FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mume
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mume » 08 avg 2014, 01:19

TeaM87 je napisao/la:ne sporim vas uspjeh ali koliko ste srece imali pa to nije normalno
Idi izlij stravu nije ti dobro :mrgreen:

koala
Kontakt:

Post Postao/la koala » 08 avg 2014, 01:20

Vako to ide.

Dženo pošalje ekipu na teren na Koševu da igra kako hoće. Zeko pije mlijeko, znači. Eh onda se jave naši fudbalski "analitičari", koji vode brigu o našem klubu i kažu gdje mi to griješimo(onaj post od Sabinha - Hvala kralju što si iskopo. Ako nisi zaspo, prilijepi u citat). Onda to Dženo kaže igračima pa oni to u gostima poprave. Da nije njih, mi nikad ovo ne bi prošli :lol:

Ovim normalnim navijačima hvala ;)

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 08 avg 2014, 01:20

mume je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:ne sporim vas uspjeh ali koliko ste srece imali pa to nije normalno
sad bi mu pastrmka reko "kad bi ti izljevali stravu ispo bi ti grb sarajeva od olova" :D

V87
Kontakt:

Post Postao/la V87 » 08 avg 2014, 01:23

Izbaciti ekipu koja prosle sezone nije dozivjela poraz na domacem terenu i uz to je primila svega 6 golova je veliki uspjeh.Pokazali smo da se mozemo nositi sa velikim ekipama.Odigrali smo bolje u obje utakmice i zasluzeno prosli dalje.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 08 avg 2014, 01:25

BordoMahala je napisao/la:
mume je napisao/la:
sad bi mu pastrmka reko "kad bi ti izljevali stravu ispo bi ti grb sarajeva od olova" :D
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ti si opet šampion !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 08 avg 2014, 01:26

Cestitke momci, veliki podvig za naš fudbal.

Koga možete dobiti u PO ?

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 08 avg 2014, 01:27

Jel stvarno 5 godina proslo od kad smo igrali protiv genka, ko da je jucer bilo :roll: kako vrijeme leti jbte il samo meni

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 08 avg 2014, 01:28

knabs je napisao/la:Jel stvarno 5 godina proslo od kad smo igrali protiv genka, ko da je jucer bilo :roll: kako vrijeme leti jbte il samo meni
5 godina od Cluja a 7 od Genka :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 avg 2014, 01:28

knabs je napisao/la:Jel stvarno 5 godina proslo od kad smo igrali protiv genka, ko da je jucer bilo :roll: kako vrijeme leti jbte il samo meni
od genka je proslo 7, od cluja 5 :)

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 08 avg 2014, 01:30

Armala je napisao/la:
5 godina od Cluja a 7 od Genka :D
:mrgreen: ma ja ...hocu da kazem koliko ja volim ovaj klub i grb to je nemoguce
Zadnja izmjena: knabs, dana/u 08 avg 2014, 01:49, ukupno mijenjano 2 puta.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 08 avg 2014, 01:30

Tajna ljubavi
zivi u nama
u nasim snovima
i nasim pjesmama

Tajna ljubavi
u nama stanuje
s nama spava
s nama se budi
s nama putuje

Mi smo divovi
svako nam je plijen
nas je cijeli svijet
u bordo obojen

Ponesi osmijeh svoj
skupi snagu svu
vjetru povjeri
nasu zastavu

Nasa zakletva
ori se ko grom
jedan je cilj
jedan je put
i samo je jedan dom

Sanjam fanfare
slavlje najvece
jesen blistavu
i zlatno proljece

Stadion Kosevo
nakrcan ljudima
i grb sto kuca
umjesto srca
u nasim grudima

Sav je bijeli svijet
u bordo obojen
Sarajevo
:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :clap: :clap: :clap: :D :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 avg 2014, 01:34

Cestitam komsije, neka malo radosti u ovom gradu... Cestitao sam i uzivo, pa evo i vama ovdje, mnogo srece i da nam dovedete Inter u Sarajevo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 avg 2014, 01:41

Raja srdacne cestitke na prolazu i nadam se da ce sreca biti na vasoj/nasoj strani sutra.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 avg 2014, 01:54

Celtic, Young Boys, Rapid Wien, Sheriff Tiraspoll, Rio Ave, PAOK :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 avg 2014, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 avg 2014, 01:55

Korak do najvećeg uspjeha bosanskohercegovačkog fudbala. Bio sam na jednom turniru kada je spiker rekao rezultat, svi su dali jedan veliki aplauz.

Svaka čast na kvalitetnom izboru igrača jer nije sve u novcu, to je pokazao Dinamo sa ispadanjem od danskog predstavnika.

Bilo bi lijepo izvući slabijeg protivnika, a ako je neko malo jači, bolje Lyon, Tottenham nego Torino.

:bih:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 08 avg 2014, 02:12

Prizeljkujem Celtic jer je to po meni jedini klub od svih ovih koji je i atraktivan i privuci ce dosta raje a istovremeno tim koji se moze izbaciti...da se ne lazemo ipak su oni po svemu miljama ispred nas ali kad ih je Legia onako razbila Sarajevo ih u najmanju ruku moze posteno namuciti, a uz neku srecu sto da ne i proci :)
Pyro is not a crime !

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 08 avg 2014, 02:16

zivot zna biti usran , strasno me zub boli :oops:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 avg 2014, 02:17

THEC je napisao/la:Prizeljkujem Celtic jer je to po meni jedini klub od svih ovih koji je i atraktivan i privuci ce dosta raje a istovremeno tim koji se moze izbaciti...da se ne lazemo ipak su oni po svemu miljama ispred nas ali kad ih je Legia onako razbila Sarajevo ih u najmanju ruku moze posteno namuciti, a uz neku srecu sto da ne i proci :)
**** raju vaznije je da se igraju grupe. Protiv Rapida ili Young Boysa sanse su 50%-50% :opaopa: :opaopa: A opet ce se skupiti bar 20 000 navijaca.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 avg 2014, 02:26

Ajax je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Lyon, Inter, Tottenham Hotspur, PSV Eindhoven, Villarreal, Twente, Metalist Kharkiv, PAOK, Celtic, Club Brugge, Dnipro Dnipropetrovsk, Trabzonspor, Panathinaikos, Sparta Prague, Borrusia Moenchengladbach, Real Sociedad, Young Boys, Dinamo Zagreb, Lokomotiva Moskva, Rapid Wien, Zurich, Nacional, Maccabi Tel Aviv, Sheriff Tiraspol, Hull City, Partizan, Torino, Feyenoord, Sant-Etienne, Rio Ave i Dinamo Moskva.

Crveni - ispadanje 95%
Zuti - autsajderi, ali moze se igrati
Zeleni - solidna sansa za grupu

Ovo je moje misljenje iz iskustva i do sada vidjenog ove sezone.
Svaka cast. Dijelimo isto misljenje. Jedino mozda Zurich i Trabzonspor da zamjene mjesta.
Zurich je odlicna ekipa, ali ipak spada u ovu grupu sa ekipama gdje se mozes nadati barem.... Trabzon sam isto mislio pozutiti, ali sam se sjetio Vahe i kako ce samo turci ginuti da se nametnu.... Definitivno ekipa za izbjeci :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 avg 2014, 02:29

Ajax je napisao/la:
THEC je napisao/la:Prizeljkujem Celtic jer je to po meni jedini klub od svih ovih koji je i atraktivan i privuci ce dosta raje a istovremeno tim koji se moze izbaciti...da se ne lazemo ipak su oni po svemu miljama ispred nas ali kad ih je Legia onako razbila Sarajevo ih u najmanju ruku moze posteno namuciti, a uz neku srecu sto da ne i proci :)
**** raju vaznije je da se igraju grupe. Protiv Rapida ili Young Boysa sanse su 50%-50% :opaopa: :opaopa: A opet ce se skupiti bar 20 000 navijaca.
20 je trebalo bit protiv grka kuci da kisa nije pala, bilo je 15 hiljada
Ocekujem posjetu u play offu od 12 do 30 hiljada u zavisnosti od sljedecih faktora
1) vrijeme
2) protivnik
3) koja ce bit na kosevu, prva ili druga
4) ako bude druga rezultat iz prve ce zavisiti

Npr, loše vrijeme, neatraktivan protivnik(necu da kazem los) a mi prvu tekmu u gostima izgubimo 2-3 razlike na Kosevu bi bilo 12 milja.Isti scenarijo uz fino vrijeme koju milju više.
Bilo kakvo vrijeme a prva tekma kući bi znacilo 20 hiljade najmanje.Kad je moglo prosli cetvrtak po kisi biti 15 moze i tu 20k.
Uz jos bolje poklapanje gore navedenih faktora od kojih najvise uticu vrijeme i rezultat ako je druga na Kosevu (svi su protivnici ovdje atraktivni kolko tolko) moze biti hladno i 30 hiljada.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, egocentrik, ErosViverosViv, Hajdeee, mnon46, nedimmmm1337, perodeformero, ronaldo99, TETRAPAK, Varijantas8 i 109 gostiju.