Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Muzika
Fino se poklopise hrvatskoj ovi koncerti...i metallica i guns n' roses.....ako se ne varam za metallicu je cijena 400 kuna...jes' da "finu" uzmu lovu.al bi vrijedilo...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
gunsi 350 kuna fan pitreds_forever je napisao/la:Fino se poklopise hrvatskoj ovi koncerti...i metallica i guns n' roses.....ako se ne varam za metallicu je cijena 400 kuna...jes' da "finu" uzmu lovu.al bi vrijedilo...
za male pare moze se otici vidjeti najveci bend na svijetu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Jesu li u puno sastavu Gansi, volim njihove pjesme!!! Svi ovi stu su nekad bili popularni, tacnije i sada su al kad su bili bas najpoularniji, dolaze na Balkan, pa tako i Gansi, al eto...
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
u gunsima nema slasha,dufa,soruma i izzya(on ce se ubrzo vratiti),gilby je slomio ruku trenutno nije tu.tu su axl rose kao vodza benda i dizzy reed,od starih clanovaWert je napisao/la:Jesu li u puno sastavu Gansi, volim njihove pjesme!!! Svi ovi stu su nekad bili popularni, tacnije i sada su al kad su bili bas najpoularniji, dolaze na Balkan, pa tako i Gansi, al eto...
tu ima jos novih clanova,vrijedi spomenuti dj ashbu(novi lead gitarista vrati se koju stranicu nazad postavio sam par snimaka s nedavnog koncerta u seulu i pogledaj solazu dj ashbe)
da ti vise ne nabrajam to je nesh osnovno
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- reds_forever
- Kontakt:
Ovaj zadnji album HIMa "Screamworks: Love in Theory and Practice "mi djeluje nekako skroz bezveze na prvi "pogled"...vise mi se svidjaju ovi prethodni 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- adnan_nanda
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ovo meni popravlja raspolozenje,kao sad pred sutrasnji zeznuti ispit
ovo meni popravlja raspolozenje,kao sad pred sutrasnji zeznuti ispit
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
posto vidim da si i ti upucen oko gnr koncerta u zagrebu.
ovako imam jedno pitanje
znas li slucajno dali ima u BiH mjesto gdje se moze kupiti karta i dali znas imali ikakve sanse za organizovan prevoz iz Bih do zagreba
ja pratim mnoge stranice i forume oko ovog ali sve manje i manje imam nade
evo par pjesma za ovu našu forumašku dječicu pa da nauči šta je muzika
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
po meni, jedna od 5 najboljih stranih pjesama
i jedan jedini neponovljivi Freddy Mercury...legenda...
[youtube][/youtube]
učite djeco

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
po meni, jedna od 5 najboljih stranih pjesama
i jedan jedini neponovljivi Freddy Mercury...legenda...
[youtube][/youtube]
učite djeco
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Hotel California je meni draga pjesma bila dok nisam shvatio neke stvari. Neka oni svoj sotonizam nekome drugom šire. Malo okrenuti ploču naopako pa slušati, ili se ipak zapitati šta je to taj hotel. Inače, prestao sam da njih slušam.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Koliko ja znam, mislim da je u pjesmi riječ o drogi (drozi, il kako se već piše), ali nisam se previse upuštao u istraživanje tog značenja niti me je to nešto previše zanimalo. Meni je pjesma, sa muzičkog gledanja i stajališta sami vrh..Neutral je napisao/la:Hotel California je meni draga pjesma bila dok nisam shvatio neke stvari. Neka oni svoj sotonizam nekome drugom šire. Malo okrenuti ploču naopako pa slušati, ili se ipak zapitati šta je to taj hotel. Inače, prestao sam da njih slušam.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- reds_forever
- Kontakt:
Koliko ja znam cak su i clanovi te grupe rekli da je rijec o sotonozimu...sto se ostalog tice,u potpunosti se slazem...pjesma je i previse odlicna...dubrava je napisao/la:Koliko ja znam, mislim da je u pjesmi riječ o drogi (drozi, il kako se već piše), ali nisam se previse upuštao u istraživanje tog značenja niti me je to nešto previše zanimalo. Meni je pjesma, sa muzičkog gledanja i stajališta sami vrh..Neutral je napisao/la:Hotel California je meni draga pjesma bila dok nisam shvatio neke stvari. Neka oni svoj sotonizam nekome drugom šire. Malo okrenuti ploču naopako pa slušati, ili se ipak zapitati šta je to taj hotel. Inače, prestao sam da njih slušam.
[youtube][/youtube]
Ne znam da li ima u BiH da se kupi karta, ali siguran sam da će neko organizovati prevoz do Zg, u koji će biti uključena i ulaznica, obično to organizuje Čičak, sa kojim sam išao par puta i bilo je fenomenalno. Na kraju imaš voz do Zg, veoma povoljno, što je prava avatura, pa možeš i tako...T-MAC je napisao/la:posto vidim da si i ti upucen oko gnr koncerta u zagrebu.
ovako imam jedno pitanje
znas li slucajno dali ima u BiH mjesto gdje se moze kupiti karta i dali znas imali ikakve sanse za organizovan prevoz iz Bih do zagreba
ja pratim mnoge stranice i forume oko ovog ali sve manje i manje imam nade
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- adnan_nanda
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube] king !! 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.