Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
grad-na-rijeci-sani
-
Kontakt:
Postao/la grad-na-rijeci-sani » 07 avg 2014, 19:54
Raspada se klan enormnom brzinom
Barbarez je bio koordinator ovog klana i svih sranja.
Spaha penzija, Trupko nizerazredna Turska i Barbarez poker.
Dajte nam Kodru i Bajramovica ljude koji se i dalje bave nogometom i nakon igracke karijere

-
mravojed
-
Kontakt:
sta barbarez mislio do 40-te igrat u reprezentaciji ?
-
Juventinisimo
-
Kontakt:
Postao/la Juventinisimo » 07 avg 2014, 19:58
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Raspada se klan enormnom brzinom
Barbarez je bio koordinator ovog klana i svih sranja.
Spaha penzija, Trupko nizerazredna Turska i Barbarez poker.
Dajte nam Kodru i Bajramovica ljude koji se i dalje bave nogometom i nakon igracke karijere

Smanji dozu,spusti roletne i idi spavaj.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
Dado
-
Kontakt:
'bli vas klanovi. Racuna se samo ono sto se vidi na terenu. A Spahe, koliko god pravio gresaka u svojoj karijeri a koje i sam priznaje, cemo se mi jos dugo sjecati i pominjati. Vec u narednim kvalifikacijama. Zivi bili pa vidjeli
-
drummer
-
Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:

Ovo me je jos vise zabrinulo.Barbarezu neograniceno vjerujem.
Ljudi odavno pricaju da postoji jak lobi koji konstantno radi na raskolu i slabljenju nase reprezentacije.Kao neko ko dobro prati stvari sve sam vise uvjeren da ove price nisu bez osnova.
Znamo svi koliko neprijatelja ima ova drzava i unutra i van,a znamo isto tako da je naseg prosjecnog covjeka vrlo lahko kupiti.
Hm,vidim grdne probleme i ozbiljnu ugrozenost naseg plasmana na EURO.
-
Neutral
-
Kontakt:
Sad krelci ismijavaju i Barbareza, vidi se da nemaju ni 16 godina.
Ovo ima samo u BiH

-
Van Klomp
-
Kontakt:
Neutral je napisao/la:Sad krelci ismijavaju i Barbareza, vidi se da nemaju ni 16 godina.
Ovo ima samo u BiH

x
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
-
pasi
-
Kontakt:
AjsKjub je napisao/la:Prvenstveno, želio bih istaći da su ove egocentrične pubertetlije a i svi silni licemjeri glavni razlog zašto izbjegavam ovaj podforum. U mnogo slučajeva bivam pacifista i ne sudjelujem u besmislenim raspravama jer znam da nisu u upravu. Mogao bih to raditi i ispasti poput Ajaxa, uglednog forumaša koji se ne boji izdvojiti iz mase i istaći svoje mišljenje. No glas većine će uvijek biti jači, ma koliko god ti imao dobar kontra-argument. Jer tvrdoglavoj osobi jednostavno ne možeš dokazati suprotno.
Za početak bilo bi lijepo pokazati malo PRISTOJNOSTI i zahvaliti se ovom čovjeku na svemu što je uradio za reprezentaciju. Uradio je čak i previše da mu se mogu progledati ove pizdarije sa svojom grupicom i kiksom protiv Nigerije. Negative se stavljaju na prvo mjesto a sve ono što je donio se zanemaruje a to me najviše bode.
Zanemaruju se trenutci kad je doslovno pljuvao krv protiv Grčke, kada nas je vadio zbog grešaka kojekakvih Mravaca, polovnjaka iz Premijer lige, i još trećih, kako je u repki krpljenje pozicija postala mu redovna, svih bodova koje smo mogli prokockati da nije ovog čovjeka, svaki put kada bi napravio intercepciju koja bi završila u golu i još mnogo, mnogo toga. Sve to se zaboravlja jer zatucane sadiste nemaju boljih stvari u životu za raditi već degradirati svoju inteligenciju.
I na kraju svega pokaže kolika je ljudina i oprosti se od repke, ne zbog godina, ili što mu Sušić ne paše već zbog boljitka reprezentacije, jer je i sam uvidio da to više ne ide. Na današnji dan smo ostali bez najvećeg patriote među glavnom jedaneastoricom. Tako da, svako ko slavi ovaj momenat ili je sadomazohista ili balonja koji apsolutno ništa nije postigao u životu i svoje vrijeme provodi sladeći se na tuđim mukama.
Već kad neće niko drugi, zahvalit ći se kapitenu na svemu što je ikad uradio kako za repku tako i za malu državu na vukojebini zvanoj Balkan. Mogu samo biti ponosan što imam ovakvog imenjaka.
High je napisao/la:
Mala bara puna krokodila.
Kako god završilo Spaha će zauvijek ostati naš kapiten i legenda!
SAMO ČELIK
-
lolcina
-
Kontakt:
Bio sam ubjedjen da ce otici kao supak, ali izgleda da ima obraza. U svakom slucaju hvala za sve i posteno s njegove strane, podrzavam 100%!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
-
romeo
-
Kontakt:
Ovo i Barbareza poceli ismijavati !?
Jajarsko **** drustvo, nego sta.
Balavci, Barbarez je institucija BiH reprezentativnog fudbala. Institucija.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
-
gio10
-
Kontakt:
AjsKjub je napisao/la:Prvenstveno, želio bih istaći da su ove egocentrične pubertetlije a i svi silni licemjeri glavni razlog zašto izbjegavam ovaj podforum. U mnogo slučajeva bivam pacifista i ne sudjelujem u besmislenim raspravama jer znam da nisu u upravu. Mogao bih to raditi i ispasti poput Ajaxa, uglednog forumaša koji se ne boji izdvojiti iz mase i istaći svoje mišljenje. No glas većine će uvijek biti jači, ma koliko god ti imao dobar kontra-argument. Jer tvrdoglavoj osobi jednostavno ne možeš dokazati suprotno.
Za početak bilo bi lijepo pokazati malo PRISTOJNOSTI i zahvaliti se ovom čovjeku na svemu što je uradio za reprezentaciju. Uradio je čak i previše da mu se mogu progledati ove pizdarije sa svojom grupicom i kiksom protiv Nigerije. Negative se stavljaju na prvo mjesto a sve ono što je donio se zanemaruje a to me najviše bode.
Zanemaruju se trenutci kad je doslovno pljuvao krv protiv Grčke, kada nas je vadio zbog grešaka kojekakvih Mravaca, polovnjaka iz Premijer lige, i još trećih, kako je u repki krpljenje pozicija postala mu redovna, svih bodova koje smo mogli prokockati da nije ovog čovjeka, svaki put kada bi napravio intercepciju koja bi završila u golu i još mnogo, mnogo toga. Sve to se zaboravlja jer zatucane sadiste nemaju boljih stvari u životu za raditi već degradirati svoju inteligenciju.
I na kraju svega pokaže kolika je ljudina i oprosti se od repke, ne zbog godina, ili što mu Sušić ne paše već zbog boljitka reprezentacije, jer je i sam uvidio da to više ne ide. Na današnji dan smo ostali bez najvećeg patriote među glavnom jedaneastoricom. Tako da, svako ko slavi ovaj momenat ili je sadomazohista ili balonja koji apsolutno ništa nije postigao u životu i svoje vrijeme provodi sladeći se na tuđim mukama.
Već kad neće niko drugi, zahvalit ći se kapitenu na svemu što je ikad uradio kako za repku tako i za malu državu na vukojebini zvanoj Balkan. Mogu samo biti ponosan što imam ovakvog imenjaka.
Na svakoj stranici ove teme citirati ovaj post

Ja te volim, volim Željo..
-
edgardavids
-
Kontakt:
Postao/la edgardavids » 07 avg 2014, 20:21
Hvala ti za sve Veličino, još će Neretve proteći dok se rodi ovakav igrač u ovoj zemlji. Davno sam se zakleo da će mi se sin zvati Emir aBd. Sve najbolje u životu, i još jednom hvala za sve kapitenu!
-
VaVaVoom
-
Kontakt:
Ovo je bilo pravo vrijeme da se oprosti, ne mislim zbog ove situacije izvan terena jer tu ima previše priča i ne želim da ulazim u to. Vrijeme je da se oprosti zbog godina. Dao je dosta reprezentaciji, i sada je vrijeme da drugi preuzmu njegovu ulogu, prije svih mladi arslanagić. Želim mu sreću u nastavku karijere i hvala mu za dobre igre na terenu. Iako bi bilo dobro da ode na istok da zaradi još dok može igrati jer u leverkusenu će imati veliku konkurenciju.
Arsenal Football Club
-
el-fighter
-
Kontakt:
Postao/la el-fighter » 07 avg 2014, 20:26
Ovom covjeku se NIKADA, ali NIKADA ne smije zaboraviti sta je uradio za ovu reprezentaciju. Naravno da je tu bilo i kikseva, ali kada se sve stavi na vagu, mislim da je ipak vise dobrih stvari. Samo uzmite u obzir da je Emir prvi kapiten koji je ovu reprezentaciju odveo na jedno veliko takmicenje i to ce biti dosta.
Legendo, nikada te necemo zaboraviti!!!

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
sanelmasetic
-
Kontakt:
Postao/la sanelmasetic » 07 avg 2014, 20:28
Emiru hvala za sve , mislim da je odlican momenat za povlacenje .. Jer pred nama je ciklus iz kojegse i kao drugoplasirani mozemo kvalifikovati zato trebamo iskoristit priliku i podmladit ekipu ...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
-
fkv123
-
Kontakt:
Da nije kojim slučajem @Cartman Spahić? Kakva slučajnost, ovaj prvi dobi ban a drugi samo par sati kasnije se oprašta od reprezentacije. Kap što je prelila čašu.

-
lisander
-
Kontakt:
S kim ce Dzeko sad po kafanama orgijat
Nek se oprostio nije pametnije mogo postupiti
-
neznalica
-
Kontakt:
donniedarko je napisao/la:Kakvo emotivno obracanje Barbareza. Danasnja patetika upravo dobija nove dimenzije

Upravo sam htio da napisem komentar.Sve sama patetika.....halooo ba od njemacke repke se oprostio kapiten Philip Lahm pa ne vidjeh da mu Balack poruci preko twitera nesto. Kao Sergej sad zrtva oprostio se zbog drugih,jaoooooo tugooooo .....kao on napisao velikim slovima JA se oprostio kao ON najveci halo ba Sergej Spaha i svi ostali vi ste samo prolaznici u postojanju reprezentacije.....Ja se nesto ne sjecam da Salihamidžić (a covjek je najtrofejniji igrac koji je ikada igrao za repku,i pitanje je da li ce ga iko ikada nadmasiti)pizdio plakao kako se ON morao oprostiti zbog drugih . Patetika na nivou
-
bagrcavi
-
Kontakt:
On će kad Papke ode...
DRUG NEBI TI PUNCA
-
zanatlija57
-
Kontakt:
Postao/la zanatlija57 » 07 avg 2014, 20:48
PostPostao/la zanatlija57 dana 27 jul 2014, 14:30
Za ono šta je uradio za reprezentaciju na terenu,kapa dolje,van terena je to sasvim drugačija slika. Emir je nedavno poslao pismo (mail) Sušiću gdje ga obavještava da više neće igrati za reprezentaciju. Ibričić je to već uradio, Spahić nastavio, a pratite, uskoro će to uraditi i Misimović i vjerovatno Salihović.
I sad, šta kažete.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Proximic i 12 gostiju.