Idi izlij stravu nije ti dobroTeaM87 je napisao/la:ne sporim vas uspjeh ali koliko ste srece imali pa to nije normalno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Idi izlij stravu nije ti dobroTeaM87 je napisao/la:ne sporim vas uspjeh ali koliko ste srece imali pa to nije normalno
sad bi mu pastrmka reko "kad bi ti izljevali stravu ispo bi ti grb sarajeva od olova"mume je napisao/la:Idi izlij stravu nije ti dobroTeaM87 je napisao/la:ne sporim vas uspjeh ali koliko ste srece imali pa to nije normalno
BordoMahala je napisao/la:sad bi mu pastrmka reko "kad bi ti izljevali stravu ispo bi ti grb sarajeva od olova"mume je napisao/la:Idi izlij stravu nije ti dobroTeaM87 je napisao/la:ne sporim vas uspjeh ali koliko ste srece imali pa to nije normalno
5 godina od Cluja a 7 od Genkaknabs je napisao/la:Jel stvarno 5 godina proslo od kad smo igrali protiv genka, ko da je jucer bilokako vrijeme leti jbte il samo meni
od genka je proslo 7, od cluja 5knabs je napisao/la:Jel stvarno 5 godina proslo od kad smo igrali protiv genka, ko da je jucer bilokako vrijeme leti jbte il samo meni
Armala je napisao/la:5 godina od Cluja a 7 od Genkaknabs je napisao/la:Jel stvarno 5 godina proslo od kad smo igrali protiv genka, ko da je jucer bilokako vrijeme leti jbte il samo meni
**** raju vaznije je da se igraju grupe. Protiv Rapida ili Young Boysa sanse su 50%-50%THEC je napisao/la:Prizeljkujem Celtic jer je to po meni jedini klub od svih ovih koji je i atraktivan i privuci ce dosta raje a istovremeno tim koji se moze izbaciti...da se ne lazemo ipak su oni po svemu miljama ispred nas ali kad ih je Legia onako razbila Sarajevo ih u najmanju ruku moze posteno namuciti, a uz neku srecu sto da ne i proci
Zurich je odlicna ekipa, ali ipak spada u ovu grupu sa ekipama gdje se mozes nadati barem.... Trabzon sam isto mislio pozutiti, ali sam se sjetio Vahe i kako ce samo turci ginuti da se nametnu.... Definitivno ekipa za izbjeciAjax je napisao/la:Svaka cast. Dijelimo isto misljenje. Jedino mozda Zurich i Trabzonspor da zamjene mjesta.Consigliere je napisao/la:Lyon, Inter, Tottenham Hotspur, PSV Eindhoven, Villarreal, Twente, Metalist Kharkiv, PAOK, Celtic, Club Brugge, Dnipro Dnipropetrovsk, Trabzonspor, Panathinaikos, Sparta Prague, Borrusia Moenchengladbach, Real Sociedad, Young Boys, Dinamo Zagreb, Lokomotiva Moskva, Rapid Wien, Zurich, Nacional, Maccabi Tel Aviv, Sheriff Tiraspol, Hull City, Partizan, Torino, Feyenoord, Sant-Etienne, Rio Ave i Dinamo Moskva.
Crveni - ispadanje 95%
Zuti - autsajderi, ali moze se igrati
Zeleni - solidna sansa za grupu
Ovo je moje misljenje iz iskustva i do sada vidjenog ove sezone.
20 je trebalo bit protiv grka kuci da kisa nije pala, bilo je 15 hiljadaAjax je napisao/la:**** raju vaznije je da se igraju grupe. Protiv Rapida ili Young Boysa sanse su 50%-50%THEC je napisao/la:Prizeljkujem Celtic jer je to po meni jedini klub od svih ovih koji je i atraktivan i privuci ce dosta raje a istovremeno tim koji se moze izbaciti...da se ne lazemo ipak su oni po svemu miljama ispred nas ali kad ih je Legia onako razbila Sarajevo ih u najmanju ruku moze posteno namuciti, a uz neku srecu sto da ne i proci![]()
A opet ce se skupiti bar 20 000 navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.