gledam gol neko dao u gostima na rez.com i vidim petrolul dao gol Viktorii Plzen
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
joj sto se trznu ahaha
gledam gol neko dao u gostima na rez.com i vidim petrolul dao gol Viktorii Plzen

Ne kontam sto pisete da ce grcima bit frka kad ljudi cuvaju rezultat
Nije šuta bilo u drugom poluvremenu
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
EdoBa je napisao/la:joj sto se trznu ahaha
gledam gol neko dao u gostima na rez.com i vidim petrolul dao gol Viktorii Plzen![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bilbija ce imati priliku da se proslavi ako udje,nemora ga vise nikad zabit...mirise mi na to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vakat je i za prvu izmjenu. Hajmo Bilbiju; i Kovačevića ili Kostića da pojačaju sredinu. mogu misliti Radovca i Cimirota povraćaju na sredini terena od umora
E'o Bilbije. Ajde Nemanja

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Izmjena: Radovac - Kovacevic;
Izmjena: Okic - Bilbija.
Izmjena: Okic - Bilbija.
Zadnja izmjena: nuerta, dana/u 07 avg 2014, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
gaston je napisao/la:Ne kontam sto pisete da ce grcima bit frka kad ljudi cuvaju rezultat![]()
Sarajevo nema sta izgubiti.Sjetim se Cluja u Rumuniji.Kod 2-1 za Rumune,kad Sarajevo izvodi korner na cijelom stadionu muk na tribinama.Jedna frljoka i Grci puno vise gube.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 07 avg 2014, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
MOLIM TE BOŽE
znal ko koliko je do karaja 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
još 20 min posljednji 15 min treba krenuti pa sta bude nama treba gol .
15 min + nadoknadatopnik1 je napisao/la:znal ko koliko je do karaja
simon je napisao/la:Usao je Bilbija izasao Okic.
Usao Kovacevic izasao Radovac.
Ova je izmjena ,jer Dzeno konta nesto pokusati iz prekida,kod nabacaja.
HAJDE MOLIM VAS !
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
74. min.: Panika u redovima Atromitosa. Kao da voda ulazi u uši. Sarajevo baca sve karte u napad.
Re: Odg: FK Sarajevo
I ja isto sav se istrzah igro neku kladionicu i oznacio neke utakmice na onim android rezultatima, izmedju ostalog nas,plzena, hulla i dr.i kad god je neki gol dodje obavijest na mob.i sad zadnji put kad je plzen primio gol ja kontam mi dali i sad sam svih skino oznaku i ostavio na nama da se ne strecam viseEdoBa je napisao/la:joj sto se trznu ahaha
gledam gol neko dao u gostima na rez.com i vidim petrolul dao gol Viktorii Plzen![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
SiouxLukavac je napisao/la:74. min.: Panika u redovima Atromitosa. Kao da voda ulazi u uši. Sarajevo baca sve karte u napad.
O ovome sam maloprije govorio.
najgore je ovo kad se bliži kraj..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.