Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

drummer
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la drummer » 07 avg 2014, 20:54

aleksandar_veliki je napisao/la:
drummer je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la::salut:
slika
Ovo me je jos vise zabrinulo.Barbarezu neograniceno vjerujem.
Ljudi odavno pricaju da postoji jak lobi koji konstantno radi na raskolu i slabljenju nase reprezentacije.Kao neko ko dobro prati stvari sve sam vise uvjeren da ove price nisu bez osnova.
Znamo svi koliko neprijatelja ima ova drzava i unutra i van,a znamo isto tako da je naseg prosjecnog covjeka vrlo lahko kupiti.
Hm,vidim grdne probleme i ozbiljnu ugrozenost naseg plasmana na EURO.
ASad ce i Munja haver twit baciti :).
Munja,to je onaj Safetov poslodavac i jaran? :mrgreen:
Nego,je li upriliceno kakvo slavlje medju kolegama i imaju li kakav prijedlog za nasljednika Spahica?.I ko je sljedeca meta,Edin? :kafa:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 07 avg 2014, 20:58

neznalica je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:Kakvo emotivno obracanje Barbareza. Danasnja patetika upravo dobija nove dimenzije :D
Upravo sam htio da napisem komentar.Sve sama patetika.....halooo ba od njemacke repke se oprostio kapiten Philip Lahm pa ne vidjeh da mu Balack poruci preko twitera nesto. Kao Sergej sad zrtva oprostio se zbog drugih,jaoooooo tugooooo .....kao on napisao velikim slovima JA se oprostio kao ON najveci halo ba Sergej Spaha i svi ostali vi ste samo prolaznici u postojanju reprezentacije.....Ja se nesto ne sjecam da Salihamidžić (a covjek je najtrofejniji igrac koji je ikada igrao za repku,i pitanje je da li ce ga iko ikada nadmasiti)pizdio plakao kako se ON morao oprostiti zbog drugih . Patetika na nivou
Željni ljudi publiciteta nenormalno, ja molim boga da poslije spahića ne bude ponovo spahić

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 avg 2014, 21:06

aleksandar_veliki je napisao/la:drummer, da li ti ovo nesto govori. Nije do raje, do njih je vjeruj mi...
http://www.sportsport.ba/ankete" onclick="window.open(this.href);return false;
Nedovoljno sirok uzorak za tako ozbiljnu stvar+ne sporeci da je rijec o najuglednijem sportskom portalu u drzavi,velika vecina ljudi nece glasati u ovoj anketi niti ce znati za nju+puno djece i maloljetnika.
Ali ne potcjenjujem ,svaka anketa nesto govori,rekle su i one koje su imale pitanje o Safetu Susicu,da li da ostane ili da ide.Vecina je je bila da ide,i to ubjedljiva pa je opet ostao.
Zasto po istom principu,mimo volje vecine,Edin ne bi bio kapiten?

Mada,ja nemam nista protiv da kapiten bude Beg kao ni neki drugi momci,Vedad,Pjanic,Miske,Sejo...-sve su to pravi momci,profesionalci i ljudine,od glave do pete.

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 07 avg 2014, 21:18

Veliki kikser!!, Neka i repka dise punim plucima. Zlo mi je od herojske borbe...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 avg 2014, 21:20

Napokon da se složim sa Spahćem, odluku je donio u pravi čas.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 avg 2014, 21:22

drummer je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:drummer, da li ti ovo nesto govori. Nije do raje, do njih je vjeruj mi...
Nedovoljno sirok uzorak za tako ozbiljnu stvar+ne sporeci da je rijec o najuglednijem sportskom portalu u drzavi,velika vecina ljudi nece glasati u ovoj anketi niti ce znati za nju+puno djece i maloljetnika.
Ali ne potcjenjujem ,svaka anketa nesto govori,rekle su i one koje su imale pitanje o Safetu Susicu,da li da ostane ili da ide.Vecina je je bila da ide,i to ubjedljiva pa je opet ostao.

Mada,ja nemam nista protiv da kapiten bude Beg kao ni neki drugi momci,Vedad,Pjanic,Miske,Sejo...-sve su to pravi momci,profesionalci i ljudine,od glave do pete.
Ne gorim ti o tome, po meni licno Edin zasluzuje biti kapiten, samo ako ce se ponasati kapitenski, ali bojim se da ce slijediti primjer svog prethodnika, sto svakako nije u interesu reprezentacije. Stvar je u tome, da raja prepoznaje neke stvari. Da li je ok da Begovic, covjek koji je mogao zavrsiti na golu Kanade, ima ovoliku prednost nad Dzekom, covjekom u kojeg su se do prije godinu dana kleli svi. Nesto nije u redu, odnosno raja je prepoznala da Edin nije onaj Edin, kao sto je prepoznala da Emir nije onaj Emir od prije par godina. Sve mozes prevariti, no raju ne. Srceparajuce, patrijotske objave na mrezama ipak ne igraju neku bitnu ulogu.
Svaka čast za ovu rečenicu! Sve rečeno. Mi jesmo blesav narod, ali nismo baš toliko glupi da ne vidimo neke negativnosti koje su se pojavile.

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 07 avg 2014, 21:25

neznalica je napisao/la: Upravo sam htio da napisem komentar.Sve sama patetika.....halooo ba od njemacke repke se oprostio kapiten Philip Lahm pa ne vidjeh da mu Balack poruci preko twitera nesto. Kao Sergej sad zrtva oprostio se zbog drugih,jaoooooo tugooooo .....kao on napisao velikim slovima JA se oprostio kao ON najveci halo ba Sergej Spaha i svi ostali vi ste samo prolaznici u postojanju reprezentacije.....Ja se nesto ne sjecam da Salihamidžić (a covjek je najtrofejniji igrac koji je ikada igrao za repku,i pitanje je da li ce ga iko ikada nadmasiti)pizdio plakao kako se ON morao oprostiti zbog drugih . Patetika na nivou
jedan od rijetkih hvale vrijedan komentar!

davno sam jednom napisao, da se zbog kapitena uzimaju prvenstva, a ne utakmice. Stime, imao je dobrih tekmi, al previse kikseva u odlucujucim. A da nepricam o SP, gdje se ocito stavio iznad reprezentacije radi neke svoje licne sujete. Onih prvih 30min protiv Nigerija mu nikada necu oprosti. i to ko "kapiten"!

Nejse, ko sto rece neko, najpametnije sto je mogao uraditi. Sa srecom i puno uspjeha u Leverkusenu ti iskreno zelim. Ipak te oslovljavaju ko Bosanca, zato je vazno da si uspjesan!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 avg 2014, 21:31

drummer je napisao/la:

Ne gorim ti o tome, po meni licno Edin zasluzuje biti kapiten, samo ako ce se ponasati kapitenski, ali bojim se da ce slijediti primjer svog prethodnika, sto svakako nije u interesu reprezentacije. Stvar je u tome, da raja prepoznaje neke stvari. Da li je ok da Begovic, covjek koji je mogao zavrsiti na golu Kanade, ima ovoliku prednost nad Dzekom, covjekom u kojeg su se do prije godinu dana kleli svi. Nesto nije u redu, odnosno raja je prepoznala da Edin nije onaj Edin, kao sto je prepoznala da Emir nije onaj Emir od prije par godina. Sve mozes prevariti, no raju ne. Srceparajuce, patrijotske objave na mrezama ipak ne igraju neku bitnu ulogu.
Pa slazem se da je Edin malo popustio u zadnjih godinu dana,od slabog zalaganja do bespotrebnog konflikta sa navijacima protiv Egipta.
Ali isto tako ne treba zaboraviti da smo mi specificni ljudi,vrlo brzo mjenjamo misljenja,cas kujemo u zvijezde a cas poslije toga nerazumno pljujemo jednog te istog covjeka.
Ali toga bi trebali biti svjesni nasi igraci,pa nisu ni oni sa Marsa pali,i oni su potekli iz istog miljea,moraju se znati nositi s tim i ne pjenit na svaku kritiku a ne dizati se na svaku pohvalu.

Iskreno,pravo misljenje navijaca ja trazim na utakmicama,ipak je tu najreferentniji uzorak.Pisanje na drustvenim mrezama ne uzimam previse ozbiljno.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 07 avg 2014, 21:36

neznalica je napisao/la:Upravo sam htio da napisem komentar.Sve sama patetika.....halooo ba od njemacke repke se oprostio kapiten Philip Lahm pa ne vidjeh da mu Balack poruci preko twitera nesto. Kao Sergej sad zrtva oprostio se zbog drugih,jaoooooo tugooooo .....kao on napisao velikim slovima JA se oprostio kao ON najveci halo ba Sergej Spaha i svi ostali vi ste samo prolaznici u postojanju reprezentacije.....Ja se nesto ne sjecam da Salihamidžić (a covjek je najtrofejniji igrac koji je ikada igrao za repku,i pitanje je da li ce ga iko ikada nadmasiti)pizdio plakao kako se ON morao oprostiti zbog drugih . Patetika na nivou
Sergej ga je mogao jednostavno nazvati i poruciti to sto mu je porucio preko twittera.
Ovo je toliko pateticno bilo da je za nasmijati se. :crazy:

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 07 avg 2014, 22:09

Aj patetike, kao da su se Maldini i Cannavaro u jednom oprostili a ne ovaj ridikul. :lol:
Hvala mu za sve kikseve ali cemu vrijeme tome i vakat.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 avg 2014, 22:13

bagrcavi je napisao/la:On će kad Papke ode...
Otice ti,maltene.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 07 avg 2014, 22:38

Koji smo mi pogan narod. Uvijek svoje veličine pljujemo.
Nigdje nisam vidio da neko svoje legende ovako pljuje ko ovdje kod nas.
I onda se pitamo što nam je ovako stanje.

Zato što smo ovce, nije bitno šta kažu suigrači o Spahi, ili legenda Barbarez, bitno je šta naši kvazi novinari kažu koji su klasični primjer kvazinovinara, a ovce padaju na to.

Ko je sljedeći Džeko?
Bitno je da se svršava na Messija i Ronalda , a naše legende se pljuju ko da su nam najveći neprijatelji.

Bitno je to što je Spaha pravio greške u nekoliko utakmica i to se ponavlja iz dana u dan. A ne govori se o 60ak utakmica kada je nosio našu(uvijek lošu) odbranu, kada je igro pod inekcijama, povrijeđen i uvijek davo sve od sebe, pa i kada bi griješio.

A recite pljuvači koji odbranbeni igrač nije griješio?
Pa Ramos,Pepe;Humels,Ferdinand,Vidić, Kompany, Luis,Terry, svaku drugu utakmicu naprave kardinalnu grešku, pa ih njihovi ne pljuju.
Zato su te nacije u svakom pogledu ispred nas i zato ćemo uvijek biti crna rupa, ne samo u sportu, jer je ovo samo preslika našeg mentalnog sklopa :puke:

Uživajte do nove žrtve :twisted:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2014, 22:44

:kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 avg 2014, 22:47

Hvala Spaha na svemu, a posebno na ovom sto si se oprostio od dresa reprezentacije ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 07 avg 2014, 22:48

svaka cast kapitenu,kapa dole, veliko hvala za sve do sada i 3 puta halal za greske sve.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 avg 2014, 22:53

opao mi je u očima, ali pamtit' ću mu i kad je ginuo na terenu, a i kad je sabotirao (niko me ne može ubjedit' da su onakvi pasovi na SP slučajnost) ;) ipak, iako mi je pao u očima, mnogo sam ga volio, volim ga i dalje, kapiten lavljeg srca?! :roll: ovo mu je najbolja odluka!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 avg 2014, 22:54

Virtu4l je napisao/la::kafa:
kad će tema u arhivu? :kafa:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 avg 2014, 23:05

Hoce li se Spaha u Tuzli oprostiti?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 07 avg 2014, 23:18

Bolji mi dan nije mogao svanuti Sarajevo proslo smetlar se oprostio gdje su ona moja braca da slavimo :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2014, 23:36

viKK je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: :kafa:
kad će tema u arhivu? :kafa:
Nešto mi govori da ćemo ubrzo imati mnogo razloga da ovu temu držimo u životu. U svakom slučaju, hvala selektoru što je kabadahiji pružio ovakvu šansu, da se povuče dostojanstveno, a i sebe je poštedio pitanja 'zašto Spahić nije na spisku'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 13 gostiju.