
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 avg 2014, 14:13

harry_90 je napisao/la:Evo sad nakon turnira i odustajanja Nurkica u savezu je nesto trulo :lol: :lol: ojj bozee ... ne mogu da vjerujem...

Turnir koji nije nikakvo mjerilo,pojedincima je posluzilo da pljuju igrace,savez itd.. Nurkic ne moze da igra jer se istrosio,a Tele moze koji je vise odigrao utakmica nego on..i odmah prica da je u savezu nesto trulo..dajte ba sjedite s mirom,kada krenu kvale i prodje se ne euro bice vam zvijezde,ode se na euro napravi se rezultat,ljubit cete im stopala...
pricas o stvarima koje ne znas... ti budi sretan niko ti ne brani al ne mozes drugim ljudima govoriti sta misle.
i sta sad ako je neko nezadovoljan sa ovim porazima treba biti nezadovoljan i kad se plasiramo na eurobasket ? nigdje veze...
imamo srece sto je ovakav sistem kvalifikacija i sto smo u grupi sa dvije slabe reprezentacije... da je stari sistem svi bi se vi bojali i panicarili...
nije ovo toliko strasno ako se opamete i prestanu neke gluposti ponavljati naredne godine se moze okupiti jako fina ekipa.
You are someone else I am still right here

String
Kontakt:

Post Postao/la String » 06 avg 2014, 15:24

Jel se vraca Gacic u Caju? Oni sad forisraju mlade...Posto najvise problema imamo na playu, treba njega pratiit ove godine, vjerovatno ce dogodine u ovo doba biti bolji bar od Pasalica, ma gdje igrao. Kad bi mogao pruzit 10ak min., dosta. Prioritet je play Amer, Gordic je vise combo bek.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 06 avg 2014, 19:29

ja bih odmah potpisao da izgubimo sve prijateljske u svim sportovima sa 30 razlike, a da na prvenstvima i u kvalifikacijama odigramo na nivou... ali hajd, najvaznije je pljuvati... cuj kanada nas razbila, neki olynyk igra za njih, neki corey joseph... mislim stvarno kako ih nije stid... :crazy:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 07 avg 2014, 09:17

stvarno nema potrebe da se sada kritikuje.
cinjenica jeste ta, da su u ove zadnje dvije utakmice izgledali tromo i umorno. tako da je vjerovatno da su sada u fazi priprema, gdje se to mozda i ocekuje.
vjerujem da ce za kvale biti puno svjeziji i agresivniji. da smo hendikepirani izostankom vaznih igraca je cinjenica. bez obzira na to, vjerujem u to da cemo se kvalifikovati na ep. :bih:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 avg 2014, 09:19

Sapce je napisao/la:stvarno nema potrebe da se sada kritikuje.
cinjenica jeste ta, da su u ove zadnje dvije utakmice izgledali tromo i umorno. tako da je vjerovatno da su sada u fazi priprema, gdje se to mozda i ocekuje.
vjerujem da ce za kvale biti puno svjeziji i agresivniji. da smo hendikepirani izostankom vaznih igraca je cinjenica. bez obzira na to, vjerujem u to da cemo se kvalifikovati na ep. :bih:
obzirom sa kim igramo (Britanijom bez svih zvijezda i islandom), bila bi sramota da se ne plasiramo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 avg 2014, 11:31

Nadamo se da će biti bolje jer ako ovako bude mi Eurobasket nećemo vidjet.

Ako Mirza pogodi prvu tricu ima da ih rešeta a ako promaši, može ga odmah vadit iz igre jer on neće bazen pogodit. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 07 avg 2014, 12:32

Unofficialpage je napisao/la:Nadamo se da će biti bolje jer ako ovako bude mi Eurobasket nećemo vidjet.

Ako Mirza pogodi prvu tricu ima da ih rešeta a ako promaši, može ga odmah vadit iz igre jer on neće bazen pogodit. :mrgreen:
pa ne znam bas. dozivio sam puno mirzinih utakmica, gdje je promasio nekoliko prvih suteva.. onda u toku tekme udje u ritam i pocne resetat.
mene vise zabrinjava, kad on predobro otvori tekmu, pa postigne 10-15 poena u startu a ostatak ekipe postigne 5. onda znaju nastat problemi, jer on ne moze postignuti 50 poena, a ostatak ekipe ne bude u ritmu i tad ti nastaje belaj..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 avg 2014, 13:07

Karte se od danas mogu naručiti online, a (za Tuzlake, i one koji planiraju kupit u Tuzli kartu kad dođu) kupiti se mogu od ponedjeljka u CD Shopu "Mido" na Korzu, cijena 10KM.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 07 avg 2014, 13:33

Mene je iskreno tokom ovih priprema razocarao Pasalic, imao je stvarno dobru sezonu u Reimsu i nadao sam se da ce konacno pokazati nesto i u reprezentaciji, ali eto ima vremena jos... Izgleda da ipak povreda (ili umor sta vec) ostavlja traga na njegovim igrama..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 avg 2014, 13:34

Unofficialpage je napisao/la:

netacno

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 avg 2014, 13:42

Sapce je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Nadamo se da će biti bolje jer ako ovako bude mi Eurobasket nećemo vidjet.

pa ne znam bas. dozivio sam puno mirzinih utakmica, gdje je promasio nekoliko prvih suteva.. onda u toku tekme udje u ritam i pocne resetat.
mene vise zabrinjava, kad on predobro otvori tekmu, pa postigne 10-15 poena u startu a ostatak ekipe postigne 5. onda znaju nastat problemi, jer on ne moze postignuti 50 poena, a ostatak ekipe ne bude u ritmu i tad ti nastaje belaj..
Nisam baš mislio bukvalno prvi šut ali dosta zavisi kakav će biti na tekmi od prvih nekoliko šuteva. Ako pogodi prvih nekoliko šuteva nema šanse da protivnička ekipa prođe ispod 25-30 Mirzinih poena a ako ne pogodi onda od 10-20 poena pogađa. Ja od Mirze očekujem da on kad ne ide nikog povuče, da bude vođa. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 avg 2014, 13:52

Mirza ako suta 0/10 sljedecu suta kao da je prva,davno rekao gospodin Avdic..Tako da za takvog sutera apsolutno nije bitno u kojem periodu utakmice ce vezati 3-4 trice,al kad jednom krene ne staje

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 07 avg 2014, 15:33

mirzatele je napisao/la:Mirza ako suta 0/10 sljedecu suta kao da je prva,davno rekao gospodin Avdic..Tako da za takvog sutera apsolutno nije bitno u kojem periodu utakmice ce vezati 3-4 trice,al kad jednom krene ne staje
Nije bitno za njega, al' je jako bitno za nas. Mi ne možemo sebi dopustiti Mirzine katastrofalne šuterske partije, nemamo onda nikakvih šansi, ako on zakaže.
Stoga, ako bude imao 0-10 šut, nek' sam izađe bar da se igra onda kolektivna košarka.
Nama je Željo svetinja jedina.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 avg 2014, 17:26

to je receno hipoteticki,naravno da Mirza nikad nije imao takav sut nit ce ga imati.A ko misli da je on neko ko misli samo o svojoj statistici i kome nije bitan ucinak ekipe,u ovom slucaju reprezentacije ( a to pogotovo ),onda nema pojma ni o kosarci ni o Mirzi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 avg 2014, 18:10

Imo je Mirza takvih utakmica, on je takav čitavu karijeru, toplo hladno, sigurno će nekog u kvalifikacijama zatrpati tricama, ali će sigurno biti i jedna loša šuterska noć
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 avg 2014, 18:18

A sta ocekujete od njega : 10/10 trice svaku utakmicu ??
Covjek je nas vodja,daleko najbolji igrac..ako ste gledali ove pripremne utakmice vidi se koliko ekipe dobije na kvaliteti kad tata udje,jer se na njega obraca paznja i automatski cini igrace oko sebe boljim

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 avg 2014, 19:09

legenda reala je napisao/la:Imo je Mirza takvih utakmica, on je takav čitavu karijeru, toplo hladno, sigurno će nekog u kvalifikacijama zatrpati tricama, ali će sigurno biti i jedna loša šuterska noć

Kao i svaki suter na ovom svjetu i nas Mirza nekad odigra lose..ako pogledamo %tokom karijere sigurno nije toplo,hladno nego je odličan.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 07 avg 2014, 19:20

Kad je sljedeca tekma ?
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CAZIN, Iniesta12, Nah1d, TripleThreat i 34 gosta.