Molim te da mi navedes ta sabrana djela prijava pored ove jer ja nisam upoznat sa njima a kako velis masa ih je. Tvoje je pravo sto ne vjerujes u moje informacije koje sam napisao pa sam znatizeljan i za tvoje informacije u vezi prijave u Zenici pa molim da i njih navedes. Pozzlisander je napisao/la:kume on ima sabrana dijela prijava sto u Zenici sto u ostatku drzave, a to sto si ti napiso to su tolke nebuloze da ti malo dijete ne bi povjerovalopasi je napisao/la:Vidim na ovoj temi se dosta spominje prijava kontra naseg kapitena a niko da napise sta se ustvari dogodilo.
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
SAMO ČELIK
Emir Spahić
Upravo na AlJazeeri vidim vijest dana. Ode kabadahijica. Sjajno.
Zadnja izmjena: isx, dana/u 07 avg 2014, 16:56, ukupno mijenjano 3 puta.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ekskluzivno: Spahić se oprostio od 'Zmajeva'
7 august 2014 Izmijenjeno 16:47 CEST
Za Al Jazeeru kazao kako je donio definitivnu odluku i da su mečevi na SP-u njegovi posljednji u državnom dresu.
INSHARE
Emir Spahić, BiH, Nogomet
Spahić: Vrijeme je za kraj, vrijeme je da neki drugi, mlađi, nastave dalje [AP]
Piše: Emir Delić
Dugogodišnji kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić odlučio je završiti reprezentativnu karijeru.
Odbrambeni igrač njemačkog Bayera iz Leverkusena, potvrdio je za Al Jazeeru kako je donio definitivnu odluku i da su utakmice na Svjetskom prvenstvu u Brazilu bile njegove posljednje za nacionalni tim u kojem je proveo 11 godina.
„Nakon dugog razmišljanja i razgovora sa porodicom i prijateljima, odlučio sa da se povučem. Sretan sam što sam tolike godine proveo u reprezentaciji koja mi je puno dala i čiji sam kapiten bio toliko godina“, kazao je dugogodišnji kapiten „Zmajeva“ za Al Jazeeru.
„Ponosan sam što sam izborio Svjetsko prvenstvo sa svojim momcima, koji su za mene više od prijatelja. Vrijeme je za kraj, vrijeme je da neki drugi, mlađi, nastave dalje. Znam da sam uvijek igrao srcem, da sam nekada i griješio, ali nikad namjerno. Nisam ljut ni na koga, idemo dalje, ekipi želim sreću i sve najbolje u kvalifikacijama za EP.“
Najdugovječniji kapiten
Spahić je za reprezentaciju BiH debitovao protiv Rumunije 7. juna 2003. godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Portugalu, a od tada je odigrao ukupno 77 utakmica i postigao tri gola.
On je najdugovječniji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, s kojom je prošle godine ostvario najveći uspjeh u historiji - plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
7 august 2014 Izmijenjeno 16:47 CEST
Za Al Jazeeru kazao kako je donio definitivnu odluku i da su mečevi na SP-u njegovi posljednji u državnom dresu.
INSHARE
Emir Spahić, BiH, Nogomet
Spahić: Vrijeme je za kraj, vrijeme je da neki drugi, mlađi, nastave dalje [AP]
Piše: Emir Delić
Dugogodišnji kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić odlučio je završiti reprezentativnu karijeru.
Odbrambeni igrač njemačkog Bayera iz Leverkusena, potvrdio je za Al Jazeeru kako je donio definitivnu odluku i da su utakmice na Svjetskom prvenstvu u Brazilu bile njegove posljednje za nacionalni tim u kojem je proveo 11 godina.
„Nakon dugog razmišljanja i razgovora sa porodicom i prijateljima, odlučio sa da se povučem. Sretan sam što sam tolike godine proveo u reprezentaciji koja mi je puno dala i čiji sam kapiten bio toliko godina“, kazao je dugogodišnji kapiten „Zmajeva“ za Al Jazeeru.
„Ponosan sam što sam izborio Svjetsko prvenstvo sa svojim momcima, koji su za mene više od prijatelja. Vrijeme je za kraj, vrijeme je da neki drugi, mlađi, nastave dalje. Znam da sam uvijek igrao srcem, da sam nekada i griješio, ali nikad namjerno. Nisam ljut ni na koga, idemo dalje, ekipi želim sreću i sve najbolje u kvalifikacijama za EP.“
Najdugovječniji kapiten
Spahić je za reprezentaciju BiH debitovao protiv Rumunije 7. juna 2003. godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Portugalu, a od tada je odigrao ukupno 77 utakmica i postigao tri gola.
On je najdugovječniji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, s kojom je prošle godine ostvario najveći uspjeh u historiji - plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
BosnaE
Joj i kad bi to još bila istina!!! Odo se odma napiti ko govedo...
Kapitenu moj, hvala ti za svaki minut koji si dao za svoju voljenu reprezentaciju.
Uvijek u mom srcu kao najbolji kapiten naše BIH.
EMIR SPAHIC

EMIR SPAHIC
+1Belmin6 je napisao/la:Kapitenu moj, hvala ti za svaki minut koji si dao za svoju voljenu reprezentaciju.
EMIR SPAHIC![]()
KAPITEN LIDER LEGENDA
Ako je ovo istina zaista mi je zao
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Emir Spahić
Hvala ti za sve kapitenu!!
Hvala na svemu.
najbolji potez i za njega, i za repku.
dobro ćemo pamtiti, loše zaboraviti.
najbolji potez i za njega, i za repku.
dobro ćemo pamtiti, loše zaboraviti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hvala za sve Emire, al' bolje je ovako. Niko nije veći od reprezentacije, nažalost, ti to nisi skontao. U svakom slučaju puno sreće u nastavku života.
Suza suzu goni.
Ozbiljan medij,ne vjerujem da nije istina.
Prvi komentar bi bio,kapitenu hvala ti za sve ove godine ponosa i radosti,hvala ti sto smo danas mocna reprezentacija koju cijeni citav fudbalski svijet.Ogromne su tvoje zasluge za sve to.
Sretno u daljnjoj karijeri i u zivotu.
Prvi komentar bi bio,kapitenu hvala ti za sve ove godine ponosa i radosti,hvala ti sto smo danas mocna reprezentacija koju cijeni citav fudbalski svijet.Ogromne su tvoje zasluge za sve to.
Sretno u daljnjoj karijeri i u zivotu.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Hvala kapitenu...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Steta sto je do ovog moralo doci.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Belmin6 je napisao/la:Kapitenu moj, hvala ti za svaki minut koji si dao za svoju voljenu reprezentaciju.
EMIR SPAHIC![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Najbolja vijest otkad smo se plasirali na Svjetsko.
Pa-pa, Kikseru!!! Hvala ti za ovo, al na vrijeme si skonto da ćeš bit prekrižen!!!

Pa-pa, Kikseru!!! Hvala ti za ovo, al na vrijeme si skonto da ćeš bit prekrižen!!!
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Plakat cemo mi za tim tunelom, dugo, mucno, bespomocno..
Znači Bičakčić i Šunjić su novi štoperski par na početku kvalifikacija.
Trenutno korisnika/ca: 231983, ajdekuci, invincible1921, Normus90 i 19 gostiju.