vedator je napisao/la:
Također velike čestitke i ovom dugmetu koje je podnijelo stotine udaraca, ali i dalje čvrsto stoji.
rafal je bio
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vedator je napisao/la:
Također velike čestitke i ovom dugmetu koje je podnijelo stotine udaraca, ali i dalje čvrsto stoji.
Salje amidza avion po njih.Rule_hz je napisao/la:kakav docek ba odose za bl kod bicine familije
NISU! NI jedan od ovih klubova uopste nisu u ELArmala je napisao/la:Amca007 je napisao/la:D. Kiev
Swansea
Alkmaar
Nice
GENK
BOZE POGLEDAJ NAS JOS JEDNOM I DAJ NAM GENK SUTRA MOLIM TE::.......
IMAL DOCEKA VECERAS...........
U BANJA LUKU NISTA ISPOD MILJE HHAHAH
Jesu li ovo ekipe koje mozemo dobiti??????
140000€zizu1991 je napisao/la:Koliko će Sarajevo dobiti novca za prolazak u PO? Nebitno kada će se to desiti, samo me zanimaju cifre.
Ja mislim da ide €150,000 za ulazak u play off, vec imate sigurnih €140,000 + ovo za play off + karte + sponzori... nakupi se toga.zizu1991 je napisao/la:Koliko će Sarajevo dobiti novca za prolazak u PO? Nebitno kada će se to desiti, samo me zanimaju cifre.
Po meni Genk pa ovo. Jos je ono bilo za LP.Konzerva je napisao/la:nezaboravite da se vracaju dva igraca u odbranu i to ponajbolja igraca sarajeva
Berbervic i Kalasi
ovo je stvarno golemo da se prodju grci, najjaca pobjeda Bh klupa ikada poslije rata.
mislim da je za PO 150 000516MK je napisao/la:140000€zizu1991 je napisao/la:Koliko će Sarajevo dobiti novca za prolazak u PO? Nebitno kada će se to desiti, samo me zanimaju cifre.
Uz duzno postovanje, ova ekipa igra bolje bez Berberovica.Konzerva je napisao/la:nezaboravite da se vracaju dva igraca u odbranu i to ponajbolja igraca sarajeva
Berbervic i Kalasi
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.