Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

Dado
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la Dado » 03 mar 2010, 18:26

Solidna igra nasih. Realno smo im trebali uvaliti barem jos jedan. Ghana nista osim jednog suta na gol koji je zicerski usao nije pokazala. Nedostatak agresivnosti je ocigledan ali jasno je da se radi o prijateljskoj utakmici i da niko ne zeli riskirati povredu.

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 03 mar 2010, 18:26

Satrali smo ih pred kraj, pa ljudi nisu znali gdje se nalaze....... Samo tako naprije momci svaka čast.......
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 18:27

majestic24 je napisao/la:
Dado je napisao/la:Nisam stigao vidjeti postavu. Je li zna neko formaciju i ko igra?
Hasagić, Jahić, Spahić, Nadarević, Salihović, Rahimić, Pjanić, Ibričić, Džeko, Ibišević, Misimović.

Ovo je ona Cirina postava
Da je Cirina postava sad bi Muratovica umjesto Pjanica gledao :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 mar 2010, 18:28

utisak nakon prvog poluvremena:

ja sam prezadovoljan. stvorili smo 4-5 vrlo dobrih prilika, i vec se vidi da ova formacija ima odlicnih stvari... imamo igru po krilima, svidjelo mi se par lopti za ibricica, koje su mogle biti ektra prilike samo da su malo preciznije bile. dobro kontrolisemo loptu na sredini terena, miske i pjana se zasad dobro nadopunjuju i verjujem da ce ovo biti jos mnogo bolje.

ono sto je po meni najbitnije od svega je to da smo u odbrani zasad jako stabilni i da gana izuzev onog suta i gola nije imala nijednu priliku. znaci, moze se igrati sa cetvoricom nazad i na tome treba raditi ubuduce. uzimajuci u obzir cinjenicu da je prijateljska i da je protivnik odlican a nama prva tekma pod palicom susica, ovo zasad je sasvim dobro i dobar temelj na kojem treba dalje graditi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 mar 2010, 18:29

Dobro igramo vidi se da su se Ganci malo prepali kada su vidili teren da je bolji teren bila bi bolja utakmica
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 03 mar 2010, 18:29

sta ocekivati kad je glup termin odgravanja utakmice.. 17:30.. pa ljudi nemaju vremena da odu sa posla kuci pa nazad na stadion.. opet je solidan broj ipak na onom istoku je vise raje nego na cijelom bilinom polju....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 mar 2010, 18:30

harishp je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:
Dado je napisao/la:Nisam stigao vidjeti postavu. Je li zna neko formaciju i ko igra?
Hasagić, Jahić, Spahić, Nadarević, Salihović, Rahimić, Pjanić, Ibričić, Džeko, Ibišević, Misimović.

Ovo je ona Cirina postava
Da je Cirina postava sad bi Muratovica umjesto Pjanica gledao :roll:
hahaha, joj matero sto se posteno nasmija sad
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 03 mar 2010, 18:30

Katastrofa :!:
Vidi se na igračima da nedaju maximum, pa mi to daje nadu za slijedeće utakmice da mogu napredovati.
Jedini koji su zaslužili pohvalu su Pjanić i možda Džeko i Vedo, a ovo ostalo sve se mora dobro zapitati šta radi na terenu. Bekovi, pa mi ih nemamo, mi moderan fudbal sa ovim bekovima možemo igrati al k..... jbt nijedan bukvalno ni jedan prodor ni lijevog ni desnog beka. Mislio sam da ovo neću nikad reći al, Pape ubaci Berberovića, molim te. Znam da je ovo prijateljska i da ih ne trebamo napadati, al vala red je i da jednu prijatelsku pobijedimo, a ne da se sastanu radi reda :roll:
Strauss Junior

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 mar 2010, 18:31

Eh jos da je teren bolji :roll: A i navijaci nisu Bog zna sta...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 03 mar 2010, 18:31

adnan_hz je napisao/la:opet je solidan broj ipak na onom istoku je vise raje nego na cijelom bilinom polju....
Dali se ta raja sa istoka cuje vise nego raja na Bilinom polju ? ;)
A C A B !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 mar 2010, 18:31

Ibišević zabije gol i opet ne valja mnogima :o :shock: ...ma to smo mi - najobjektivnija nacija na dunjaluku :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 03 mar 2010, 18:31

adnan_hz je napisao/la:sta ocekivati kad je glup termin odgravanja utakmice.. 17:30.. pa ljudi nemaju vremena da odu sa posla kuci pa nazad na stadion.. opet je solidan broj ipak na onom istoku je vise raje nego na cijelom bilinom polju....
Pa probaj onda otici kod oftamologa ... cini se da ti je to prijeko potrebno :D
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 mar 2010, 18:32

adnan_hz je napisao/la:sta ocekivati kad je glup termin odgravanja utakmice.. 17:30.. pa ljudi nemaju vremena da odu sa posla kuci pa nazad na stadion.. opet je solidan broj ipak na onom istoku je vise raje nego na cijelom bilinom polju....
ma ja,uvijek neki izgovor,,maloprije sam reko da imate trostruko vise stanovnika i opet manje raje dodje,,jos gana nije srranje od repke pa da se eventualno na to mozete izvlacit..al nebitno,,ja da se pitam ne bi se igralo ni na kosevu,ni na bilinom da ne bude ovih yebenih svadja :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 03 mar 2010, 18:33

Pozdrav raji sa stadiona...vidim da neki prigovaraju da je malo ljudi i sl.ali s obzirom na termin i nenormalnu hladnocu,vise je nego zadovoljavajuci broj...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 03 mar 2010, 18:34

Brate, znas da sam ocekivao sjever pun! Nije bitno koliko navijaca, vec atmosvera znas sam kako te ponese kad imas podrsku sa strane. Ovo je bezze sto se tice navijanja.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 mar 2010, 18:36

nedavite vi zenicani sa stadionom,jednom smo se osramotili pred svijetom na onoj oranici....termin UZAS,cijena karti UZAS.....RADNI DAN ITD...OVDJE LJUDI RADE...PLUS U ZENICU ODJE 70% SA STRANE 30% IZ ZENICE!!!!!!!!!!!

i dosta vise o publici ima ih vise nego na bilinom sigurno cak i kada izgleda ovako POLUPRAVZAN..:

Igra odlicna s obzirom da je GANA 29 selekcija svijeta i viceprvak AFRIKE .....mi smo malo u grcu zbog nove formaije,vidi se da se neki tu gube,kao ibricic,i jahic,ali sve u svemu odlicno za sada ....po meni smo duplo bolji ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 mar 2010, 18:37

Ne znam zašto tvrdite kako je posjeta katastrofa :?:
na stadionu je 15-tak hiljada ljudi što je za jednu prijateljsku utakmicu fina cifra....ipak je koševo mnogo veci stadion od B.Polja pa izgleda poluprazno...15 hiljada u zenici znaci pun stadion.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 03 mar 2010, 18:37

Pjanić medju najslabijima na terenu, napravio nekoliko smrtnih grešaka, ali sreča pa je Spaha tu da popravlja.........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 18:38

Pape je odlicno ukarikao Misimovica i Pjanica zajedno pa nek pljuvatori pricaju do mile volje.O greskama bude Pape popricao sa njim.
Vedu gol izvuce inace je do tada bio ko' direk.
Rahimic direktor i presjednik sredine.
Ibru malo zamijeniti kao i Salihovica.Salihovica inace zbog uigravanja taktike bez njega u kvalfikacijama.
Jahic dobar u defanzivi ali bas ko;da hoblice sutira u nabacajima i ofanzivi.
Dzeko ko Dzeko prica za sebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 03 mar 2010, 18:38

Idemo po pobjedu ! Ocekujem nastavak igre s kraja prvog poluvremena :)
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.