RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crveni_1922

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crveni_1922 » 07 avg 2014, 17:39

Vidim dosta raje vec svrsavaju i previse su euforicni. Jest da imamo dobru ekipu, ali oni se tek trebaju da dokazu i da nam daju razlog da svrsavamo.
Treba se spustit malo na zemlju jer ako se desi koji kiks ovi sto su bili previse euforicni prvi ce biti u redu da laju i hebavaju od uprave do Feje itd. Zato Crvena Armijo sacekajmo malo ne letite pred rudu!!
Ja bi naj vise volio da pobijedimo sve redom i da osvojimo duplu krunu, ali zelje su jedno a realnost drugo.

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA!!! :salut: :salut:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 avg 2014, 18:11

Ljudi zna li neko koliko im treba za člansku,evo sad će skoro mjesec kako sam uplatio a nema je još,treba da dođe poštom na moju adresu?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 07 avg 2014, 18:33

Vala odavno vise preseravanja na ovom pdf-u nije bilo kao posljednih dana realno,jbte odjednom smo postali barselona ,halo bola uvjek nakon ovakvih prepotentnih izjava,pa cak nekad i ponizavajaci prema sportskom protivniku,redovno su rezultirali prizemljenjem.OK liskaluk ali brate ovo prelazi granice normalnog komuniciranja ,tipicno preseravanje.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 avg 2014, 18:34

rodjenisa je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Feja je šampioooooon i boli ga k . . za tooo, jer on je alkoholičar koji pije svakiii daaaan.

Mostarski Feja, jedan je mostarski feja, mostarskiiii feeeeejaaaaa, jedan je mostarski feeejaaa
De buraz, kakav je to komentar za Feju
Pa to je uvredljiv komentar, obzirnije to malo ako mozes
Samo se zezam, Feja je šampion, nemoj misliti da sam ja ozbiljan :D

Inače, načuo da bi se već sada protiv Mladosti iza gola trebale vratiti neke podgrupe koje su napustile navijanje zbog raznih razloga, a da na Koševo će te iste podgrupe ići , te da možemo očekivati jako fin broj u Sarajevu.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 07 avg 2014, 18:43

emil02in je napisao/la:Ljudi zna li neko koliko im treba za člansku,evo sad će skoro mjesec kako sam uplatio a nema je još,treba da dođe poštom na moju adresu?
Zovni u klub i pitaj, ili im pošalji mail.Ako ti treba neka pomoć pošalji mi privatnu poruku.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 avg 2014, 19:03

konjicanin01 je napisao/la:Vala odavno vise preseravanja na ovom pdf-u nije bilo kao posljednih dana realno,jbte odjednom smo postali barselona ,halo bola uvjek nakon ovakvih prepotentnih izjava,pa cak nekad i ponizavajaci prema sportskom protivniku,redovno su rezultirali prizemljenjem.OK liskaluk ali brate ovo prelazi granice normalnog komuniciranja ,tipicno preseravanje.
+1

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 07 avg 2014, 19:30

Evo da i ja malo prokomentarišem neke stvari; Feji treba bistru sklepati veliki dio on ima s našim Veležom , drago mi ćuti što se podgrupe vraćaju na tribine to je dobro . A što se tiće euforije kalkulisanja it'd itd to je normala Šta fali? Mi svi trebamo biti kao jedan Ponosni na svoj Klub pa bio on ili ne padu forme ili izlaznoj putanji Ljubav ne bira granice. Svi ko jedan jedni za sve za Velež za Rodjene ! SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA SVI U RAJVOSA :opaopa: :tokralju: :bih: PS: Šta je sa shopom? Prazan!? Kad će novi dresovi? Ako ima neko slike Nek postavi
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 07 avg 2014, 19:31

konjicanin01 je napisao/la:Vala odavno vise preseravanja na ovom pdf-u nije bilo kao posljednih dana realno,jbte odjednom smo postali barselona ,halo bola uvjek nakon ovakvih prepotentnih izjava,pa cak nekad i ponizavajaci prema sportskom protivniku,redovno su rezultirali prizemljenjem.OK liskaluk ali brate ovo prelazi granice normalnog komuniciranja ,tipicno preseravanje.
Brato ja mislim da nam 8 pobjeda u nizu dok cekamo devetu daje pravo da svi kolektivno izvadimo qurcine i drkamo ga na forumu od dragosti :urnebes: :urnebes: :opaopa: ( da izvine nasa drugarica đavolica) FORZAAAAAAA
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 avg 2014, 19:39

Da malo bolje pratiš vidio bi da je mnogo nas sretno zbog rostera i nada se nekim pozitivnim stvarima koje bi tek trebale da uslijede. Vidio bi da je nas nekoliko pisalo i o toj Mladosti kao o protivniku kojeg se treba pobjediti ali i zadatku koji je pred nama. Ništa se neće dobiti na lijepe oči i vjerujem da je to svima nama jasno.

Ovaj topic glasi kao jedan od najstarijih na cijelom forumu i vjerujem da svi znamo koliko ozbiljno treba ulaziti u svaki meč sa poštovanjem prema protivniku ali i svjestan snage i potencijala koji posjeduješ. Shvatam tvoja nastojanja da ohladiš atmosferu pred susrete koji su pred nama, ali ipak treba da sami sebe cijenimo i treba razgraničiti poštovanje svoga od nadmenosti.

ROĐENIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 07 avg 2014, 19:43

Zizu objasnio :thumbup:

Nego gdje nam je ovo brat BMV22 :roll: sigurno placa muda po crnogorskom primorju i bari one ruske gospođe na malo ruskog što je naucio davno prije rata u školi :opaopa: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Radovan
Kontakt:

Post Postao/la Radovan » 07 avg 2014, 20:04

Ma Rodjeni majke mi moje niko da mi odgovori na pitanje hoce li dolaziti gostujuci navijaci sad u Subotu. Eno niko ni kod njih da odgovori. Kupio sam neki poklon pa da mi ga neko od njih ponese gore.

Nemojte se sekirat, sve ce bit u redu uzimamo nova tri boda.

Hajmo ruke Gore!

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 07 avg 2014, 20:24

Radovan je napisao/la:Ma Rodjeni majke mi moje niko da mi odgovori na pitanje hoce li dolaziti gostujuci navijaci sad u Subotu. Eno niko ni kod njih da odgovori. Kupio sam neki poklon pa da mi ga neko od njih ponese gore.

Hajmo ruke Gore!
Pošalji brato po nekom igraču :D

Radovan
Kontakt:

Post Postao/la Radovan » 07 avg 2014, 20:52

edgardavids je napisao/la:
Radovan je napisao/la:Ma Rodjeni majke mi moje niko da mi odgovori na pitanje hoce li dolaziti gostujuci navijaci sad u Subotu. Eno niko ni kod njih da odgovori. Kupio sam neki poklon pa da mi ga neko od njih ponese gore.

Hajmo ruke Gore!
Pošalji brato po nekom igraču :D
Ma znam brato, ali majke mi moje nevjerujem fudbalerima ja cak ni iz manjih klubova. Rece da je od njega pa ce je on izkandjijat, ovo sam od srca kupio. Ako neko zna da li dolaze navijaci samo nek mi javi, moze i na pm.

Hajmo ruke Gore!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 avg 2014, 23:02

anel81m je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Ljudi zna li neko koliko im treba za člansku,evo sad će skoro mjesec kako sam uplatio a nema je još,treba da dođe poštom na moju adresu?
Zovni u klub i pitaj, ili im pošalji mail.Ako ti treba neka pomoć pošalji mi privatnu poruku.
Hvala,anel81m!
Posl'o sam mail,ma kupit ću ja kartu nije problem,ali ćejf je ćejf :D
Konjičanin01:Ja bogami ne vidim euforiju,ovo što očekujemo od ekipe je sasvim normalno.Ipak imamo odličan roster igrača + 8 pobjeda za redom pa hebemu miša možemo vala očekivati dobre rezultate.Ako ćemo sa ovakvim igračima očekivati sredinu tabele hebajiga onda.A ako nas i uhvati euforija igrače neće jer Feja je dokazao da se zna nositi sa psihom naših igrača.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 avg 2014, 23:12

Ma beze se objasnjavate,jasta smo nego beton,jos niko ni neprica nista nego mjesto koje vodi u Evropu.
Ovo je godina povratka Rodjenih na veliku scenu :D
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 avg 2014, 09:25

emil02in je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
Hvala,anel81m!
Posl'o sam mail,ma kupit ću ja kartu nije problem,ali ćejf je ćejf :D
Konjičanin01:Ja bogami ne vidim euforiju,ovo što očekujemo od ekipe je sasvim normalno.Ipak imamo odličan roster igrača + 8 pobjeda za redom pa hebemu miša možemo vala očekivati dobre rezultate.Ako ćemo sa ovakvim igračima očekivati sredinu tabele hebajiga onda.A ako nas i uhvati euforija igrače neće jer Feja je dokazao da se zna nositi sa psihom naših igrača.
Nema na čemu brate.Slobodno zovni u klub ako ti ne odgovore na mail.Ja već nekoliko godina vadim člansku, meni mrsko slat mailove pa zovnem i oni mi kažu jeli gotova ili nije, a i na mail bi trebali brzo odgovoriti, normalno u radnom vremenu.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 avg 2014, 10:22

Pošto su me kontaktirala neka raja koja nisu u Mostaru u vezi članske FK Velež samo da kažem da sam svima na raspolaganju što se tiče i informacija ili pomoći u vezi dobivanja iste.Kako ja tako sam siguran i ostala raja koja su u Mostaru (i na ovom pdf-u) će rado pomoći jer svima nam je u cilju da što više raje izvadi člansku i da se okupi oko našeg Veleža.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 08 avg 2014, 10:39

Da hocete vi dobiti, a i mi Borca , sigurno bi na Koševu bilo 10 + milja :D

Kako bi grmilo :njanjanja:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 avg 2014, 12:13

aS_Roma je napisao/la:Da hocete vi dobiti, a i mi Borca , sigurno bi na Koševu bilo 10 + milja :D

Kako bi grmilo :njanjanja:
Samo da pobjedimo sutra :cool:
Imacemo 7 dana za pripremu i organizaciju gostovanja na Kosevu. Eventualna pobjeda protiv MVO i vas uspjeh u Evropi bili bi odlicna pozivnica za navijace oba kluba i onda bi bilo realno ocekivati 10+milja i odlicnu atmosferu.
Usudio bih se prognozirati da bi ta tekma posle gostovanja TM na Kosevu mogla biti rekordna po broju navijaca na tekmi PL.
U svakom slucaju sretno nam u drugom kolu a onda LUDILOOOOOO :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 08 avg 2014, 12:47

Hajmo ruke Gore!
Ne dolaze brato, javi se ti meni u private pa cemo vidjet nešto da iskombinujemo.
003871312

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []