NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

Tuzlak04
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 avg 2014, 22:39

Travnicki je napisao/la:Stanje vam je idealno, nemate marke duga, ne dovodite igrace na probu 7 dana pred pocetak sezone itd.. i nemoj ovdje tusit, imate temu za svoj klub, ja sam napisao svoje misljenje i na to imam pravo kao i svaki od nas i ne pada mi na pamet da se vise pravdam i raspravljam vezano za slobodu..
:shh: :shh: :shh:

Travnicki
Kontakt:

Post Postao/la Travnicki » 03 avg 2014, 15:31

Tuzlak04 je napisao/la:
Travnicki je napisao/la:Stanje vam je idealno, nemate marke duga, ne dovodite igrace na probu 7 dana pred pocetak sezone itd.. i nemoj ovdje tusit, imate temu za svoj klub, ja sam napisao svoje misljenje i na to imam pravo kao i svaki od nas i ne pada mi na pamet da se vise pravdam i raspravljam vezano za slobodu..
Jarane pobjedili ste i svaka cast, zasluzeno je ali sve to gore sto sam napisao stoji, vi ste klub koji je u dugovima do guse i ova 3 boda vam nista nece pomoci po pitanju stanja u klubu. Prema tome sagni se :tralala:

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 03 avg 2014, 16:14

Stanje je upravo onakvo kakvo se spominjalo u predhodnim postovima i ti su forumasi odmah napadania sad se ispostavilo da su u pravu. Jednostavno politika kluba se nemjenja, opet su dovedeni polovi igraci a nasa djeca su poslana u vlasic, novi travnik, fk vitez. Jednostavno tako se neradi, jer nemozete reci da je kovac music i ostali pojacanja i da zasluzuju bit ispred nase djece. Svaka cast novom predsvbedniku veliki je gospodin ali osim male euforije u gradu nista se nije promjenilo. Nevjerujem da samo fazlici i curuci i varupe znaju igrat fudbal od domacih igraca. Nevjerujem da nema jos igraca u omladinskom pogonu jer travnik je samo njih izbacio a zna se i kako su oni dosli do prve ekipe. Nema vizije, neradi se dobro i ovakvi porazi ce bit svakodnevnica dok se nesto stvarno nepromijeni.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 avg 2014, 16:47

Travnicki je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
Jarane pobjedili ste i svaka cast, zasluzeno je ali sve to gore sto sam napisao stoji, vi ste klub koji je u dugovima do guse i ova 3 boda vam nista nece pomoci po pitanju stanja u klubu. Prema tome sagni se :tralala:
Eto kod vas je idealno, al džabe vam jer ne možete pobijediti onakvu lošu, pod dugovima, ovakvu, onakvu Slobodu. . .

Travnicki
Kontakt:

Post Postao/la Travnicki » 03 avg 2014, 18:29

@lepi

Ti na prvu spustas gace, polako bolan, prvi macici se u vodu bacaju, vidjet ce se stanje jos malo, ne mozes odma bit pesimista, ja ti garantujem da ces ove sezone vise gledati utakmica nego sto si u par proslih.

@Tuzlak04

Nismo mogli, nama na sramotu, vec sam ti gore napisao cestitam, zaluszeno je ali sto se tice stanja, nama je visestruko bolje, klub nema marke dugovanja prema bilo kojem igracu koji je ikad igrao u Travniku, to je sve rijeseno u prosloj polusezoni, 90% svih dugovanja su izmirena i garantujem ti da ce se ove sezone rijesiti i tih 10% jer imamo podrsku Opstine, mozda i vama svane sa novim predsjednikom ali polako, ovu sezonu sigurno nece.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 avg 2014, 18:35

ako Semir Music ima mjesta u vasem timu onda vam situacija nije nimalo dobra vjerujte mi ;) taj momak ne moze igrati 1. kantonalnu a kamoli premijer ligu :!:
Sloboda Tuzla

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 03 avg 2014, 18:48

Travnicki je napisao/la:@lepi

Ti na prvu spustas gace, polako bolan, prvi macici se u vodu bacaju, vidjet ce se stanje jos malo, ne mozes odma bit pesimista, ja ti garantujem da ces ove sezone vise gledati utakmica nego sto si u par proslih.

@Tuzlak04

Nismo mogli, nama na sramotu, vec sam ti gore napisao cestitam, zaluszeno je ali sto se tice stanja, nama je visestruko bolje, klub nema marke dugovanja prema bilo kojem igracu koji je ikad igrao u Travniku, to je sve rijeseno u prosloj polusezoni, 90% svih dugovanja su izmirena i garantujem ti da ce se ove sezone rijesiti i tih 10% jer imamo podrsku Opstine, mozda i vama svane sa novim predsjednikom ali polako, ovu sezonu sigurno nece.
Nisi bas upucen kad govorus o dugovanjima, samo u prosloj sezoni ima iggraca sto im se duguje nivca kamoli jis od prije, pa sami igraci u dobili plate za 1, 2, 3, mjesec i vise nisu. Sad su dobili tek jednu. Stanje je mnogo teze nego sto se to preddstavlja, pa zar mislis da Jusic ne bi ostao da je tako bajno i da se ima kao sto ti govoris. Travnik nek bude zadnji vise bit gledan ako budu nasa djeca igrala nego ovako kad se uzimaju igraci koji nrmogu proc bigdhe osim kod sarajke i bajrica. Sramota!!!!

Travnicki
Kontakt:

Post Postao/la Travnicki » 03 avg 2014, 19:16

Druze pusti ti te "mahalske" price, ja sam upucen i vise nego sto ti mislis i vjeruj mi da znam kakve ce se stvari desavati u klubu unaprijed dosta vremena. Ti igraci koji se zale su "gradski" sabani koji dodju uzimat akontaciju, premije i onda kasnije kad ne dobiju svoje jer su ispucali, sire pricu da nisu placeni. Bas da se nema bi jedan brazilac dobivao pare za avionsku kartu da ode svojima i da dodje nazad, bas bi se radili novi dresovi, ove doslje nemaju gdje bit pa su ovdje jer imaju gdje spavat i sta jest, pa daj bolan :D opet ti kazem pusti ti to, sad se para ima, samo se jos neke stvari trebaju poslozit. Garantujem ti u skorije vrijeme ce doci do velikih promjena u klubu, doci ce i novi trener, ovaj je i onako trebao otici jos krajem polusezone ali je Opstina malo zakazala pa se nije doveo drugi ali uskoro ce i to, stadion ce se gradit (tribina istok, semafor novi, vip loza itd), samo sabur i budi strpljiv, ako volis svoj grad i klub kao ja onda moras cekati jos malo.

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 03 avg 2014, 19:52

Amin druže travnički. Ja se iskreno nadam da će se obistinit barem pola od tog što napisa. Ja ću ić na utakmice u svakom slučaju. Kad sam ih mogo gledat protiv TOŠK-a i drugih timova u 1. federalnoj vala mogu i sad. NAPRED TRAVNIK

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 05 avg 2014, 18:26

Travnicki je napisao/la:Druze pusti ti te "mahalske" price, ja sam upucen i vise nego sto ti mislis i vjeruj mi da znam kakve ce se stvari desavati u klubu unaprijed dosta vremena. Ti igraci koji se zale su "gradski" sabani koji dodju uzimat akontaciju, premije i onda kasnije kad ne dobiju svoje jer su ispucali, sire pricu da nisu placeni. Bas da se nema bi jedan brazilac dobivao pare za avionsku kartu da ode svojima i da dodje nazad, bas bi se radili novi dresovi, ove doslje nemaju gdje bit pa su ovdje jer imaju gdje spavat i sta jest, pa daj bolan :D opet ti kazem pusti ti to, sad se para ima, samo se jos neke stvari trebaju poslozit. Garantujem ti u skorije vrijeme ce doci do velikih promjena u klubu, doci ce i novi trener, ovaj je i onako trebao otici jos krajem polusezone ali je Opstina malo zakazala pa se nije doveo drugi ali uskoro ce i to, stadion ce se gradit (tribina istok, semafor novi, vip loza itd), samo sabur i budi strpljiv, ako volis svoj grad i klub kao ja onda moras cekati jos malo.
Ćiro je rekao da će pred kraj trenirati Travnik.Treba mu ponuditi da dodje.Znam da zvuči suludo ,ali ako neko iz uprave ovo čita,eto ideje.Pa red bi bio da nešto uradi za svoj grad koji kao toliko voli.Mislim da bi u ovoj situaciji možda i pristao...

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 05 avg 2014, 20:49

Nece ciro doc ako mu se neplati , đaba sto prica da voli travnik ovo ono njemu je lova jedina ljubav. Bolje bi bilo da se dovede neki mladi trener iz bih perspektivan kao sto su bili nele ili cige, dosta je vise stara na klupi sa metodama rada iz austo-ugarske

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 05 avg 2014, 21:03

Ljudi sabura malo. Tek je prvo kolo bilo. Sačekajmo barem 3-4 kola pa onda rezime napravit i vidjet šta dalje. Svo poštovanje Ćiri al dok njega platiš možeš 3 sjajna igrača za našu ligu dovest. Opet valjda je neko stručniji pa nek odluči. NAPRED TRAVNIK

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 06 avg 2014, 02:46

fukaratz je napisao/la:ako Semir Music ima mjesta u vasem timu onda vam situacija nije nimalo dobra vjerujte mi ;) taj momak ne moze igrati 1. kantonalnu a kamoli premijer ligu :!:
Tačno tako, bio je kod nas prošle sezone i mislim da je momku bolje da profesiju mijenja, jer nije za lopte definitivno ..mada čujem babo ga gura, pa zato i igra, drugačije sigurno nebi..

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 07 avg 2014, 14:35

Hoćel se ić u Gradačac? Možel mi ko javit kad i odakle se ide ako se bude išlo? Ja ne živim u Travniku pa neću vidjet ako bude kakva obavijest. Hvala

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 avg 2014, 14:43

Brezovac je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ako Semir Music ima mjesta u vasem timu onda vam situacija nije nimalo dobra vjerujte mi ;) taj momak ne moze igrati 1. kantonalnu a kamoli premijer ligu :!:
Tačno tako, bio je kod nas prošle sezone i mislim da je momku bolje da profesiju mijenja, jer nije za lopte definitivno ..mada čujem babo ga gura, pa zato i igra, drugačije sigurno nebi..
Nemoj tako ba, momak je bio na probama u Citiju i Galatasarayu, medjutim odlucio je da odbije potpis jer zeli da se probije u Premijer Ligi...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Travnicki
Kontakt:

Post Postao/la Travnicki » 09 avg 2014, 10:23

Danas Travnik uzima bar bod a vrlo je moguce i tri :)
Momak koji je nezasluzeno sjedio na klupi protiv Slobode, Adriano danas ce da igra i pokaze sta zna a ovi sto su pocrvenili, samo su uslugu napravili jer i onako se bez njih bolje igra. Ako ima kladionicara pokusajte 2 :))

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 09 avg 2014, 12:22

Bilo bi fino kad bi smo osvojili bar bod, ali sumljam, ne iz razloga sto smo mozda slabiji od zvijezde nego zbog toga sto svi znaju da su nam oni i borac dali bodove zadnja dva kola i iz tog razloga sumljam da mozemo ( da bi smjeli) nesto napraviti. Ja ocekujem u prva tri kola 0 bodova i da tek nakon toga pocinje prvenstvo za nas. Ali ponavljqm bilo bi fino kad bi napravili nesto ali sumljam.:-)

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 09 avg 2014, 13:05

lepi je napisao/la:Bilo bi fino kad bi smo osvojili bar bod, ali sumljam, ne iz razloga sto smo mozda slabiji od zvijezde nego zbog toga sto svi znaju da su nam oni i borac dali bodove zadnja dva kola i iz tog razloga sumljam da mozemo ( da bi smjeli) nesto napraviti. Ja ocekujem u prva tri kola 0 bodova i da tek nakon toga pocinje prvenstvo za nas. Ali ponavljqm bilo bi fino kad bi napravili nesto ali sumljam.:-)

Uze mi riječ iz usta.Vjerovatno moraju vratiti 3 boda od proljetos, tako to u nas ide jbga. :(

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 avg 2014, 13:42

Travnicki je napisao/la:Danas Travnik uzima bar bod a vrlo je moguce i tri :)
Momak koji je nezasluzeno sjedio na klupi protiv Slobode, Adriano danas ce da igra i pokaze sta zna a ovi sto su pocrvenili, samo su uslugu napravili jer i onako se bez njih bolje igra. Ako ima kladionicara pokusajte 2 :))
Zvijezda - Travnik
1,45 1
3,80 x
5,20 2
u wwinu :D sumljam da ce bit 2
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 avg 2014, 18:26

Jesu vas krenuli crveni kartoni

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 7 gostiju.