Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Imam Huawei Y100,previše je puta unesena pogrešna šifra,pa se blokirao,traži neko korisničko ime i lozinku,to ne znam,more li se to zaobići?
Keep walking.
ja sam ga imao, dobar telefon za svoju cijenu. koliko ga plaćaš?hodža je napisao/la:Kakav je S3 mini ?
Kupujem ga novog, ne treba mi nesto extra, u tom nekom cjenovnom podrucju kazi da je jedan od solidnijih
- alan_kardec
- Kontakt:
šifra za šta? otključavanje, pin...?Cautinho je napisao/la:previše je puta unesena pogrešna šifra
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
viKK je napisao/la:ja sam ga imao, dobar telefon za svoju cijenu. koliko ga plaćaš?hodža je napisao/la:Kakav je S3 mini ?
Kupujem ga novog, ne treba mi nesto extra, u tom nekom cjenovnom podrucju kazi da je jedan od solidnijih
280
sa garancijom, ful pakovanje...
FORZA MARŠAL !!!
- Cautinho
- Kontakt:
otključavanje,onaj znak što spajaš.alan_kardec je napisao/la:šifra za šta? otključavanje, pin...?Cautinho je napisao/la:previše je puta unesena pogrešna šifra
Keep walking.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
A Pattern. Trazi ti vjerovatno sifru od google accounta. Ja sam to rijesio fabrickim resetovanjem. Vjerovatno ima i laksih nacina koje ja trenutno ne znamCautinho je napisao/la:otključavanje,onaj znak što spajaš.alan_kardec je napisao/la:šifra za šta? otključavanje, pin...?Cautinho je napisao/la:previše je puta unesena pogrešna šifra
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa ukucas svoj google account i password za isti, lol, kakav fabricki reset radi jedne obicne zastite
za tu cijenu je sasvim dobar.. teško ćeš naći kvalitetnijeg mobitela za tu cijenu.. pošto znam da su u nekim radnjama prodavali taj mobitel za nekih 350 KM, što je suludohodža je napisao/la:viKK je napisao/la:ja sam ga imao, dobar telefon za svoju cijenu. koliko ga plaćaš?hodža je napisao/la:Kakav je S3 mini ?
280
sa garancijom, ful pakovanje...
- alan_kardec
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa ukucas svoj google account i password za isti, lol, kakav fabricki reset radi jedne obicne zastite
Pa ako ne zna pass za google account, ako ga je kupio polovnog...?
ako si fon kupio nov, onda bi trebao znati pass za taj account, ali ako ga je prije tebe neko koristio, onda vrati na fabrička podešavanja pa pokušaj.Cautinho je napisao/la: otključavanje,onaj znak što spajaš.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Evo kako druže.
Ako nisi spojen na internet, nemoj džaba kucati nikakav google account jer nikad nećeš moći uspjeti. Jedini način ti je factory reset, koji na svom telefonu radiš ovako:
Kod većine telefona ti je Power plus volume + dugme, pa vjerovatno je i kod tebe. Evo ti i video... Onda odeš na ono wipe data / factory reset yes i to je to
PS, da znaš da će ti biti izbrisano sve što si imao snimljeno na mobitelu, aplikacije ovo ono, mislim nove, bit će " kao od majke rođen "
[youtube][/youtube]
Ako nisi spojen na internet, nemoj džaba kucati nikakav google account jer nikad nećeš moći uspjeti. Jedini način ti je factory reset, koji na svom telefonu radiš ovako:
Kod većine telefona ti je Power plus volume + dugme, pa vjerovatno je i kod tebe. Evo ti i video... Onda odeš na ono wipe data / factory reset yes i to je to
[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Cautinho
- Kontakt:
Hvala svima,sifru ne znam jer nije moj,a ne zna ni taj ciji je mobitel.
Keep walking.
Naso mobitel
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Koja je fora sa ovim programom "fb messenger" ? Sinoc udjem na fb, preko telefona naravno, i da udjem u poruke, dodje mi obavijest da moram preci na taj messenger, inace ne mogu uci u poruke...instaliram to, em sto je njesra obicno, em sto, kad se izlogujem s fb, i dalje budem online radi tog sranja, a ne mogu nigdje naci "log out" na tome ? sto vazda moraju usrati s necim ?
Nemojte molim vas samo reci "iskljuci wi-fi i bices offline" posto meni wi-fi treba i za neke druge stvari, a necu da sam stalno online na fb...
Nemojte molim vas samo reci "iskljuci wi-fi i bices offline" posto meni wi-fi treba i za neke druge stvari, a necu da sam stalno online na fb...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa google account je Gmail, koji si ukucao u telefon da bi skidao aplikacije sa marketaalan_kardec je napisao/la:
tesko da ce neko ostaviti na svom telefonu svoj Gmail account da bi ga drugi koristio
i nema veze internet s ovim, ja sam stavio na svoj mobilni pattern lock, i moja raja uzela telefon pokusavala "odgonetnuti" koji je fazon da se otkljuca i zakljucaju telefon, i nakon toga samo ukucao svoj gmail acc i pw i proradilo bez problema
posto izgleda ovaj koristi tudji gmail onda mu nista ne preostaje nego hard reset
samo ne znam kako neko moze onu osnovnu glavnu stvar zaboraviti
Mislim da nema druge opcije, jedino da izbrišeš i FB i MSN s mobitela i da preko browsera ulaziš na FB (ja sam to probao i ne valjaPapastathopoulos je napisao/la:Koja je fora sa ovim programom "fb messenger" ? Sinoc udjem na fb, preko telefona naravno, i da udjem u poruke, dodje mi obavijest da moram preci na taj messenger, inace ne mogu uci u poruke...instaliram to, em sto je njesra obicno, em sto, kad se izlogujem s fb, i dalje budem online radi tog sranja, a ne mogu nigdje naci "log out" na tome ? sto vazda moraju usrati s necim ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Tako cu i raditi, nek jedu gov.na...a tako sam radio i do prije mjesec-dva (preko chrome-a ulazio), i onda apdejtovao fb na najnoviju verziju i svidjelo mi se poprilicno, al nek jedu gov.na sad...
Al mi nema yebene logike, pa valjda fb i taj messenger trebaju biti nekako povezani, pa kad se izlogujem s fb, da to isto automatski bude i na msn, ili da su bar uveli tu opciju log out na msn, ovako su napravili glupost totalnu..
Al mi nema yebene logike, pa valjda fb i taj messenger trebaju biti nekako povezani, pa kad se izlogujem s fb, da to isto automatski bude i na msn, ili da su bar uveli tu opciju log out na msn, ovako su napravili glupost totalnu..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Drustvo zna li neko koja je najbolja/najpovoljnija opcija za mobilni internet a da nije wifi. Da li postoji neka mogucnost, tipa usb za laptop, za mobitele... samo da ne guta kredit krvnicki
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Znam, i meni je tako trebalo, al' **** skontali da ne postave log out opciju samo u MSN i dzaba, ne odgovara ni meni da vazda budem online, a ako iskljucim chat, bice da sam sve blokiraoPapastathopoulos je napisao/la:Tako cu i raditi, nek jedu gov.na...a tako sam radio i do prije mjesec-dva (preko chrome-a ulazio), i onda apdejtovao fb na najnoviju verziju i svidjelo mi se poprilicno, al nek jedu gov.na sad...
@brazzo
Ako vec nisi pretplatnik, najbolja opcija na prepaidu ti je haloo, 500 MB kosta 2 KM i traje 5 dana, tako da u sustini imas 3 GB za 12 KM mjesecno
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
očito da taj ko mu je prodao tog huaweia uopšte nije uradio hard reset telefona nego samo pobrisao svoje lične stvari i prodao mu mobitel sa sačuvanim postavkamaQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa google account je Gmail, koji si ukucao u telefon da bi skidao aplikacije sa marketaalan_kardec je napisao/la:
tesko da ce neko ostaviti na svom telefonu svoj Gmail account da bi ga drugi koristio
i nema veze internet s ovim, ja sam stavio na svoj mobilni pattern lock, i moja raja uzela telefon pokusavala "odgonetnuti" koji je fazon da se otkljuca i zakljucaju telefon, i nakon toga samo ukucao svoj gmail acc i pw i proradilo bez problema
posto izgleda ovaj koristi tudji gmail onda mu nista ne preostaje nego hard reset
samo ne znam kako neko moze onu osnovnu glavnu stvar zaboraviti
Re: $: Mobilni- gdje, kako, šta?
anonimni je napisao/la: Ako vec nisi pretplatnik, najbolja opcija na prepaidu ti je haloo, 500 MB kosta 2 KM i traje 5 dana, tako da u sustini imas 3 GB za 12 KM mjesecnoimas naravno i USB stickove itd., al' nije to za mobitela...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Confiance, Mocvara1991 i 39 gostiju.