Bice stream izvlacenja na uefinoj stranici, kao i uvijek.Kaunas je napisao/la:hoce li biti prijenos sutrasnjeg izvlacenja?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoMahala
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mislim da bi Eurosport 2 trebao prenositi zrijebKaunas je napisao/la:hoce li biti prijenos sutrasnjeg izvlacenja?
Ti si opet šampion !
Ite kako je kriv drug. Sa peterca je opet primio,a to mora biti prostor gdje je golman apsolutni vladar,cak je i pravilima odredjeno da u petercu golman moze raznijet protivnika na ubacivanjimasekac je napisao/la:Dejo nije ništa kriv za gool pogledaj izvještaj odlično je branio.nuerta je napisao/la:E jbg.
Opet korner i opet Bandovic.
PS jos jednom iskrene cestitke svim navijacima FKS na velicanstvenom podvigu i puno srece u play off-u
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Jel ono nekad oko 10 sati budu poznate ove grupe potencijalnih protivnika?
Nemoj mi samo ti pricati sta je normalno, a sta ne...zizu1991 je napisao/la:@GangEvil
Nek' je tvoj avatar normalan, lako ćemo za ostalo.
Da se razumijemo, za Velež navijam, ali ta slika koju držiš kao avatar je morbidna.
zizu1991 je napisao/la:Sarajevske ku*kice. Uvrijeđene mlade. Ode ponos u propast. Pljuj po protivniku koji se poigrao sa šampionom. Idi na temu našeg komšijskog kluba i prijateljski im čestitaj na tituli u srcu Mostara. Paćenici obični, eto to ste, ništa više.
@tepsija, zaboravio si Zvijezdu, i malu Barcu.
- pravnik1981
- Kontakt:
Imate jos Berbu i Kalasa u naredne 2 tekme
svaka cast na prolazu braco...vidimo se 3 kolo na kafi prije tekme 
Nisam u toku...jeli prijenos bio na FACE TV.
Jeli ima barem na yt da pogledam tekma ?
Itekako mi je drago zbog bh nogometa a najvise zbog navijaca Sarajeva
iako simpatisem Zeljeznicar.

Jeli ima barem na yt da pogledam tekma ?
Itekako mi je drago zbog bh nogometa a najvise zbog navijaca Sarajeva
Zadnja izmjena: AhmetNY, dana/u 08 avg 2014, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Al su nas krenule ove pobjede sa tri gola u protivnickoj mrezi. Zvijezda, Atromitos... 
- BordoMahala
- Kontakt:
Kako je krenulo prespavacemo svi izvlacenje sutra

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pravnik1981 je napisao/la:Imate jos Berbu i Kalasa u naredne 2 tekme![]()
svaka cast na prolazu braco...vidimo se 3 kolo na kafi prije tekme
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ulazim u drugu gajbuBordoMahala je napisao/la:Kako je krenulo prespavacemo svi izvlacenje sutra![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- egocentrik
- Kontakt:
Samo bih da pomenem kolegu aleksandra velikog koji je rekao da je Atromitos igrao u prvoj utakmici koliko je trebao, evo i danas nasi bordo momci odigrase koliko je trebalo. Pozdrav za sve horde i pitare sirom svijeta, a dusmani nek pjene. 
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Cuj sta pjevaju u busu,Atromitos sipu kitos

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 avg 2014, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
sta predstavlja ova slika ?simon je napisao/la:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jos nemogu sebi da dodjem... znao sam da cemo odigrati muski, pa mozda pobjediti al` da cemo 3 gola opet zabiti nisam ni u ludilu.
Otiso nam rammo, nedostajace njegove analize
Ne vidim da je aco postavio analizu, zanima me da li su i veceras grci igrali koliko treba?
Velika pobjeda, pa usudio bih se reci najveca poslije rata. Kapa dole! Ko bi reko da ce nas puzigaca a jos vise bilbija odvesti u playoff
PS pardon, vidjed sad da je aco pisao..
Otiso nam rammo, nedostajace njegove analize
Ne vidim da je aco postavio analizu, zanima me da li su i veceras grci igrali koliko treba?
Velika pobjeda, pa usudio bih se reci najveca poslije rata. Kapa dole! Ko bi reko da ce nas puzigaca a jos vise bilbija odvesti u playoff
PS pardon, vidjed sad da je aco pisao..
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 08 avg 2014, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E pa pitari, stvarno veliki resket za ovo. Konacno je neki tim iz BIH probio taj **** led.
Iskren da Vam budem, koga kod da dobijete, niko ne moze vise tvrditi da ce Vas sa lakocom proci. EL Play-off je druga dimenzija za ova predhodla predkola, ali ovo Sarajevo je nepredvidivo. Ne bi me nikako vise zacudilo da dobijete Intera, da kuci zijanite 0:1, a tamo da dobijete 0:3.
Tako momci, pamet u glavu. Bez neke prevelike euforije samo, nemojte da sagorite kao poslije Levskog.
Ja bih iskreno volio Partizana, cisto jer bi na tribinama bio veliki spektakl. Vjerujem da bi Grobari napunili jug kada bi se takvo sto desilo, mada ko kod da dode, nije nepobjediv, u to budite sigurni...
Iskren da Vam budem, koga kod da dobijete, niko ne moze vise tvrditi da ce Vas sa lakocom proci. EL Play-off je druga dimenzija za ova predhodla predkola, ali ovo Sarajevo je nepredvidivo. Ne bi me nikako vise zacudilo da dobijete Intera, da kuci zijanite 0:1, a tamo da dobijete 0:3.
Tako momci, pamet u glavu. Bez neke prevelike euforije samo, nemojte da sagorite kao poslije Levskog.
Ja bih iskreno volio Partizana, cisto jer bi na tribinama bio veliki spektakl. Vjerujem da bi Grobari napunili jug kada bi se takvo sto desilo, mada ko kod da dode, nije nepobjediv, u to budite sigurni...
gaston je napisao/la:sta predstavlja ova slika ?simon je napisao/la:
Pa to ko je sve izbacio Atromitos, znači Atromitos 4 puta u Europi 4 puta ispada
Javi tam da pomjere izvlačenje zbog dzume
@GangEvil, imaš pp. Neću da ljudima zachatavam temu i da idem u offtopic.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, mnon46, OzmoodPinglewood i 28 gostiju.