gledam naslov članka, iz uprave Dinama Zg nakon sinočnjeg poraza i ispadanja se tješe činjenicom da su vratili nogomet u Zagreb. Otvorim kontajući da je bilo bar 20 milja...kad ono 8.000
Pa fakat je naš region ošo u kuyac.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Evo sad gledam postavljen i link sa pika, dukserica Barcelone, i to neki profil sa pika Mustac, pa bi molio da onog NYKnicks fana ovde sa teme da ne prodaje svoje stvari preko Slobodine fb stranice, ne znam ni ko njemu dade da uredjuje tu stranicu.Thranduil je napisao/la:Čemu ovakve vijesti na oficijelnoj stranici FK Sloboda? Znam da ovi s tuzlasnkog održavaju socijalne mreže ali....
Da malo bolje pratis znao bi da su u bojkotu godinama i da ih je u ligi prvaka u gupnoj fazi pratilo 3,5000.zlajci je napisao/la:off,
gledam naslov članka, iz uprave Dinama Zg nakon sinočnjeg poraza i ispadanja se tješe činjenicom da su vratili nogomet u Zagreb. Otvorim kontajući da je bilo bar 20 milja...kad ono 8.000što je npr. bio prosjek Čelika prvih 10 godina poslije rata ili manje nego kod na u drugoj ligi protiv Igmana iz Konjica ili manje nego na basket tekmama Dite prije 12 godina ili Bosne prije 5-6 godina
![]()
klasik je napisao/la:Evo sad gledam postavljen i link sa pika, dukserica Barcelone, i to neki profil sa pika Mustac, pa bi molio da onog NYKnicks fana ovde sa teme da ne prodaje svoje stvari preko Slobodine fb stranice, ne znam ni ko njemu dade da uredjuje tu stranicu.Thranduil je napisao/la:Čemu ovakve vijesti na oficijelnoj stranici FK Sloboda? Znam da ovi s tuzlasnkog održavaju socijalne mreže ali....
A jel to znaci nije ono sto bi se reklo official ?Sloboda1919 je napisao/la: ovo za duksericu je fb profil nije stranica
To znam, al dal je i ovaj profil uz tu stranicu povezan, ili je ovo neki "privatni", koji nema veze sa klubom.Zodiac je napisao/la:Ovo je oficijelna stranica https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla" onclick="window.open(this.href);return false; .
Kakav bolan profil o cemu ti pricas? Ovo je jedina stranica Slobode na fb, sto bi se reklo official , koja je povezana sa fksloboda.ba, koju uredjujemo ja i jos jedan momak, sa tzlanski.ba vec 4 i po godine.klasik je napisao/la:To znam, al dal je i ovaj profil uz tu stranicu povezan, ili je ovo neki "privatni", koji nema veze sa klubom.Zodiac je napisao/la:Ovo je oficijelna stranica https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla" onclick="window.open(this.href);return false; .
Mislim da je privatni i da nema veze sa zvanicnom stranicom .klasik je napisao/la:To znam, al dal je i ovaj profil uz tu stranicu povezan, ili je ovo neki "privatni", koji nema veze sa klubom.Zodiac je napisao/la:Ovo je oficijelna stranica https://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla" onclick="window.open(this.href);return false; .
zlajci je napisao/la:off,
gledam naslov članka, iz uprave Dinama Zg nakon sinočnjeg poraza i ispadanja se tješe činjenicom da su vratili nogomet u Zagreb. Otvorim kontajući da je bilo bar 20 milja...kad ono 8.000što je npr. bio prosjek Čelika prvih 10 godina poslije rata ili manje nego kod na u drugoj ligi protiv Igmana iz Konjica ili manje nego na basket tekmama Dite prije 12 godina ili Bosne prije 5-6 godina
![]()
Prema informacijama koje smo dobili danas iz CD Shopa Mido, kao jednog od redovnih distributera karata, nezapamćeno interesovanje vlada za utakmicu FK Sloboda - NK Čelik: "Ne pamtim kada se ovoliko ljudi interesovalo za ulaznice" kaže Mido. Podsjećamo ulaznice će se prodavati po jedinstvenoj cijeni od 5 KM i za Zapadnu i za Sjevernu tribinu...
laze ba midoChinaglia je napisao/la:samo da vrijeme posluži![]()
Prema informacijama koje smo dobili danas iz CD Shopa Mido, kao jednog od redovnih distributera karata, nezapamćeno interesovanje vlada za utakmicu FK Sloboda - NK Čelik: "Ne pamtim kada se ovoliko ljudi interesovalo za ulaznice" kaže Mido. Podsjećamo ulaznice će se prodavati po jedinstvenoj cijeni od 5 KM i za Zapadnu i za Sjevernu tribinu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.