Novi kapiten
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Re: Novi kapiten
Begovic jedini koji ima ono sto se trazi kod kapitena.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Eto ankete
Begovic, nema dileme... 

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nek se buni, koga boli **** ? Nocni setac nije za kapitena i to je to, kakav je to kapiten ako ce plakati ako ne dobije traku ? Asmir i to je to !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
najbolji igrac i kapiten nemaju veze sa vezom, cak stavise, veoma su rijetki slucajevi da su najbolji igraci i kapiteni svojih ekipa.faruk26 je napisao/la:Eto ti sebe stavi u tu poziciju da si najbolji a da je neko drugi kapiten normalno da ti ne bi bilo svejedno
inace, edin dzeko je novi kapiten, uzaludna je anketa.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Nerminovic
- Kontakt:
ahafaruk26 je napisao/la:Možemo mi stavljati te snimke kad on hoda po terenu,ali realno i svi znamo da bi se Džeko prvi bunio da ne bude kapiten....najbolji je napadac bosne ikad.Eto ti sebe stavi u tu poziciju da si najbolji a da je neko drugi kapiten normalno da ti ne bi bilo svejedno

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pisao sam prije par dana na Spahinoj temi - ocekujem da Edin bude novi kapiten. Dugo je tu, najbolji je strijelac i igrac nase reprezentacije i zasluzuje da nosi traku oko svoje ruke.
Miske je zamjenik kapitena, ali ne vjerujem da ce on opet (znamo kako je zavrsilo prosli put) dobiti kapitensku traku. I on je u godinama kada nam ne moze 100% pomoci i sigurno da ce biti utakmica u kojima nece dobiti onoliko minuta koliko bi jedan kapiten trebao dobiti.
Sto se tice Asmira - neka on bude zamjenik kapitena. On ili Ibisevic.
Miske je zamjenik kapitena, ali ne vjerujem da ce on opet (znamo kako je zavrsilo prosli put) dobiti kapitensku traku. I on je u godinama kada nam ne moze 100% pomoci i sigurno da ce biti utakmica u kojima nece dobiti onoliko minuta koliko bi jedan kapiten trebao dobiti.
Sto se tice Asmira - neka on bude zamjenik kapitena. On ili Ibisevic.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Dzeko po meni nema mentaliteta za kapitena. Da su Besic ili Kola malo stariji bili bi u razgovoru ali nema smisla da ti djete od 20ak godina bude kapiten. Ozbiljni kandidati po meni su 1.Begovic, 2.Ibisevic, i mozda 3.Misimovic.
Begovic je pravi profesionalac, Ne mora puno da prica ali na svakom treningu daje maksimum a o utakmicama i da ne govorim. Ima dovoljno i kvaliteta i autoriteta. A to sto je igrao kao mladi za Kanadu nije nikakav problem. On nije tip da se po novinarima prodaje u repke. Nikad nije dobivao poziv nasih, pa je pristao za mladu repku Kanade, kad je od Cire dosao poziv izabrao je svoju jednu jedinu
Begovic je pravi profesionalac, Ne mora puno da prica ali na svakom treningu daje maksimum a o utakmicama i da ne govorim. Ima dovoljno i kvaliteta i autoriteta. A to sto je igrao kao mladi za Kanadu nije nikakav problem. On nije tip da se po novinarima prodaje u repke. Nikad nije dobivao poziv nasih, pa je pristao za mladu repku Kanade, kad je od Cire dosao poziv izabrao je svoju jednu jedinu

Dzeko,Beg,Vedo,Mire,Lula-bilo ko od njih,svejedno.
Ako ce Miske igrati kvalifikacije onda on dok se ne oprosti,kad se oprosti neko od ovih nabrojanih.
Ako ce Miske igrati kvalifikacije onda on dok se ne oprosti,kad se oprosti neko od ovih nabrojanih.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cuj Avdija, oplaka
Asmir naravno

Asmir naravno

-
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Novi kapiten
1. Dzeko
2. Begovic
Dzeko treba da bude lider ove repke, kad dobije kapitensku traku, imace mnogo vecu odgovornost na terenu, a to se i ocekuje od njega. Naprijed Edine.
2. Begovic
Dzeko treba da bude lider ove repke, kad dobije kapitensku traku, imace mnogo vecu odgovornost na terenu, a to se i ocekuje od njega. Naprijed Edine.
Ma Begović, nije ni star a opet dosta iskusan, pravi profesionalac
Ima logike i za Misimovića ali on je na zalasku karijere, može biti kapiten u ovim kvalama i to je to po meni, tako da se ne isplati njemu davati, a ne vjerujem da će se on buniti ako ne bude kapiten jer je i on profi.

Ima logike i za Misimovića ali on je na zalasku karijere, može biti kapiten u ovim kvalama i to je to po meni, tako da se ne isplati njemu davati, a ne vjerujem da će se on buniti ako ne bude kapiten jer je i on profi.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Nerminovic
- Kontakt:
Da su pametni, Begovic. Ali dobit ce je Dzeko.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Naš najbolji igrač je zaslužio kapitensku traku, Miralem Pjanić.
Realno, po stažu i doprinosu Misimović, no mislim da je preostalo još malo utakmica do odlaska Misketa. Džeko i kapitenska traka
Ne bi me ništa začudilo od Papeta.
Mnogi spominju Begovića. Po čemu je on to zaslužio više od Pjanića? Miralem je mogao da bira, čekao je mjesecima da mu se riješe papiri samo da igra za BiH, umalo se rasplakao javno kada je čekao taj prokleti pasoš, dok je đubre Nikola Špirić tada šutio. Kada smo suspendovani Miralem Pjanić je prvi tražio pomoć od Fife, naš najvrijedniji igrač, uz to u idealnim godinama, predvodnik nove, odlične Rome.
Begović je lijep, mnogi bi trebali preispitati seksualnu orijentaciju
Asmir Begovic admitted his choice to represent Bosnia-Herzegovina ahead of Canada was 'ultimately a football decision'.
Realno, po stažu i doprinosu Misimović, no mislim da je preostalo još malo utakmica do odlaska Misketa. Džeko i kapitenska traka

Mnogi spominju Begovića. Po čemu je on to zaslužio više od Pjanića? Miralem je mogao da bira, čekao je mjesecima da mu se riješe papiri samo da igra za BiH, umalo se rasplakao javno kada je čekao taj prokleti pasoš, dok je đubre Nikola Špirić tada šutio. Kada smo suspendovani Miralem Pjanić je prvi tražio pomoć od Fife, naš najvrijedniji igrač, uz to u idealnim godinama, predvodnik nove, odlične Rome.
Begović je lijep, mnogi bi trebali preispitati seksualnu orijentaciju

Asmir Begovic admitted his choice to represent Bosnia-Herzegovina ahead of Canada was 'ultimately a football decision'.

Begović

Begović i niko drugi u budućnosti Besic i Kolasinac.
Bega je sportista čistog obraza za razliku od kabadahije.
Bega je sportista čistog obraza za razliku od kabadahije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921