Covjece, hajde procitaj sta pisem... Od tv prava su zaradili 1.8 miliona kuna, a od Uefe 16 miliona kuna, i to je to sto dobijes za ulazak u grupnu fazu, i sta ja znam... Evo ti link, pronasao sam godisnji izvjestaj Rijeke za 2013 godinu i imas na 22 stranici koliki su prihodi pojedinacno. Od ulaznica su zaradili 3,4 puta vise nego od tv prava... Mislim da mi malo preuvelicavamo te cifre, za koje sam i ja mislio da su puno vece...UltraSA je napisao/la:Samo ulazak u grupe EL je 1,3 miliona eura, a oni su tu igrali. Ne vidim kojom logikom su mogli zaraditi samo 1,8 miliona kuna.Baja_Zvjerka je napisao/la:Grci nudili prenos za 12.000 eura, hajd sad ti izracunaj koliko je 1,8 miliona kuna i koje su to cifre od tv prava... Ja govorim na osnovu financijskog izvjestaja Rijeke za proslu sezonu a ti na osnovu cega?UltraSA je napisao/la: Hajd sad izracunaj koliko je eura 1,8 miliona kuna, pa skontaj jel moguce da je samo toliko.
http://www.****.net/Portals/0/do ... Rijeka.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;