Muratovicu isto, jer nije on kriv sto igra (samo se odazvao na poziv) a siguran sam da je dao sve od sebe

Sve u svemu postajemo velika sila, jadni Svedjani i Njemci za koji mjesec

P.S. PJANIC JE KRALJ

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
e zbog ovakvih komentara nikada mi necemo imati NAVIJACE niti cemo imati USPJEHA SA REPKOMZavidovićanin je napisao/la:Koji **** vi pricate za zenicki travnjak??? I nesto serete za Biljino polje, pogledajte lakrdiju od travnjaka u Sarajevu, krtice izrovile stadion, u metru kvadratnom 4 kvrge minimalno...Ljudi nemogu normalno igrati, i nemojte mi pricat nesto pa kisa itd itd....Pogledajte ostale stadione izvan BiH oko sebe pa bolja je sada nego preko ljeta....Nekazem da je bolja u Zenici ali nemate prava pricati o tudjem stadionu tako, kada ni u Sarajevu nije nista bolje...
Sto se tice tekme, ok je, malo me begovic iznenadio ali sve ostalo je ok...
a u najvaznijoj utakmici u povijesti BiH teren je bio 3 puta gori. zato tisina molim.Zavidovićanin je napisao/la:Koji **** vi pricate za zenicki travnjak??? I nesto serete za Biljino polje, pogledajte lakrdiju od travnjaka u Sarajevu, krtice izrovile stadion, u metru kvadratnom 4 kvrge minimalno...Ljudi nemogu normalno igrati, i nemojte mi pricat nesto pa kisa itd itd....Pogledajte ostale stadione izvan BiH oko sebe pa bolja je sada nego preko ljeta....Nekazem da je bolja u Zenici ali nemate prava pricati o tudjem stadionu tako, kada ni u Sarajevu nije nista bolje...
gringro buraz imas li ti mogucnost pracenje engleske premier lige, da vidim jesil ti kompetentan da pricas o begukralj_je_mrtav je napisao/la:Drug ne laprdaj bezveze, u isti kos stavljati Begovica i Burica je nepoznavanje materije. Sreca nam je sto se Bega odlucio za nas jer imamo golmana narednih 15 godina, a Buric, Hasagic i ostali neka se bore za klupugringo2 je napisao/la:Imam pitanje za vas gospodine "Mrtvi kralj":Imateli mogucnost pracenja utakmica Poljske lige konkretno utakmice kluba po imenu LECH???kralj_je_mrtav je napisao/la:To sto ti je crno drug moj, no svako ima pravo na misljenje, sreca pa se tebe ne pita pa cemo Begovica od naredne tekme gledati uvijek izmedju stativa, bar se nadam
Cekam odgovor da vidim jesteli kompetentni da se ja i vi "prepucavamo" ili jos bolje da se "ubijamo" cinjenicama...
Ja sam rekao da ni u zenici nije nista bolji, to mozes procitati gore, ali Sarajevo ipak glavni grad BiH, Kosevo sa velikim kapacitetom sa takvim travnjakom SRAMOTA! PA bolji travnjak ima Krivaja barem trenutno...A_d_0 je napisao/la:a u najvaznijoj utakmici u povijesti BiH teren je bio 3 puta gori. zato tisina molim.Zavidovićanin je napisao/la:Koji **** vi pricate za zenicki travnjak??? I nesto serete za Biljino polje, pogledajte lakrdiju od travnjaka u Sarajevu, krtice izrovile stadion, u metru kvadratnom 4 kvrge minimalno...Ljudi nemogu normalno igrati, i nemojte mi pricat nesto pa kisa itd itd....Pogledajte ostale stadione izvan BiH oko sebe pa bolja je sada nego preko ljeta....Nekazem da je bolja u Zenici ali nemate prava pricati o tudjem stadionu tako, kada ni u Sarajevu nije nista bolje...
dobro ,odlicno igrat cemo u zavidovicima i et ok??Zavidovićanin je napisao/la:Ja sam rekao da ni u zenici nije nista bolji, to mozes procitati gore, ali Sarajevo ipak glavni grad BiH, Kosevo sa velikim kapacitetom sa takvim travnjakom SRAMOTA! PA bolji travnjak ima Krivaja barem trenutno...A_d_0 je napisao/la:a u najvaznijoj utakmici u povijesti BiH teren je bio 3 puta gori. zato tisina molim.Zavidovićanin je napisao/la:Koji **** vi pricate za zenicki travnjak??? I nesto serete za Biljino polje, pogledajte lakrdiju od travnjaka u Sarajevu, krtice izrovile stadion, u metru kvadratnom 4 kvrge minimalno...Ljudi nemogu normalno igrati, i nemojte mi pricat nesto pa kisa itd itd....Pogledajte ostale stadione izvan BiH oko sebe pa bolja je sada nego preko ljeta....Nekazem da je bolja u Zenici ali nemate prava pricati o tudjem stadionu tako, kada ni u Sarajevu nije nista bolje...
[/quote]dobro ,odlicno igrat cemo u zavidovicima i et ok??
jel ti shvatas da u onaj stadion nije ulozen ni FENING?????
za razliku od bp
jel shvatas da **** kisa pada vec nekoliko dana........daa se dugo nije igralo a opet je bio 4 puta bolji nego u sred ljeta u zenic protiv postugala.......
aldosta o ovomme !!! i sta je to beg izennadio???
ne bih bas rekao da smo na ljeto igraliT-MAC je napisao/la:dobro ,odlicno igrat cemo u zavidovicima i et ok??
za razliku od bp
jel shvatas da **** kisa pada vec nekoliko dana........daa se dugo nije igralo a opet je bio 4 puta bolji nego u sred ljeta u zenic protiv postugala.......
ne bih bas rekao da smo na ljeto igraliT-MAC je napisao/la:dobro ,odlicno igrat cemo u zavidovicima i et ok??
za razliku od bp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.