FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

bangara
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bangara » 07 avg 2014, 23:28

likusa je napisao/la:Koji ce spektakl bit u nedelju :) samo najvjerniji
To su najljepše tekme...

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 07 avg 2014, 23:35

ove godine, jest nerealno, al titula bi bila još slađa.. mislim da bi bilo nezapamćeno slavlje :mrgreen:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 07 avg 2014, 23:38

bangara je napisao/la:
To su najljepše tekme...
Ubjedljivo! Odabrana ekipa koja najbolje tad navija!
Grbavica naš je Hram!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 avg 2014, 23:39

jaludovolimte je napisao/la:O ćemu se vi raspravljate :) Stadion će se počet' pravit kad Damir Sadiković bude imenovan za šefa struke u svojoj 53. godini.
Dobar, dobar. :D Ne znam jesi li pogodio igrača, ali period za početak gradnje skoro u bocu (bar kako sada stvari stoje).

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 avg 2014, 23:40

Tako je :D

Al imam osjecaj da ce se na sjeveru skupiti pljuvaci :urnebes:
Željeznicar za život cijeli !

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 07 avg 2014, 23:41

RiverPlate je napisao/la:
bangara je napisao/la:
To su najljepše tekme...
Ubjedljivo! Odabrana ekipa koja najbolje tad navija!
Ma nije samo zbog navijanja, nego bude ono neko fino ozracje, ko da je Bajram, svi su raspolozeni, jos i Zeljo sa lakocom odigra. Nesto kao protiv Celika prosle sezone...

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 07 avg 2014, 23:45

" onclick="window.open(this.href);return false;

Momci koji vode navijanje moraju ovu pjesmu više forsirati!
Protiv Metalurga smo svi pjevali,znam da nije navijački forum.

FredPerry123
Kontakt:

Post Postao/la FredPerry123 » 07 avg 2014, 23:54

Hajdukov prolaz je dokaz da ljubav prema klubu i pun stadion donose rezultat. Nažalost, mi krivimo i upravu i igrače, ali zapravo mi smo se svi pogubili, atmosfera na utakmicama nije k'o prije i sumnjam da će ikada više biti. Podyebavamo sve redom kako smo mi najbolji navijači i najbolji klub a nismo ni svjesni da padamo. Nadam se da će Željkan opet igrati protiv nekog 'novog' Njukastla pred krcatim stadionom i da ćemo ponosno nabijati na nos svima da smo najtrofejniji i najbolji klub jedne nam jedine.
1921

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 08 avg 2014, 00:10

Fidelito je napisao/la:

ma sve pjesme od Joint Uniona trebaju da se vise forsiraju!

A u nedjelju pravi spektakl, ocekujem oko 1 500 zaljubljenika u plavu boju i prelijepu atmosferu u dolini.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi smo Željini, Željo je naš!

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 08 avg 2014, 00:30

https://www.facebook.com/turkovic.nedo" onclick="window.open(this.href);return false; hahaha e i ovaj nas nedo je budala...on vise na tribini nego mi navijaci ccc.... Zna li se cifra prodatih godisnjih ??? jesmo li napredovali po tom pitanju...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 avg 2014, 00:41

Danas mi je prijatelj uzeo godisnju za jug i kaze da je na njoj broj 42..
Ako je suditi po tom broju, onda je toliko samo prodano danas.

Nemojte ocekivati neke posjete ove sezone, zapravo ocekujte nikad manju. Jbg, nije vise Zeljo u modi, a potrajat ce malo duze dok opet ne stanemo na svoje noge kako treba.

Dolazit ce samo oni koji iskljucivo to vole. ;)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 08 avg 2014, 00:43

Fidelito je napisao/la:

Kako dječko sa svjetlom jaknom ima dobar glas :cool:
tuzlanska Sloboda

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 08 avg 2014, 01:00

Čitam ovu raspravu "Da li je UG privatno vlasništvo" ... Ne mogu da vjerujem da raspravljate tri stranice o tome. UG, sam naziv kaže, UDRUŽENJE GRAĐANA! Udruženjem građana upravljaju građani tj. skupština koju predhodno biraju članovi udruženja (tako bi bar trebalo, ali ovo je BiH :D ) a koja kasnije bira predsjednika, odnosno, takvo jedno neprofitno, nevladino udruženje nema vlasnika, a da bi bilo privatno ono mora imati vlasnika! Završena priča ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 08 avg 2014, 01:08

tmtmtmtm je napisao/la:https://www.facebook.com/turkovic.nedo hahaha e i ovaj nas nedo je budala...on vise na tribini nego mi navijaci ccc.... Zna li se cifra prodatih godisnjih ??? jesmo li napredovali po tom pitanju...
sad gledam sta je objavljivao prije nego sto je dosao u Želju, pa i tad je svaki status o nama nio, momak neizmjerno voli ovaj klub i zbog toga ga ne treba pljuvati i kad je los, ima punu moju podrsku do kraja samo zato sto voli ovaj klub i gine za njega, svaka cast Nedo !
FKŽ !

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 08 avg 2014, 01:31

Hajdukov prolaz je dokaz da ljubav prema klubu i pun stadion donose rezultat. Nažalost, mi krivimo i upravu i igrače, ali zapravo mi smo se svi pogubili, atmosfera na utakmicama nije k'o prije i sumnjam da će ikada više biti. Podyebavamo sve redom kako smo mi najbolji navijači i najbolji klub a nismo ni svjesni da padamo. Nadam se da će Željkan opet igrati protiv nekog 'novog' Njukastla pred krcatim stadionom i da ćemo ponosno nabijati na nos svima da smo najtrofejniji i najbolji klub jedne nam jedine.

Bruda mozda si upravu...Al realno pitari imaju 10 igrava zbog kojih vrijedi doci na stadion...Mi realno imamo ekipu haman raja se skupila zeljina djeca i ostali...sad nije to jos kvalitet pojacanja kao sto su ovi gore..al podrzavam bojkot koseva dok se grbavica ne renovira...bolje u lukavici igrat evropu nego u lavoru...

plavih11
Kontakt:

Post Postao/la plavih11 » 08 avg 2014, 01:32

FredPerry123 je napisao/la:Hajdukov prolaz je dokaz da ljubav prema klubu i pun stadion donose rezultat. Nažalost, mi krivimo i upravu i igrače, ali zapravo mi smo se svi pogubili, atmosfera na utakmicama nije k'o prije i sumnjam da će ikada više biti. Podyebavamo sve redom kako smo mi najbolji navijači i najbolji klub a nismo ni svjesni da padamo. Nadam se da će Željkan opet igrati protiv nekog 'novog' Njukastla pred krcatim stadionom i da ćemo ponosno nabijati na nos svima da smo najtrofejniji i najbolji klub jedne nam jedine.
E sa tim se ne bi složio, mislim da su manijaci svojim navijanjem i protiv Metalurga pokazali da su najbolji navijači u regiji. Tačno je da nemamo sreće da nas zakači kakva jača utakmica i malo euforije pa bi se vidjelo kakvi su naši navijači ali polako na dobrom smo putu samo strpljenja bit če sve ovo puno bolje nego što mnogi misle.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 08 avg 2014, 01:32

FredPerry123 je napisao/la:Hajdukov prolaz je dokaz da ljubav prema klubu i pun stadion donose rezultat. Nažalost, mi krivimo i upravu i igrače, ali zapravo mi smo se svi pogubili, atmosfera na utakmicama nije k'o prije i sumnjam da će ikada više biti. Podyebavamo sve redom kako smo mi najbolji navijači i najbolji klub a nismo ni svjesni da padamo. Nadam se da će Željkan opet igrati protiv nekog 'novog' Njukastla pred krcatim stadionom i da ćemo ponosno nabijati na nos svima da smo najtrofejniji i najbolji klub jedne nam jedine.
vidi nesto ne mozes ti pricati bas tako,sta je ta nasa uprava uradila da nas privuce.Sve je uradila da nas odbije sa stadiona bez obzira koliki je ko zaljubljenik.Pogledaj malo pitare ne zelim ih porediti sa nama niti bi kad to mogao,ali njima je Dino fening kako ga mi zovemo upravio klub izvukao ga iz mocvare isao molio,na koljena padao nije covjeku bilo tesko i eto sad imaju ekipu koja vrijedi jako puno,mladu ekipu na kojoj ce zaraditi,imaju malezijca koji im daje pare koliko toliko dovoljno.Sad ti meni reci sta su nasi uradili osim sto se samo bune kako nema generalnog sponzora,kako nema navijaca a povecavaju im karte neopravdano,kako nema ko da gradi stadion itd.Neko ce reci Osim je ikona ovo ono,ali jedino Ivica je pravi Osim,Amar je kukavica obicna kad je nestalo para uvalio je jadnog Dinu i sad Adžema da vade ekipu i da stvaraju od nicega nesto.Zasto se nismo izdigli nakon Newcaslea ili prije par godina kada smo to mogli i uzivali podrsku javnosti,medija okoline,sta sada jesmo li to opet u mocvari i moramo da se cupamo zahvaljujuci nama samima,navijaca ce biti sve manje i manje ne jer oni manje vole Želju nego ne podrzavaju rad ovih ljudi u klubu i oko njega,oni ne rade nista i kao sto rece parola na prosloj tekmi MI SMO ŽELJO,VI STE P...E
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

plavih11
Kontakt:

Post Postao/la plavih11 » 08 avg 2014, 01:47

old school samo usput da ne zaboraviš da mi utakmice u euro kupovima ne igramo na našem stadionu za razliku od pitara koji, iako koševo nije njihovo igraju igraju na svom terenu. Siguran sam da smo igrali na Grbavici da bi do sada sigurno napravili iskorak u evropi a ne reci da bi i mi sad igrali play off. E za to nije kriva ni jedna uprava več politika grada i države koji sramotno ne žele da ulože ni feninga u stadion največeg kluba u bih. A to smo krivi i mi navijači koji smo i glasači a ne dižemo svoj glas protiv svega toga.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 08 avg 2014, 02:00

plavih11 je napisao/la:old school samo usput da ne zaboraviš da mi utakmice u euro kupovima ne igramo na našem stadionu za razliku od pitara koji, iako koševo nije njihovo igraju igraju na svom terenu. Siguran sam da smo igrali na Grbavici da bi do sada sigurno napravili iskorak u evropi a ne reci da bi i mi sad igrali play off. E za to nije kriva ni jedna uprava več politika grada i države koji sramotno ne žele da ulože ni feninga u stadion največeg kluba u bih. A to smo krivi i mi navijači koji smo i glasači a ne dižemo svoj glas protiv svega toga.
ma mi odmah po politici,opet je kriva uprava zasto nije agilnija,pa onaj dino fening j..o sve svoje ako ne bi izmajmunisao nesto pa makar bi digao navijace i prozvao ljude,sto vec nasi nemaju damu,oni samo sute i govore ne moze to ne ide treba nam para treba nam ovo treba nam ono,ma idite ba u pm pokazali su svoju velicinu i koliko im je stalo do navijaca nedolaskom na dzenazu momku
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

plavih11
Kontakt:

Post Postao/la plavih11 » 08 avg 2014, 02:35

Vjerovatno si u pravu što se tiče agilnosti naše uprave ali mi je ako ništa drago što jedan tip kao dino smrad ne može biti navijač našega kluba a kamoli član uprave.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []