FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Upali smo u ponajtezi pot, gdje protivnici i nisu atraktivni, a tesko cemo parirati i jednom od njih, izuzev young boysu...recimo borusia i villareal su manje atraktivni od intera, lyona, totenhama, a nabit ce nas duplo vise, jer su tehnicki prejake ekipe...
puno laksi su recimo drugi i treci, jer tu ima vise protivnika po mjeri, ali sta je tu je...kada vec nismo u prilici da izvucemo neko ime ala Inter ili Tottenham, onda bih volio ove Svicarce, protiv njih bi imali daleko najbolje sanse:
Grupa 2
1. Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
2. FC Zürich (SUI)
3. CD Nacional (POR)
4. Tottenham Hotspur FC (ENG)
5. FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR)
Grupa 3
1. GNK Dinamo Zagreb (CRO)
2. FC Twente (NED)
3. PAOK FC (GRE)
4. SK Rapid Wien (AUT)
5. Trabzonspor AŞ (TUR)
...cak su i ostali povoljniji, zbog pariranja u kvaliteti, ili pak renomea kluba...ali kao sto rekoh, sta je tu, valja igrati...ako ne young b.,onda ne bi los izbor bio ni sparta prag (iako su suverenoo vladali ceskom prosle sezone, uzdam se u cinjenicu da su ispali od malmea)...a bilo bi nasih navijaca u gostima...itd, itd.
puno laksi su recimo drugi i treci, jer tu ima vise protivnika po mjeri, ali sta je tu je...kada vec nismo u prilici da izvucemo neko ime ala Inter ili Tottenham, onda bih volio ove Svicarce, protiv njih bi imali daleko najbolje sanse:
Grupa 2
1. Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
2. FC Zürich (SUI)
3. CD Nacional (POR)
4. Tottenham Hotspur FC (ENG)
5. FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR)
Grupa 3
1. GNK Dinamo Zagreb (CRO)
2. FC Twente (NED)
3. PAOK FC (GRE)
4. SK Rapid Wien (AUT)
5. Trabzonspor AŞ (TUR)
...cak su i ostali povoljniji, zbog pariranja u kvaliteti, ili pak renomea kluba...ali kao sto rekoh, sta je tu, valja igrati...ako ne young b.,onda ne bi los izbor bio ni sparta prag (iako su suverenoo vladali ceskom prosle sezone, uzdam se u cinjenicu da su ispali od malmea)...a bilo bi nasih navijaca u gostima...itd, itd.
Moja želja su Y. B.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- katarinakosaca
- Kontakt:
Dajte ovaj Gladbach da se igramoooo 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
PU PU PU !ultrasstyle_tz je napisao/la:ma Lokomotiva Moskva najbolja
samo ne ovaj Lokomotiv, ljudi su stvarno prejaki, dosta ulažu u tim, u skorijoj prošlosti su igrali LP i teško da bi se tu nešto moglo napraviti, ali zašto ne?
Menhengladbah bi bio također težak protivnik, ali bi mi sigurno bili dosta dobri u tom dvomeču tako da se njih ne bojim
naravno, svima nam je želja ex Lulin tim
ako ništa, dajjte Spartu da im vratimo za ono prije nekoliko godina

Menhengladbah bi bio također težak protivnik, ali bi mi sigurno bili dosta dobri u tom dvomeču tako da se njih ne bojim
naravno, svima nam je želja ex Lulin tim
ako ništa, dajjte Spartu da im vratimo za ono prije nekoliko godina
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Group 1
1 FC Lokomotiv Moskva (RUS)
2 VfL Borussia Mönchengladbach (GER)
3 AC Sparta Praha (CZE)
4 Villarreal CF (ESP)
5 BSC Young Boys (SUI)
- Zeleni, daleko najbolje rijesenje, od mogucih.
- Narandasti, dobro ali opet ne solidno.
- Crni - Teska opcija, ali opet ne najgora.
- Crveni, najgore opcije...
Mislim, nemojte se samo zanositi. Vidjelo se da se znate vratiti tako da niti jedna od ovih ekipa nije nepobjediva.
Po meni, ja jedini problem vidim u ovaj Lokomotivi iz Moskve.
@DzoleZeljo - Zato sto Njemackim klubovima, bar vecini se ne isplati niti igrati ova EL zbog slabog finansijskog dobitka. Sjeti se utakmice Studgarta i Rijeke prosle godine. Svaba se uopste i ne igra to takmicenje, jer da bi anulirali ulozeno, morali bi daleko dogurati, a to im niko ne garantuje.
Evo ti jos jedan primjer. Torinski Juventus. Prosle godine kada je ispao od Galete je fino uknjizio sebi veliki minus. Da bi to anulirao morao je doci do finala EL. Dosli su do polu finala, tako da su donekle i anulirali ulozeno, ali ne skroz. E to je taj problem, zato bi najbolje bile ove Svabe, jos bi vas debelo podcijenile.
Vi opet igrate, doplo hladno, tako da je sve moguce.
Vecina ovdje gleda samo na ime. Nemojte misliti da je Yuong Boys laksi od ovih ponudenih. To se mozete debelo zajebati.
3 AC Sparta Praha (CZE)
4 Villarreal CF (ESP)
5 BSC Young Boys (SUI)
Mislim, nemojte se samo zanositi. Vidjelo se da se znate vratiti tako da niti jedna od ovih ekipa nije nepobjediva.
@DzoleZeljo - Zato sto Njemackim klubovima, bar vecini se ne isplati niti igrati ova EL zbog slabog finansijskog dobitka. Sjeti se utakmice Studgarta i Rijeke prosle godine. Svaba se uopste i ne igra to takmicenje, jer da bi anulirali ulozeno, morali bi daleko dogurati, a to im niko ne garantuje.
Evo ti jos jedan primjer. Torinski Juventus. Prosle godine kada je ispao od Galete je fino uknjizio sebi veliki minus. Da bi to anulirao morao je doci do finala EL. Dosli su do polu finala, tako da su donekle i anulirali ulozeno, ali ne skroz. E to je taj problem, zato bi najbolje bile ove Svabe, jos bi vas debelo podcijenile.
Vi opet igrate, doplo hladno, tako da je sve moguce.
Vecina ovdje gleda samo na ime. Nemojte misliti da je Yuong Boys laksi od ovih ponudenih. To se mozete debelo zajebati.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 avg 2014, 11:23, ukupno mijenjano 4 puta.
Zasto je Gladbah bolje rijesenje od YB ?DzoleZeljo je napisao/la:Group 1
3 AC Sparta Praha (CZE)
4 Villarreal CF (ESP)
5 BSC Young Boys (SUI)
kako Allahati eto BM a YBDzoleZeljo je napisao/la:Group 1
3 AC Sparta Praha (CZE)
4 Villarreal CF (ESP)
5 BSC Young Boys (SUI)
15.10.2013.
Najbolja opcija je YB, kakva ba Lokomotiva to je najgori izbor ovde, imaju strasnu ekipu tako da bi radije Villareal nego njih, ali nebi imao nista protiv Borrusie 
Ti si opet šampion !
Stojčev: "Kad čujem huk Hordi, pjevam u sebi i trčim"

15.10.2013.
Head je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA KUPILI EURO TEKMU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaooo oni se jeduuuuuuuu , jucer po gradu u skoro svakom kaficu upaljen txt , a strumfovi samo prolaze i idu komentari a jbt vodi Sarajevo valjda ga prime, samo da ispadnu , psuju, grizu nokte Bog te vidio ko da njihov klu igra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa je moguce da ovoliko kmece na svom forumu, cuj kupili utakmicu.
hahah kakva ciganija odvratna nek kmece svinje i nek nas i dalje gledaju u euro nastupima
Nemoj Lokomotiva, i nemoj Spartu.
A ovo ostalo sve može
Najbolje bi bilo Kačevandu i ekipu...
A ovo ostalo sve može
Najbolje bi bilo Kačevandu i ekipu...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sada lagano avionom u BL... 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
U koliko je izvlacenje i ima li prijenos igdje ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:U koliko je izvlacenje i ima li prijenos igdje ?
13:00 eurosport.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Samo nemoj spartu poganu, pojest ce ih a nikakava su ekipa
Radije bih bio razbijen od Borusije MeniGlabaš (
) nego od ovih 
Radije bih bio razbijen od Borusije MeniGlabaš (
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, THEC i 22 gosta.