Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

KONGO
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la KONGO » 03 mar 2010, 21:47

Zahvaljujem se svim igracima na odlicnoj tekmi !

Muratovicu isto, jer nije on kriv sto igra (samo se odazvao na poziv) a siguran sam da je dao sve od sebe :mrgreen:.Tako da Pape treba razmisliti malo u vezi njega. Zahvalio bih se isto Papetu koji me je iznenadio taktikom, ocekivao sam samo Dzeku u napadu !

Sve u svemu postajemo velika sila, jadni Svedjani i Njemci za koji mjesec :D .

P.S. PJANIC JE KRALJ 8-) !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

HOL
Kontakt:

Post Postao/la HOL » 03 mar 2010, 21:49

Ne znam gdje da postavim, jer ne vidim temu. Slobodno prebacite.

Slike sa utakmice Luxemburg - BiH U21

- http://www.vijesti.nl/?p=6859

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 03 mar 2010, 21:50

Zalosno je sto u cijeloj BiH nemamo stadion koji ima iole dobar travnjak . Ovo na Kosevu je bilo 10x gore nego sto je u Ze bilo protiv Belgije(prije nekih godinu dana ), al' i to u Ze je bilo lose . Stvarno je sramota sto nema stadiona s pristojnom travom(mozda goal u orasju :D )..

Sto se tice posjete, za Sa je fenomenalna sto je i razumljivo, jbg raja se zazelila reprezentativnih utakmica bilo u fudbalu, kosarci il rukometu ;)

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 03 mar 2010, 21:51

Koji **** vi pricate za zenicki travnjak??? I nesto serete za Biljino polje, pogledajte lakrdiju od travnjaka u Sarajevu, krtice izrovile stadion, u metru kvadratnom 4 kvrge minimalno...Ljudi nemogu normalno igrati, i nemojte mi pricat nesto pa kisa itd itd....Pogledajte ostale stadione izvan BiH oko sebe pa bolja je sada nego preko ljeta....Nekazem da je bolja u Zenici ali nemate prava pricati o tudjem stadionu tako, kada ni u Sarajevu nije nista bolje...

Sto se tice tekme, ok je, malo me begovic iznenadio ali sve ostalo je ok...

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 03 mar 2010, 21:58

Gledam ja tekmu i govorim jaranima :
Razvalit ćemo ih------Muntari uzima loptu i 1-0 za Ghanu...
Za deset minuta govorim:
Ovog Ibiševića je sevap na klupi ostavit------Ibišević zabija za 1-1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jedino sam za Mireta pogodio............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Najveći merak je ipak, doći smrznut nakon utakmice ogrnut se sa tri deke i spavaat :D :D :mrgreen: :mrgreen: sad sam usto tek :D :D
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 mar 2010, 21:58

Evo Rumuni zijanili 2 - 0 na svom terenu od izraela
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 mar 2010, 21:59

Zavidovićanin je napisao/la:Koji **** vi pricate za zenicki travnjak??? I nesto serete za Biljino polje, pogledajte lakrdiju od travnjaka u Sarajevu, krtice izrovile stadion, u metru kvadratnom 4 kvrge minimalno...Ljudi nemogu normalno igrati, i nemojte mi pricat nesto pa kisa itd itd....Pogledajte ostale stadione izvan BiH oko sebe pa bolja je sada nego preko ljeta....Nekazem da je bolja u Zenici ali nemate prava pricati o tudjem stadionu tako, kada ni u Sarajevu nije nista bolje...

e zbog ovakvih komentara nikada mi necemo imati NAVIJACE niti cemo imati USPJEHA SA REPKOM
pored POBJEDE NAD SNAZNOM GANOM ...nadje se bosnjo da prica o stadionu ,o iznenadjenju Begovicu,jer nije primio gol........
ovakve komentare jada sam moderator bih brisao...i samo normalni postovi bi se pisali jer ovaj post ce zakuhati stvari a ovaj sto ga je pisao to je i htio
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 mar 2010, 22:00

Zavidovićanin je napisao/la:Koji **** vi pricate za zenicki travnjak??? I nesto serete za Biljino polje, pogledajte lakrdiju od travnjaka u Sarajevu, krtice izrovile stadion, u metru kvadratnom 4 kvrge minimalno...Ljudi nemogu normalno igrati, i nemojte mi pricat nesto pa kisa itd itd....Pogledajte ostale stadione izvan BiH oko sebe pa bolja je sada nego preko ljeta....Nekazem da je bolja u Zenici ali nemate prava pricati o tudjem stadionu tako, kada ni u Sarajevu nije nista bolje...

a u najvaznijoj utakmici u povijesti BiH teren je bio 3 puta gori. zato tisina molim. ;)

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 03 mar 2010, 22:00

kralj_je_mrtav je napisao/la:
gringo2 je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:To sto ti je crno drug moj, no svako ima pravo na misljenje, sreca pa se tebe ne pita pa cemo Begovica od naredne tekme gledati uvijek izmedju stativa, bar se nadam
Imam pitanje za vas gospodine "Mrtvi kralj":Imateli mogucnost pracenja utakmica Poljske lige konkretno utakmice kluba po imenu LECH???
Cekam odgovor da vidim jesteli kompetentni da se ja i vi "prepucavamo" ili jos bolje da se "ubijamo" cinjenicama...
Drug ne laprdaj bezveze, u isti kos stavljati Begovica i Burica je nepoznavanje materije. Sreca nam je sto se Bega odlucio za nas jer imamo golmana narednih 15 godina, a Buric, Hasagic i ostali neka se bore za klupu
gringro buraz imas li ti mogucnost pracenje engleske premier lige, da vidim jesil ti kompetentan da pricas o begu :?:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 03 mar 2010, 22:05

A_d_0 je napisao/la:

a u najvaznijoj utakmici u povijesti BiH teren je bio 3 puta gori. zato tisina molim. ;)
Ja sam rekao da ni u zenici nije nista bolji, to mozes procitati gore, ali Sarajevo ipak glavni grad BiH, Kosevo sa velikim kapacitetom sa takvim travnjakom SRAMOTA! PA bolji travnjak ima Krivaja barem trenutno...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 mar 2010, 22:07

Utakmica je bila predobra, ako uzmemo u obzir uslove pod kojima se igrala. Mogu mislit kako su se igrači Gane smrzli. :D :D :D

Sušić je pokušao sa Misketom i Pjanićem i pogodio je. Njih dvojica mogu igrati zajedno. Dobro je što je napravio i ove izmjene, da malo i ovi ostali vide kako je to igrati u nacionalnom dresu.

Sve u svemu, zaslužena pobjeda BiH i nadam se da će Sušić zadržati ovaj način igre.

Što se tiče posjete, mislim da je bila dosta dobra ako uzmemo u obzir vremenske uslove, ali i termin odigravanja utakmice.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 mar 2010, 22:08

Zavidovićanin je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:

Ja sam rekao da ni u zenici nije nista bolji, to mozes procitati gore, ali Sarajevo ipak glavni grad BiH, Kosevo sa velikim kapacitetom sa takvim travnjakom SRAMOTA! PA bolji travnjak ima Krivaja barem trenutno...
dobro ,odlicno igrat cemo u zavidovicima i et ok??
jel ti shvatas da u onaj stadion nije ulozen ni FENING?????
za razliku od bp
jel shvatas da **** kisa pada vec nekoliko dana........daa se dugo nije igralo a opet je bio 4 puta bolji nego u sred ljeta u zenic protiv postugala.......
aldosta o ovomme !!! i sta je to beg izennadio???
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2010, 22:10

Susic je napravio prave izmjene, vidi se da dobro prati igru i sta se desava na terenu i zna koga treba promjeniti. Jedino je mozda trebao i Ibisevica zamjeniti na poluvremenu i ostaviti Rahimica cijelu utakmicu. Ali tek mu je prva tekma, sigurno je htio testirati neke druge stvari.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 mar 2010, 22:11

sve ok samo mi nase domace utakmice trebamo igrat u svedskoj,jbt neamo terena u drzavi da valja bolji teren u podlugovima gdje vrbanjusa igra
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 mar 2010, 22:12

za razliku od bp
jel shvatas da **** kisa pada vec nekoliko dana........daa se dugo nije igralo a opet je bio 4 puta bolji nego u sred ljeta u zenic protiv postugala.......
[/quote]
ne bih bas rekao da smo na ljeto igrali ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 mar 2010, 22:14

T-MAC je napisao/la:
za razliku od bp
ne bih bas rekao da smo na ljeto igrali ;)[/quote]pusti ga,vidis da svasta lupa,,,svi su bilino i zenicu krivili za ispadanje od portugala,,bas me zanima sta ce za sebe govorit kad se ista stvar desi
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 mar 2010, 22:14

Bio sam na utakmici , iskreno teren je 0 :/, evo gledam belgija hrvatska teren milina, spavao bi na njega
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 mar 2010, 22:16

T-MAC je napisao/la:
za razliku od bp
ne bih bas rekao da smo na ljeto igrali ;)[/quote]
al je ljepsde vrijeme bilo 3 puta ;) realno.....
i nekrivim ja zenicu za ispadanje nego Ćirin fer play pa nece namjerno da dobije zute,pa nece da ov o .pa pusta novinare,pa pusta guzonje,pa optuzuje misimovica,p aoptuzuj safeta.....itd itd valjda shvatas ko je kriv.,,,a ni srece u lisabonu nismo imali jbg...al realno u zenici ni barselna nebi tri pasa sastavila,,...a veceras se na kosevu lijepo igralo.. ;)

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 03 mar 2010, 22:17

MOLIM admina il moderatora da spuca sedmodnevni ban ko spomene BP il Koševo i to gdje se treba igrati. Samo ne mogu vjerovati da postoje takvi idioti koji se non-stop mogu raspravljati oko toga. Al fkt mislim dopizdili se i bogu i narodu i jedni i drugi :evil:
Strauss Junior

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 03 mar 2010, 22:18

Bez prepucavanja na relaciji Sarajevo-Zenica
zna se sta ide!
;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.