Evo vamBosniacum Lilium je napisao/la:Head je napisao/la:Nema potencijalnih u Sarajevu, aaaa
Nista Cimirota, aaaaaa![]()
![]()
Radovac isto. Moze i Duljevic
![]()
![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Haj Radovac. Haj Cimirot. Pa hajde i Duljevic. Sve je udure iskreno. Ali kad proticam da neki zele Bilbiju u A-repku...
Svasta...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Cestitao sam vam na vasoj temi i bas sam htio dodati,nemojte samo sad poceti o potencijalnim reprezentativcima iz redova Sarajeva ali nisam htio tamo kvariti slavlje
Ogromna je konkurencija kvalitetnih igraca koji predenduju na poziv,ne kazem da je nemoguce da ga i neko iz nase lige dobije ali morao bi se dobro,dooobro istaci.Ovo sad je jos uvijek daleko od potrebnog.
Jedino mozda Dupovac umjesto Spahica
Ogromna je konkurencija kvalitetnih igraca koji predenduju na poziv,ne kazem da je nemoguce da ga i neko iz nase lige dobije ali morao bi se dobro,dooobro istaci.Ovo sad je jos uvijek daleko od potrebnog.
Jedino mozda Dupovac umjesto Spahica
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma realno Bilbija je daleko od A-tima.sajo10 je napisao/la:Haj Radovac. Haj Cimirot. Pa hajde i Duljevic. Sve je udure iskreno. Ali kad proticam da neki zele Bilbiju u A-repku...![]()
Svasta...
Od "domacih" igraca u A tim bi mogao da uleti novopeceni "belgijanac" Zolotic i ovaj dvojac Radovac - Cimirot. Pored toga Safet Susic je veliki fan Stanica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Radovac je prerastao U19 i MORAO bi da igra bar za U21 i to solidnu ulogu.
Bilbija je svjetlosnim godinama daleko od A tima. Cimirot je mnogo blizi.
Bilbija je svjetlosnim godinama daleko od A tima. Cimirot je mnogo blizi.
Samo kod nas ne igra u mladoj repki igrač kao što je Radovac 
Neutral je napisao/la:Samo kod nas ne igra u mladoj repki igrač kao što je Radovac
Neutral je napisao/la:Biće stream 99.9%
Lijepo za Radovca i BiH ako je to istina. Samo u nas imate slučaj da takav talenat ne igra odmah u mladoj reprezentaciji, nego u - 19. Ako već ima tako veliki potencijal, onda se treba odmah zvati u mladu reprezentaciju. Modić je pozvan u mladu repku, Radovac u u -19. Slično je bilo i sa Arminom Hodžićem, trpa u našoj ligi, igra redovno u jednom od najboljih timova i opet nije dobijao poziv za mladu reprezentaciju.
Samim igrama u mladoj repki, cijena igrača se diže, sa reputacijom kakvu ima Sarajevo mogao je otići za milionski iznos. Sarajevo, malo po malo postaje brend, i ako nastave raditi kao što sada radi, mogu postati ubrzo drugi Dinamo što se tiče transfera igrača.
Lijep plan, samo da se sve sprovede u dijelu. Selimović se čini kao ozbiljan radnik kome je u interesu samo klub, neka sam i to doživio u BiH.
Mladi fudbaler Barcelone Alen Halilović koji je u nezvančnim utakmicama nastupio za seniorsku selekciju Hrvatske sve češće pokazuje svoju veliku povezanost sa Bosnom i Hercegovinom.
Jučer je nakon pobjede Sarajeva bordo igračima na svom zvaničnom Facebook profilu pobjedu čestitao njihov bivši saigrač i sadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba Said Husejinović.
“To brate i ja sam iz Španjolske navijao za Sarajevo!” odgovorio mu je Alen Halilović sa svog zvaničnog profila, te na opasku Husejinovića da je znao da je Halilović “pitar” konstatovao: “Uvijek sam navijao za Sarajevo, a i Messiju ću morati reći da počne navijati za Sarajevo!”.
Zbog straha da bi Alen Halilović ipak mogao zaigrati za Bosnu i Hercegovinu šef tehničkog sektora Hrvatskog Nogometnog Saveza Romeo Jozak najavio je kako će od selektora Nike Kovača tražiti da Halilovića pozove da zaigra za Hrvatsku u nekom službenom meču.
Do tada, možda mladi talentovati fudbaler i obuče dres Bosne i Hercegovine, no gledajući ranija iskustva, teško je očekivati brzu reakciju Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
1946
Mladi fudbaler Barcelone Alen Halilović koji je u nezvančnim utakmicama nastupio za seniorsku selekciju Hrvatske sve češće pokazuje svoju veliku povezanost sa Bosnom i Hercegovinom.
Jučer je nakon pobjede Sarajeva bordo igračima na svom zvaničnom Facebook profilu pobjedu čestitao njihov bivši saigrač i sadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba Said Husejinović.
“To brate i ja sam iz Španjolske navijao za Sarajevo!” odgovorio mu je Alen Halilović sa svog zvaničnog profila, te na opasku Husejinovića da je znao da je Halilović “pitar” konstatovao: “Uvijek sam navijao za Sarajevo, a i Messiju ću morati reći da počne navijati za Sarajevo!”.
Zbog straha da bi Alen Halilović ipak mogao zaigrati za Bosnu i Hercegovinu šef tehničkog sektora Hrvatskog Nogometnog Saveza Romeo Jozak najavio je kako će od selektora Nike Kovača tražiti da Halilovića pozove da zaigra za Hrvatsku u nekom službenom meču.
Do tada, možda mladi talentovati fudbaler i obuče dres Bosne i Hercegovine, no gledajući ranija iskustva, teško je očekivati brzu reakciju Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
1946
To mu je lazni profil 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:To mu je lazni profil

Ovo je orginalni profil Saida.
A Said i on su bili najbolji drugovi u Zagrebu.
1946
Govorim za Alena. Al' moze bit, nisam siguran kad ga Said tako pozdravlja.. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
http://instagram.com/sajkacahus" onclick="window.open(this.href);return false;Lillard je napisao/la:Govorim za Alena. Al' moze bit, nisam siguran kad ga Said tako pozdravlja..
Ma pogledaj Sajin profil na instagramu, svaka druga slika sa Alenom. Bas bi na svom pravom fb profilu pricao sa laznim Alenom.
1946
Hahaha, cuj "eh presreCan" hahaha...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Sta fali tome?sajo10 je napisao/la:Hahaha, cuj "eh presreCan" hahaha...![]()
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Sta fali tome?sajo10 je napisao/la:Hahaha, cuj "eh presreCan" hahaha...![]()
Nemoj tako, možda čovjek pije kaHvu...
Na kakve gluposti se palite.... 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Haris Handzic u prvih 11 Ufa, novog Ruskog premijer ligasa. Trenutno 0-0 na poluvremenu protiv Amkar Perma.
fakat... Momak je iz Zvornika, nije cudo da kaze "srecan".grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Sta fali tome?sajo10 je napisao/la:Hahaha, cuj "eh presreCan" hahaha...![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,