50 milkica i možesoe je napisao/la:Spakujte Fegulija.
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!
Citam nesto kao ponuda od 17 miliona +2 bonusa nekih,navodno se njemu ne svidja Limov projekat ali ne znam kolko je izvor pouzdanAdi_Zepce je napisao/la:Jel ga to hoce Patetico?soe je napisao/la:Spakujte Fegulija.
Slicno citam i ja, ali po facebooku. Nigdje na nekom provjerenom izvoru. Gdje si ti citao??soe je napisao/la:Citam nesto kao ponuda od 17 miliona +2 bonusa nekih,navodno se njemu ne svidja Limov projekat ali ne znam kolko je izvor pouzdanAdi_Zepce je napisao/la:Jel ga to hoce Patetico?soe je napisao/la:Spakujte Fegulija.
.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sve gotovo za Mustafija. Četverogodišnji ugovor, transfer vrijedan 8.5 miliona eura.
Navodno Valencia želi njega i Pereza predstaviti zajedno.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
odlicni transferi ako se obistine,a vjerujem da hoceBertrand je napisao/la:Sve gotovo za Mustafija. Četverogodišnji ugovor, transfer vrijedan 8.5 miliona eura.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mustafi vec stigao u Valenciu. Danas potpis 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sića za igračinu Mustafija koji će parat Primerom 
AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!

Mustafi
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- BavaracZenica
- Kontakt:
Odlican transfer moram priznat da sam ocekivao da ce ga neki Bundesliga otet, al bravo za Valenciu, i bice gust i ove sezone pratit Valenciu ! nek je sa srecom da budete medju prva 4 laganica 
FC Bayern !!!!!
Samo ce vam biti niska odbrana, haos.
I u pripremama ste imali problema nakon prekida a Vezo i Skodran su tu negdje visinom.
Jos lijevi bek i to je to, mozda zadnji vezni. Nuno gotivi Fuega i ima razlog, jes da je u godinama ali je covjek koji je strasno odgovoran na svojoj poziciji i radi dosta posla. Mogao bi vam on biti nesto sto je Gabi Atleticu.
I u pripremama ste imali problema nakon prekida a Vezo i Skodran su tu negdje visinom.
Jos lijevi bek i to je to, mozda zadnji vezni. Nuno gotivi Fuega i ima razlog, jes da je u godinama ali je covjek koji je strasno odgovoran na svojoj poziciji i radi dosta posla. Mogao bi vam on biti nesto sto je Gabi Atleticu.
Ma svi su oni negdje tu visine. Otamendi i Mustafi po 184cm, a Vezo 182. Najavljuje se jos jedno pojacanje u odbrani, pa cemo vidjeti. Takođe je predsjednik Salvo najavio jos jednog napadaca.
Iskreno sumnjam da ce novi LB stici. Imaju puno povjerenje u Gayu, a ostati cu u klubu vjerovatno Cissokho i Guardado. Prije ce stici novi RB. Navodno je Joao Cancelo iz Benfice pred potpisom
@BavaracZenica
Hvala Bavarac, red je da se vratimo u LP
Iskreno sumnjam da ce novi LB stici. Imaju puno povjerenje u Gayu, a ostati cu u klubu vjerovatno Cissokho i Guardado. Prije ce stici novi RB. Navodno je Joao Cancelo iz Benfice pred potpisom
@BavaracZenica
Hvala Bavarac, red je da se vratimo u LP
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Drago mi je da se valensija vraća, prvenstveno mislim na finansije, što se tiče rezultata i pored krize i prodaje najboljih igrača oni su bili dobri. Sigurno da sa ovom ekipom mogu do lige prvaka. Sjećam se malage prije par sezona, nadam se da ovaj projekat neće propasti kao njihov.
Arsenal Football Club
Nece projekt Valencije propasti iz vise razloga. A tek se od Valencije u narednom periodu ocekuju kvalitetnija pojacanjaVaVaVoom je napisao/la:Drago mi je da se valensija vraća, prvenstveno mislim na finansije, što se tiče rezultata i pored krize i prodaje najboljih igrača oni su bili dobri. Sigurno da sa ovom ekipom mogu do lige prvaka. Sjećam se malage prije par sezona, nadam se da ovaj projekat neće propasti kao njihov.
Nego, pogrijesi sto rekoh da ce Cissokho ostati
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Spominje se Čarli da bi mogao doć po meni bi bio dostta dobro rješenje za nas makar ga tu baš svi ne vole baš previše 
AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!
Valencia na posudbu u Villarreal poslala Victora Ruiza, a klub uskoro napuštaju Aly Cissokho (Aston Villa) i Ever Banega (Sevilla). Pred potpisom smo Lucasa Orbana iz Borduexa s cim se se zatvoriti rekonstrukcija odbrane. Orban igra na CB i LB.
@Klokan
Nista od Carlija. To je agent ga ponudio Valenciji, a klub ga je odbio.
@Klokan
Nista od Carlija. To je agent ga ponudio Valenciji, a klub ga je odbio.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Šteta brate jer vjeruj mi Čarli je mnogo bolji od ovog Argentinca 
AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!
Gledao i jednog i drugog, i to dosta puta. Mogu ti reci da je Orban klasa, plus je mlađi od Carlija.Klokan18 je napisao/la:Šteta brate jer vjeruj mi Čarli je mnogo bolji od ovog Argentinca
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Znaš da ti moram onda vjerovatAdi_Zepce je napisao/la:Gledao i jednog i drugog, i to dosta puta. Mogu ti reci da je Orban klasa, plus je mlađi od Carlija.Klokan18 je napisao/la:Šteta brate jer vjeruj mi Čarli je mnogo bolji od ovog Argentinca
AMUNT VALENCIA CF!!!
Ne damo Dinamo!
Ne damo Dinamo!
Steta za Banegu,kad bi uspijevao da smiri svoj temperament i karakter bio je daleko najbolji igrac Valencije po meni..Na kraju otisao za 4 mil i to u Sevillu..Cini mi se los transfer i za Valenciju i za njega..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.