Šta je sa Hodžićem? Znam da ima neku povredu, no nigdje ne mogu naći podatak kada se opet vraća treninzima.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Trbušni zid, propušta cijelu sezonu nažalost.Neutral je napisao/la:Burića neće nikad zvati. Kada nije dobio priliku prije par godina, neće je dobiti ni sada. Prednost ima golman iz druge Bundeslige, te golman iz naše lige
Šta je sa Hodžićem? Znam da ima neku povredu, no nigdje ne mogu naći podatak kada se opet vraća treninzima.
Greška, šehićMozambik je napisao/la:Kakav Hasagic

Koji Hodzic, nije valjda ovaj mali Armin sto je potpisao za Dinamo?FaraonTM je napisao/la:Trbušni zid, propušta cijelu sezonu nažalost.Neutral je napisao/la:Burića neće nikad zvati. Kada nije dobio priliku prije par godina, neće je dobiti ni sada. Prednost ima golman iz druge Bundeslige, te golman iz naše lige

Na tog sam ja mislio, a ne znam jel' @Neutral mislio na istog.kobe24 je napisao/la:Koji Hodzic, nije valjda ovaj mali Armin sto je potpisao za Dinamo?FaraonTM je napisao/la:Trbušni zid, propušta cijelu sezonu nažalost.Neutral je napisao/la:Burića neće nikad zvati. Kada nije dobio priliku prije par godina, neće je dobiti ni sada. Prednost ima golman iz druge Bundeslige, te golman iz naše lige
Jeste povreda.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Buric danas ni na klupi u vrlo vaznoj EL utakmici za Lech. Nije valjda opet neka povreda.

+1no rules je napisao/la:Milan Đurić sada mora dobiti poziv , Ibiš i Džeko moraju imati konkurenciju u špicu , vidjeli smo kako je momak dobro igrao za mladu Repku...
- znači "SERIA A"
zizu1991 je napisao/la:Ti isto malo dijete majke mi. Shvatam da si pod emocijama, ali pokušaj se kontrolisat'.

Head je napisao/la:Nema potencijalnih u Sarajevu, aaaa
Nista Cimirota, aaaaaa

Radovac isto. Moze i Duljevic
 Radovac isto. Moze i Duljevic   

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.