Bosna i Hercegovina - Gana
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Gana
Tanki smo u obrani skroz, a i neki mladi lav na zadnjem veznom i desnom krilu bi dobro došao. Ibričić je stvarno prespor, ili mi se čini...vrebac86 je napisao/la:samo da se netko ne povrijedi,,,mi imamo potencijal da odemo na veliko takmicenje to se je vidjelo i u proslom ciklusu ,,samo sto je atmosfera u barazu bila katastrofalna i zato nismo prosli,,, svakom od nas neki igrac ne pase,,, ali realno gledano imamo solidnu i vese nego solidnu ekipu sa veoma dobrom klupom i to je ohrabrujuce za naredne kvalifikacije!!!!! ova utakmica je nevazna i kako god da zavrsi to nece utjecati na dalje!!!! i molim vas nemojte pljuvati po igracima bez veze!!!!!
Ima li neko gdje link za pogledati. Meni se svi ugasili
- -Barcelona-
- Kontakt:
Pjanic majstor, u stilu Žunjinja, još kad bi Mire doso u Marseille 

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
-
- Kontakt:
E jedva si cekao jelde?harishp je napisao/la:To Begovicu u M.U ides direkt![]()

Jbg.. ovo mu je prva sansa otkad je dosao u repku. Odigrao par minuta protiv Estonije i sta sad, odma treba da je na nivou Cecha? Neznam sta mnogi ocekivaju od njega brate..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
http://www.atdhe.net/14183/watch-bosnia-vs-ghanaDado je napisao/la:Ima li neko gdje link za pogledati. Meni se svi ugasili
Ev brate gledaj i uzivaj!

a zapamti si ovaj atdhe.net to je najbolji link na netu..
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Meni na poslu su blokirali tu internet adresu. **** ga. Gledacu reprizu vecerasTihi je napisao/la:http://www.atdhe.net/14183/watch-bosnia-vs-ghanaDado je napisao/la:Ima li neko gdje link za pogledati. Meni se svi ugasili
Ev brate gledaj i uzivaj!![]()

- majestic24
- Kontakt:
Evo Zeca,vjerovatno ce Ibisevic van,koji se dosta istrcao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
tanki,, tanki,, realno gledano da,,ali ipak smo mi mala zemlja,, svugdje i u svemu smo tanki pa sta tu mozemo,, samo da nebude povrijedeni ,, a sto se tice ibricica on jeste spor za tih pozicija treneri ga jednostavno vole imati u ekipi pa makar i na klupi jer on zna igrati nogomet pogotovo na onoj poziciji iz ´napadaca,,, i Misimovic je spor ali to nije tolíko bitno jer taj polu spic i netreba da puno trci!!!! ja opet kazem kakva smo drzava ili (pola drzave) ipak smo veoma kvalitetni!!!!Mrgood je napisao/la:Tanki smo u obrani skroz, a i neki mladi lav na zadnjem veznom i desnom krilu bi dobro došao. Ibričić je stvarno prespor, ili mi se čini...vrebac86 je napisao/la:samo da se netko ne povrijedi,,,mi imamo potencijal da odemo na veliko takmicenje to se je vidjelo i u proslom ciklusu ,,samo sto je atmosfera u barazu bila katastrofalna i zato nismo prosli,,, svakom od nas neki igrac ne pase,,, ali realno gledano imamo solidnu i vese nego solidnu ekipu sa veoma dobrom klupom i to je ohrabrujuce za naredne kvalifikacije!!!!! ova utakmica je nevazna i kako god da zavrsi to nece utjecati na dalje!!!! i molim vas nemojte pljuvati po igracima bez veze!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Daj im otkazDado je napisao/la:Meni na poslu su blokirali tu internet adresu. **** ga. Gledacu reprizu vecerasTihi je napisao/la:http://www.atdhe.net/14183/watch-bosnia-vs-ghanaDado je napisao/la:Ima li neko gdje link za pogledati. Meni se svi ugasili

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
http://kvikli.com/stream2.phpDado je napisao/la:Meni na poslu su blokirali tu internet adresu. **** ga. Gledacu reprizu vecerasTihi je napisao/la:http://www.atdhe.net/14183/watch-bosnia-vs-ghanaDado je napisao/la:Ima li neko gdje link za pogledati. Meni se svi ugasili
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Genghis je napisao/la:http://kvikli.com/stream2.phpDado je napisao/la:Meni na poslu su blokirali tu internet adresu. **** ga. Gledacu reprizu vecerasTihi je napisao/la: http://www.atdhe.net/14183/watch-bosnia-vs-ghana
Ovo radi. Hvala care

ovo je ja mislim zadnja tekma muratovica... mora se traziti drugi zadnji vezni kao zamjena, covjek je uzasan na terenu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ne visi Pjandura bezveze na mom avataru 2-3 mjeseca... 

Rotor Volgograd...
-
- Kontakt:
Neznam kako ono nije bio penal.. srusi ga ko da igraju americki fudbal.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Je li ovo sudija nije cist penal sudio 

-
- Kontakt:
Muratovic ima srce, ali stvarno precesto grijesi u dodavanjima, sto nam pravi probleme u odbrani.
Jedna od dvije naredne prijateljske tekme mu treba biti oprostajna.
Pa kako ovo sudija nije svirao, pa nije hokej da se dopusta. Doduse, cini mi se daje Dzeko srusen na ivici sesnaesterca. Pored Salihovica i Pjanica, slobodnjak iz te pozicije ili penal, isto je
Jedna od dvije naredne prijateljske tekme mu treba biti oprostajna.
Pa kako ovo sudija nije svirao, pa nije hokej da se dopusta. Doduse, cini mi se daje Dzeko srusen na ivici sesnaesterca. Pored Salihovica i Pjanica, slobodnjak iz te pozicije ili penal, isto je

-
- Kontakt:
Sto pametujete preko foruma?? Sto vi niste dosli na utakmicu??! Svaka cast i ovih 15 000 po ovom minusu...danas dok sam hodao po gradu minus teski "upeko"..ocigledno niko u zivotu od vas nije bio na Hasetu i ne zna da kada tamo puhne mogu te ukocenog u bolnicu nositi 

ovakvi startovi se nikad nisu svirali u šesnaestercu.
to ako ste vidjeli u premier ligi ne znaci da se svira u normalnim ligama.
to ako ste vidjeli u premier ligi ne znaci da se svira u normalnim ligama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.