Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

autogol
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la autogol » 07 avg 2014, 23:38

Jos da Susic kazni Dzeku na Mancinijev nacin i to je to. Susic ce ionako do kraja godine letit sa klupe.. :kafa:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 avg 2014, 23:47

autogol je napisao/la:Jos da Susic kazni Dzeku na Mancinijev nacin i to je to. Susic ce ionako do kraja godine letit sa klupe.. :kafa:
:urnebes: :nene:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 07 avg 2014, 23:48

Legenda? :urnebes:
Po cemu je legenda, koji to uspjeh ima na klupskom, individualnom nivou? Bilo sta po cemu ce ga se pamtiti? Prijatelju moj takvo nam je stanje bas zbog toga sto se utapamo u prosjek, sivilo i kontamo da je to nesto.
Jah, legenda Cetri kafica.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 07 avg 2014, 23:52

Po nekima Dzeko bi trebao biti sljedeci :?

Evo Vranjes, Sunjic, Pandza, Bicakcic... :think: jaki smo u odbrani.

Hadzic Anel stoper :njanjanja:

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 08 avg 2014, 00:45

Hombre je napisao/la:Legenda? :urnebes:
Po cemu je legenda, koji to uspjeh ima na klupskom, individualnom nivou? Bilo sta po cemu ce ga se pamtiti? Prijatelju moj takvo nam je stanje bas zbog toga sto se utapamo u prosjek, sivilo i kontamo da je to nesto.

Eto nek si ti legenda i taki ko ti drkoši koji bez mame ne zna obrisat guzicu.

Svakome ko je nešto uspio u ovoj zemlji bošnjo će naći mahanu i pljuvati ga kako bi prikrio vlastite neuspjehe

Tugo moja, igrač koji je kao kapiten odveo svoju zemlju po prvi put na veliko takmičenje, koji 11 godina igra za svoju zemlju i svaki put i pod povredom igra i daje sve od sebe na terenu i još uvjerava potencijalne igrače da igraju za BiH i šta sve ne,onda neki balo se nađe da kaže šta je on uradio za BiH.
Pa zapitajte se šta ste vi uradili za svoju zemlju osim što pljujete po najboljim sinovima koje Bosna ima, danas Spaha, sutra Džeko, i tako u nedogled.

Dobro nas je Meša opiso, nije ni čudo što je pobjego preko Drine iz ovih govana.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 avg 2014, 00:52

ko ce nam sad igrat stoper i beka?

slika

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 avg 2014, 00:55

Prije 3 dana napisano. :geek: :kafa:

slika
1946

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 avg 2014, 00:56

Dragi moji fanovi,prijatelji,poznanici,rodbino i ostali.... Nakon dugog razmisljanja i puno neprospavanih noci odlucio sam se na odlazak iz moje ljubavi,moje srece,moje duse i moje zakletve - moje jedine reprezentacije BiH. Ne,nije to bila nepromisljena niti ljutnjom izazvana reakcija nego u miru donesena odluka. Sa ponosom sam skoro punih 12 godina nosio dres moje drzave i pokusavao moju drzavu sto bolje prezentirati u svijetu i nakon tog dugog perioda odlucio svoje mjesto prepustiti mladjim kolegama jer mislim da je to normalna stvar i normalno razmisljanje. Mojim kolegama,mojoj braci na koje sam beskrajno ponosan zelim jako jako puno uspjeha i srece te da nastave tamo gdje smo stali...nogometnom savezu zelim da nastave ovim ritmom "gaziti" prepreke i koracaju naprijed,nasim navijacima da ne prestaju bodriti svoju reprezentaciju ma kakav rezultat na terenu bio te da zastite nase momke od zlih ljudi i zlih utjecaja jer su oni zaista ciste duse i iskreni patriote. Draga braco sa vama i bez vas nista nije isto.Da ne pametujem vise...HVALA VAM ZA SVE DANE PONOSA I SLAVE!!!! Vas Spaha....
P.S. Ova stranica ce uskoro biti uklonjena jer danasnjim odlaskom iz jedine meni bitne ekipe u cijeloj karijeri prestaje i moje djelovanje na drustvenim mrezama. Nadam se da cete me razumjeti. Hvala jos jednom.

BackSpace United

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 avg 2014, 00:59

Evo gotov sam zaplako, ko da je Peđa Medenica pisao status

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 avg 2014, 01:03

Sheyi je napisao/la:Evo gotov sam zaplako, ko da je Peđa Medenica pisao status
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

BackSpace United

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 avg 2014, 01:08

Zamjeram mu na mnogo stvari, i to stoji da je kiks igrac, ali ga ja ne pamtim samo u negativnom kontekstu kao dosta raje, neke stvari se ne zaboravljaju- Bilo je vrijeme da se oprosti, iako nemamo stvarno zamjene za Spahu, jer nam je valjao, ali godine ga stizu, i sigurno da ne bi mogao pruziti ono sto se od njega ocekuje i u kvalifikacijama za EURO2016.

Hvala ti za sve kapitenu! :salut: :bih:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 avg 2014, 01:10

E sad da vidimo koliko nam je značio Emir. Čekamo...

HVALA TI ZA SVE KAPITENU!!!

:bih:

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 08 avg 2014, 01:10

Sheyi je napisao/la:Evo gotov sam zaplako, ko da je Peđa Medenica pisao status
znaci :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 08 avg 2014, 01:15

:wave:

[youtube][/youtube]
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 avg 2014, 01:16

O gdje ste bezgrijesni ljudi Sportsport.ba foruma? Sta ima kod vas? Citajuci ove komentare covjek bi reko da od vas nikad niko ni mrava zgazio a kamoli gresku kakvu napravio. Blago nasoj drzavi kad ovako divni ljudi u njoj zive. Kako nam je samo svjetla buducnost. :clap: :clap: :clap: Nekim ovdje fakat nije jasno da je Emir Spahic covjek od krvi i mesa od cega smo i mi ostali. Da i Emir Spahic ima zute minute i momente kojih se ne voli sjecati. Da i Emir Spahic pravi greske kao i mi ostali zbog kojih se vjerovatno kaje. Niko nije perfektan i niko nije idealan, osim izgleda vas ovdje sa foruma. Razlika je u tome sto mi svoje greske krijemo ko zmija noge i u vecini slucajeva nam uspjeva a sve greske Emira, Edina, Senijada, Asmira, Miralema, Senada, Seje, Sea, Muhameda itd itd su nazalost naciji i cijelom svijetu na izvolte. Nadao sam se da ce se oprostiti i otici ko covjek i to je i napravio. Jednostavno doslo je vrijeme za neke nove klince. Emire ja ti od srca zelim sve najbolje sto se pozeljeti moze i nadam se da ces nastaviti podrzaviti nasu repku. :thumbup: :bih: :bih:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

pasi
Kontakt:

Post Postao/la pasi » 08 avg 2014, 01:20

Nerminovic je napisao/la:
Dragi moji fanovi,prijatelji,poznanici,rodbino i ostali.... Nakon dugog razmisljanja i puno neprospavanih noci odlucio sam se na odlazak iz moje ljubavi,moje srece,moje duse i moje zakletve - moje jedine reprezentacije BiH. Ne,nije to bila nepromisljena niti ljutnjom izazvana reakcija nego u miru donesena odluka. Sa ponosom sam skoro punih 12 godina nosio dres moje drzave i pokusavao moju drzavu sto bolje prezentirati u svijetu i nakon tog dugog perioda odlucio svoje mjesto prepustiti mladjim kolegama jer mislim da je to normalna stvar i normalno razmisljanje. Mojim kolegama,mojoj braci na koje sam beskrajno ponosan zelim jako jako puno uspjeha i srece te da nastave tamo gdje smo stali...nogometnom savezu zelim da nastave ovim ritmom "gaziti" prepreke i koracaju naprijed,nasim navijacima da ne prestaju bodriti svoju reprezentaciju ma kakav rezultat na terenu bio te da zastite nase momke od zlih ljudi i zlih utjecaja jer su oni zaista ciste duse i iskreni patriote. Draga braco sa vama i bez vas nista nije isto.Da ne pametujem vise...HVALA VAM ZA SVE DANE PONOSA I SLAVE!!!! Vas Spaha....
P.S. Ova stranica ce uskoro biti uklonjena jer danasnjim odlaskom iz jedine meni bitne ekipe u cijeloj karijeri prestaje i moje djelovanje na drustvenim mrezama. Nadam se da cete me razumjeti. Hvala jos jednom.
Na zapovijed kapitenu!!! Lik za spomenik!!!

Vjecno ti HVALA!!!
SAMO ČELIK

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 avg 2014, 01:43

Hombre je napisao/la:Legenda? :urnebes:
Bayer ( + 50 odlicnih utakmica za reprezentaciju )
Hoffenheim
Chievo
Krasnodar

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 avg 2014, 03:12

Yebi ga momci..probili smo plafon..za neke ispada da Spaha MRZI Bosnu... :thumbdown: :facepalm:
Covjek je isao glavom gdje mnogi nebi ni nogom...na stranu neke stvari ali sa ovim idete predaleko...nije posteno...

Tek ce se vidjeti sta i ko je bio Spaha...sta je znacio nasoj odbrani...daj Boze da grijesim..

Poz svima
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 avg 2014, 03:44

Spaha:Konjino zavidovicka, morao sam se oprostiti od svetog dresa jer si me ostavio samog na cjedilu, i jer si totalni amater u trenerskom poslu..ostavio si Lulica da ide visoko, i meni prepustio da pratim citavu lijevu i centralnu stranu protiv brzih Nigerijaca

Ubleha made by Zavidovici:Pa, to mi je i cilj bio, sta ti mislis da su meni bitni rezultati BiH repke, bitno mi je da istjeram one koji su se bunili protiv igraca koje ja dovodim, a dio su agencije.

Spaha:Znam to, vidio sam da ignorises neke bitne igrace, i dovodis one koji to ne zasluzuju, ali zar nema u tebi nimalo patriotizma, ipak su ljudi pred malim ekranima grizli nokte, i gubili zivce za rezultat.

Ubleha konjoglavi:Spaha, casno se oprosti, ja ostajem, meni su krimosi iz saveza dali povjerenje, ja ostajem da sto vise para namaknem, i strpam u dzepove meni bliskij ljudi, imam dogovor, i odredjenih likova, jos sad kad predsjednika strpaju u tvorza necu imat' nikakvih problema da se dogovorim sa onima koji pretendiraju na tu poziciju, i sve ce biti kako ja ocekujem, ugovor je potpisan, i sve je super.

Spaha:Ako sam ja namazan, ti si moralna vertikala, ti nemas kvalitet, a udaras po svemu svetom..ja sam, ako nista imao kvalitet, i borio sam se za dres, ti ides u krajnost...i zao mi je onih koji vjeruju u tebe.

Ubleha:**** ga Emire, dok je ovaca bice i vune, znas i sam da sam im prodao ime Safet Susic, jos me i bosancine zovu Pape, haha, i daju mi podrsku, a ja radim po svom, i tako ce jos 2 godine...**** ga, davno su me provalili, ali i ovim u savezu odgovara da sam tu, radi se uveliko, i to je to..tebe sam se rijesio, ukrotio sam Dzeku, Ibricic se oprostio, sad su mi sirom otvorena vrata da guram svoje, **** ga moram namaknut' pare, ipak nisam igrao u vrijeme velikih placanja, igrao sam za kokice, jos me Jugo savez smatrao glupsonom i nije me gurao.

Spaha:Nek' ti je sa srecom, ja se nadam da cu ispraviti one price koje kruze da sam neke utakmice prodao..Susicu, nikada nisi imao autoritet, i sumnjam da ces imati, a kao takav sa ovim kolektivom neces imati rezultat.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 08 avg 2014, 05:55

@veležmostar, brat bratu, nema šanse da imaš više od 19 godina. Ti si dio svoga dana iskoristio da napišeš jedno od najglupiji postova u historiji Sportsporta. Smiri svoje urgijanje i čini nešto korisno sa svojim životom. Spahić je otišao i nije smak svijeta. Neki se ovdje čude kao da se neko od 26-27 godina oprostio a ne čovjek u jeseni svoje karijere.
Zadnja izmjena: fkv123, dana/u 08 avg 2014, 07:03, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.