Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Lillard
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Lillard » 08 avg 2014, 13:23

tyler durden je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Pa nije covjek nista glupo napisao. Era Pepove Barcelone je dokaz da atletizam nije pretjerano vazno mjerilo za igrace. Sam Messi je dokaz tome. Naravno da imas i određene prednosti u njemu, ali daleko od toga da je nevjerovatno bitan za nogometasa.
Dobro atletizam je nebitan, pepova barca nije trcala, samo se dodavala , a nisu presing vrsili 90 minuta, nego 5 minuta itd.
Moze se atletizam razmatrat kroz vise pojmova.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 08 avg 2014, 14:58

Posljedni osvojen superkup Evrope.
Iker i njegovo branjenje slobodnih udaraca. :lol: :lol:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 avg 2014, 15:33

Lillard je napisao/la:Pa nije covjek nista glupo napisao. Era Pepove Barcelone je dokaz da atletizam nije pretjerano vazno mjerilo za igrace. Sam Messi je dokaz tome. Naravno da imas i određene prednosti u njemu, ali daleko od toga da je nevjerovatno bitan za nogometasa.
Dobro atletizam je nebitan, pepova barca nije trcala, samo se dodavala , a nisu presing vrsili 90 minuta, nego 5 minuta itd.
A inace su Xavi, Iniesta, Messi, Busquets, Pedro i co atlete ko ovaj klempo jel. I mojne mi spinovanja, ja nisam rekao da je nebitan nego sam postavio pitanje otkad je to atletizam mjerilo u fudbalu ? Da jeste, englezi bi svake godine bili prvi u svim takmicenjima a ne ispadali najveci balvani.
Ja koliko znam neki od najboljih igraca u historiji su bili midgeti a i danas takvi dominiraju.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 avg 2014, 15:49

Naravno da si u pravu kanto.Nabrojani nikad dvorane vidjeli nisu,oni trče po 90 minuta zato što u cuntaloniji ima čarobnjak koji im spravlja čarobni napitak od kojeg oni postanu jaki i mogu tiktakat do sutra.
Atletika je nebitna,bitno se samo ufatit čarobnog napitka.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 08 avg 2014, 16:08

Joj Gutija babe na tom gore videu :)

[youtube][/youtube]

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 avg 2014, 16:13

Rajaz je napisao/la:
A inace su Xavi, Iniesta, Messi, Busquets, Pedro i co atlete ko ovaj klempo jel. I mojne mi spinovanja, ja nisam rekao da je nebitan nego sam postavio pitanje otkad je to atletizam mjerilo u fudbalu ? Da jeste, englezi bi svake godine bili prvi u svim takmicenjima a ne ispadali najveci balvani.
Ja koliko znam neki od najboljih igraca u historiji su bili midgeti a i danas takvi dominiraju.
Atletizam je kljucno mjerilo u današnjem fudbalu, da se ne lažemo ;)

Izvoli, uzmi klipove Pepove Barce pa se uvjeri kako svi šljakaju ko mazge po terenu 90 minuta, od presinga protivnik ne može dahnuti...ali bilo nekad jbg....no poenta je: kad atletski pokoriš protivnika, tek onda dolazi do izražaja tehnika pomenutih igraca, što je sekundarno (u prevodu, šta danas vrijedi to što Xavi ili Iniesta znaju sve sa loptom, kad ne mogu trcati ko nekad :? ništa...barem protiv jacih ekipa)....zadnje 3 godine ne trce ni 30-40% kao nekad (da sad ne ulazimo u razloge toga na ovoj temi), barem je to vidljivo svima.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 avg 2014, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 avg 2014, 16:20

Rajaz je napisao/la:
Zivimo u eri modernog nogometa u kojem ja atletizam glavno mjerilo i ti postavljas onako glupo pitanje. :yawn: :wave:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 avg 2014, 16:30

Pa kako vas onda mlohava Barca dobi 2 puta u ligi prosle sezone ? Da nije na atletizam mozda ? :rol:
Ajde ne provaljuj se, bitna stavka jeste naravno, nikakvo mjerilo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 avg 2014, 16:36

Rajaz je napisao/la:Pa kako vas onda mlohava Barca dobi 2 puta u ligi prosle sezone ? Da nije na atletizam mozda ? :rol:
upravo na trku i atletizam....jbg ako neces El Clasico ginuti na terenu, onda ne znam koji drugu tekmu....zato im nije trebao onaj klaun Martino, niti neka posebna motivacija.
u citavoj sezoni su istrcali 3-4 utakmice propisno i onda down kad se odlucivala sezona...protv Atletica u LP, na škrge disali, samo Neymar i Alba trcali....mislim, gledali smo svi prošlu sezonu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 avg 2014, 16:39

Na Twitter kod Bartre pa ga pitajte koju o atletizmu. ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 avg 2014, 16:39

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 avg 2014, 16:43

let3 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Pa kako vas onda mlohava Barca dobi 2 puta u ligi prosle sezone ? Da nije na atletizam mozda ? :rol:
upravo na trku i atletizam....jbg ako neces El Clasico ginuti na terenu, onda ne znam koji drugu tekmu....zato im nije trebao onaj klaun Martino, niti neka posebna motivacija.
u citavoj sezoni su istrcali 3-4 utakmice propisno i onda down kad se odlucivala sezona...protv Atletica u LP, na škrge disali, samo Neymar i Alba trcali....mislim, gledali smo svi prošlu sezonu
Pa kako kada je Madrid atletski daleko jaca ekipa od Barcelone ? Nista tehnika, znanje, taktika, klasa Xavija i Inieste ?
Kako Messi sa ovakvom fizickom spremom ulazi u borbu za Ballon d'or ?
Da u sezoni koja nam slijedi ocekujemo od Bejla da postane najbolji na svijetu jer ''frca od misica'' ?

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 avg 2014, 16:44

:facepalm:

Uredu je.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 avg 2014, 16:52

Rajaz je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Pa kako kada je Madrid atletski daleko jaca ekipa od Barcelone ? Nista tehnika, znanje, taktika, klasa Xavija i Inieste ?
Kako Messi sa ovakvom fizickom spremom ulazi u borbu za Ballon d'or ?
Da u sezoni koja nam slijedi ocekujemo od Bejla da postane najbolji na svijetu jer ''frca od misica'' ?
1. nije RM " atletski daleko jaca ekipa od Barce" vec imaju dva kopitara kojima je brzina glavno oružje, koje odlicno koriste...doduše protiv sadašnje Barce (cijim igracima treba pisati molbe da potrce) je i Bilbao atletski veliki problem, a ne RM, Bayern, Atletico i ostali ozbiljniji klubovi.
2. jednostavno zasebna klasa i urođeni talenat...."šetajuci" Messi je opet toliko kvalitetan da i sa šetanjem je bio konkurent za ZL...ali necemo valjda time opravdavati njegovu zapuštenost i bezobrazluk :shock:
3. Baletan bi mogao biti ponajbolji na svijetu, mene sigurno to ne bi iznenadilo ako se desi da konkuriše sa ZL....nije tu samo do mišića i brzine, momak zna igrati fudbala...nije gonič antilopa sa kopljem, vec profi fudbaler svjetske klase....nije sramota to priznati.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 08 avg 2014, 23:51

Varane u zadnje 2 sezone u ligi 1 zuti karton i samo 13 prekrsaja u 29 utakmica :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Vrijeme je da carlo shvati kakvu velicinu od igraca drzi na klupi :cool:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 09 avg 2014, 01:14

Vrijeme je da ti shvatiš kakve su veličine Kepler i Sergio.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 avg 2014, 01:43

slika

Transfer ljeta, Ronaldo u Tuluz. :opaopa:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 09 avg 2014, 01:46

slika

Kazu sacuvali sedmicu za Ronalda. :mrgreen:

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 09 avg 2014, 03:32

Kawhi je napisao/la:Vrijeme je da ti shvatiš kakve su veličine Kepler i Sergio.
Prvi idiotska veličina, bez ikakve sumnje. Drugi postao nedodirljiv.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.