FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Poenta moje priče je bila upravo da ulagati u stadion država može jer nije klasično privatno vlasništvo. Nije D.O.O ili STR i sl. tj ne može se suštinski nazvati ni privatno ni državno tj u suštini jer građansko:) Evo i opština Vitez je uložila u stadion. Od toga je krenula sva priča. Shvatam ja šta @Chwila govori, ali pokušavam reći ovo što je @doc pričao da ne raspolažeš u neograničenom obimu.
@sorcnapruge upravljačak struktura i državne firme može biti u rukama dva čovjeka. TO bar vidimo po ovim našim državnim firmama:), ali da hioptetički ovo sve pričamo.
@sorcnapruge upravljačak struktura i državne firme može biti u rukama dva čovjeka. TO bar vidimo po ovim našim državnim firmama:), ali da hioptetički ovo sve pričamo.
privatno je ono pravno lice koje ima privatne osnivače (a ne državu i njena tijela). bilo da ih je jedan, tri ili hiljadu. jelde da je jednostavno?Doc Holliday je napisao/la:
Kako je UG privatno? Osnova privatnog vlasnistva je da raspolazes sa istom u neogranicenom obimu. To ocigledno niti jedno UG ne moze niti smije jer je suprotno zakonu. S druge strane clanom UG moze postati svako ko ispunjava osnovne normative tog UG i to mu niko ne moze osporiti. Sto je kod nas to jedna iskrivljena slika koja se kreira iz raznih (poznatih razloga) razloga to je druga prica.
i sva imaju skupštine i moraju raditi po zakonima i svojim aktima bez obzira jesu li privatna ili javna i čini li tu skupštinu jedan ili hiljadu članova, nije ni tu razlika.
Varea ce dobit papire kad prode tekma sa Sirokim .
Svi koji stopiraju napredak FKZ haram im bilo,ima jedan sto sve gleda I vraca pravedno. What goes around comes around
Svi koji stopiraju napredak FKZ haram im bilo,ima jedan sto sve gleda I vraca pravedno. What goes around comes around
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Prijatelju ako ti ne odgovara nemoj ni dolaziti nego vidi ima li kakvih evropskih velikana.Valter je napisao/la:Ko o čemu medo o kruškama, tako i ja o terminima odigravanja utakmica na Grbavici. Znam da će se pojedinici oglasiti u stilu, ko će doći doći će, ko voli Želju zna gdje mu je mjesto i sl., ali zašto utakmica u nedjelju u 20,30 umjesto u subotu u 20,30. Ni mnogi europski velikani ne igraju u ovom terminu, pa ne znam zašto igramo i mi.fkzeljeznicarba je napisao/la:Protiv Širokog u nedjelju od 20:30, glavni sudija Ognjen Valjić
http://fkzeljeznicar.ba/protiv-sirokog- ... jic/10851/" onclick="window.open(this.href);return false;
A možda čekaju raju da se vrate sa vikenda, pa da pohrle na Grbavicu. Hajd vidjećemo koliko će biti raje ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Gdje je bar kod na godišnjoj i da li onaj prazni kvadrat na poledjinji ima ikakvu svrhu?
da je u subotu u 20.30, bilo bi što u subotu naveče kad raja izlaze u grad.
da je u subotu popodne, bilo bi što tad kad igraju evropske lige na TV.
da je u nedjelju popodne, e onda bi bilo da se tad ide na izlete u prirodu, što nije malo naveče...
da je u subotu popodne, bilo bi što tad kad igraju evropske lige na TV.
da je u nedjelju popodne, e onda bi bilo da se tad ide na izlete u prirodu, što nije malo naveče...
Nikad nama udovoljiti. Da je bilo u subotu odgovaralo bi tebi al' možda ne bi nekom desetom. Ko može neka dođe ko ne može, ne može. A primjedbi na termin odigravanja je uvijek bilo i biće.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Uvijek ce biti neko kome termin ne odgovara boze moj tesko je svima udovoljiti.
Meni nije jasno kako nekom iz Sarajeva termin ne odgovaraFaraonTM je napisao/la:Nikad nama udovoljiti. Da je bilo u subotu odgovaralo bi tebi al' možda ne bi nekom desetom. Ko može neka dođe ko ne može, ne može. A primjedbi na termin odigravanja je uvijek bilo i biće.
Željeznicar za život cijeli !
ima ona narodna poslovica, rđa, dlake i ono treće...
- Camoranesi
- Kontakt:
Termin idealan,ko god dodje dobrodosao ima ko Zelji dati podrsku hvala Bogu. Samo da vrijeme posluzi, nek bude i oblacno samo da kisa ne padne prije svega zbog same utakmice.
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
kažu lijepo vrijeme cijeli vikend.
Re: Odg: FK Željezničar
Ne ide ti vise laserski, nego je poništi. Slično prijašnjim godišnjim.bangara je napisao/la:Gdje je bar kod na godišnjoj i da li onaj prazni kvadrat na poledjinji ima ikakvu svrhu?
Sigurno ide tvoj potpis.
Malo godisnji se prodalo u ova dva dana, sto je bilo i za ocekivati.
NO PYRO NO PARTY
meni je isto bolje bilo kad nije bilo reflektora znalo se da je tekma po dani i nekako milina bila svi po dani druženje ne po noći u gluha doba hodati ulicama.
- SarajlijaTM
E jbg vala...asko75 je napisao/la:meni je isto bolje bilo kad nije bilo reflektora znalo se da je tekma po dani i nekako milina bila svi po dani druženje ne po noći u gluha doba hodati ulicama.
Ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog. Zdravo, vidimo se u nedjelju najvjerniji Željovci. Čast izuzecima koji imaju opravdan razlog.
Ko se nećka zbog tramvaja i tako tih fazona nije ni potreban Želji
Ko se nećka zbog tramvaja i tako tih fazona nije ni potreban Želji
Ja te volim, volim Željo..
evo pročitasmo i da je bolje bez reflektora bilo nego sa njima 
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Naviknite se na nedjelju.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
fkzeljeznicarba je napisao/la:Naviknite se na nedjelju.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Lokomotifa, Nekadasiigrostarsno i 46 gostiju.