Ja ne znam sta sreduju teren, kada ce biti unisten svakako poslije tog koncerta?
A opet, ne svatam sta Slavija sere koji ****, neka uzme Grbavicu i zavrsena stvar. Svakako ce izgubili, igrali tamo ili vamo.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
30.augusta, pola Sarajeva ide na to čudoDzoleZeljo je napisao/la:Kojeg Ceca pjeva u Lukavici?
Ja ne znam sta sreduju teren, kada ce biti unisten svakako poslije tog koncerta?
A opet, ne svatam sta Slavija sere koji ****, neka uzme Grbavicu i zavrsena stvar. Svakako ce izgubili, igrali tamo ili vamo.
Brate, natkrivena tribina, jedan ulaz, realno, seoski stadion.terabajt je napisao/la:Ni u kom slucaju ne pristajati da se igra utakmica u Foci ako ne ispunjava uslove.
Slavija uopšte ne sere. Ljudi su skroz korektni i čak bi i oni rado igrali na Grbavici (bili domaćini) ili zamijenili domaćinstvo. Uopšte nije do ljudi u Slaviji, nego do Saveza. Ovo ti je 100% tačan info.DzoleZeljo je napisao/la:Kojeg Ceca pjeva u Lukavici?

17 500 000 euraConsigliere je napisao/la:Stadion Petrolula... Dinamo sad s njima igra u EL.... Ne znam koliko je kostao, ali meni je bonbona... 15 000 kapacitet
U picku materinuAndroid je napisao/la:
17 500 000 eura
jesttm8782 je napisao/la:Zna li neko tacan termin treninga je li u 18h ili ...
Hvala brate!!!arelinho je napisao/la:jesttm8782 je napisao/la:Zna li neko tacan termin treninga je li u 18h ili ...
Nista i drugi puttm8782 je napisao/la:Hvala brate!!!arelinho je napisao/la:jesttm8782 je napisao/la:Zna li neko tacan termin treninga je li u 18h ili ...
Je li istina da Benjo Delalic ,sa svojim timom saradnika, cesto posjecuje ove treningeZna li neko tacan termin treninga je li u 18h ili ...
Iskreno prijatelju idem na trening(u zadnje vrijeme cesce) sa starijom rajom sjedim, bacimo koju suplju, a ovo ostalo sto pitas nemam pojma, ako mi vjerujes. Nisam primjetio....lafomamone je napisao/la:Je li istina da Benjo Delalic ,sa svojim timom saradnika, cesto posjecuje ove treningeZna li neko tacan termin treninga je li u 18h ili ...
Trenutno korisnika/ca: Allosio, Austinpowers, debug, ELDIABLO20, perodeformero, Plavamamba, Proximic, Rahatlokum, Redfire16 i 98 gostiju.