Slijedi rasturanje

Tim se zove Psihoaktiv Trip, da ne bude kakve zabune
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

i mene zanima i za Bundesligu i za Premier ligudonCorleone1892 je napisao/la:Hoćete li praviti ligu i za bundes fantasy ako već jeste možel' kodovi?
Za premier ligu sve postoji eto imaš codove u pparelinho je napisao/la:i mene zanima i za Bundesligu i za Premier ligudonCorleone1892 je napisao/la:Hoćete li praviti ligu i za bundes fantasy ako već jeste možel' kodovi?
hvala,vidjecu sa Malikom da promjeni ime svoje ekipe da nemamo isto posto ja vec 3 sezonu igram sa timom pod nazivom GalaktikosidonCorleone1892 je napisao/la:Za premier ligu sve postoji hoćeš da ti pošaljem codove?arelinho je napisao/la:i mene zanima i za Bundesligu i za Premier ligudonCorleone1892 je napisao/la:Hoćete li praviti ligu i za bundes fantasy ako već jeste možel' kodovi?
Ajd posalji i menidonCorleone1892 je napisao/la:Za premier ligu sve postoji eto imaš codove u pparelinho je napisao/la:i mene zanima i za Bundesligu i za Premier ligudonCorleone1892 je napisao/la:Hoćete li praviti ligu i za bundes fantasy ako već jeste možel' kodovi?
Mali, nek uce na greskama. Ja sam prosle godine fino zeznuo no zato sad :gio10 je napisao/la:Jedan savjet novajlijama, stavljajte bekove samo u odbranu zato što oni donose najviše bodova, bez klasičnih štopera i Sterlinga morate imati u ekipi, zato što se računa kao vezni igrač a igra u napadu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.