FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kod Mide je za danas nestalo karata za Zapad (reče, bit će sutra) a sjevera ima još malo za danas.Et . . .
Meni maloprije lik govori, da je neki njihov usro nesto sa logoom pivare na dresovima, da je pogresno uradjeno, pa cemo vidit sta ce sutra bit.hondas je napisao/la:Baš me interesuje hoće li naši sutra istrčati u novim dresovima.Danas je potpisan novi ugovor sa pivarom.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam čuo da od dresova neće biti ništa sutra, nego da za 1-2 kola dolaze tek. Vidjeti ćemo sutra šta će da bude 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ja sam bio u Omegi i treba kaže da nisu ni dobili karte, odem kod Mide i kupim 

Vazduh trepti kao da nebo gori
.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
oluja se spremaZodiac je napisao/la:Vazduh trepti kao da nebo gori.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
samocelik je napisao/la:Ostavite i nama šta karata
kolko vam treba ?

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovo je pamdtno sto su Robijase na D stavili jer gore ba na A tribini su najgori nasI **** nego pola nase tribine posebno kad popiju..mogu beze ljudima dobacivat sta oni znaju da su ova dva kluba I navijacke skupine u dobrim odnosima..vjerovatno zato su ih tamo I poslali vjerovatno je neko urfirao od nasih 
Naravno na A tribinu treba stavit Manijake I osrele koji budu dolazili tu im je mjesto
..samo gore I sa C I tu ima budalajer dok su prije Horde I Manijaci bili na D tribini svaki belaj gore je izmedju njih I simpatizera sa C tribine..kazu kamenjanje psovanje pa sve po Fukarama a uztvari gore sve bilo izmedju njih sta ce tad Fukare sa Istoka ni blizu nisu njima bili

Naravno na A tribinu treba stavit Manijake I osrele koji budu dolazili tu im je mjesto

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jel bila dns ova Konferencija za medije imal kakav izvjestaj s nje :S
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
baba uzeo slobodan dan sutra gajba premingera,i ajmoo
jedva cekam cuti huk sa sjevera

jedva cekam cuti huk sa sjevera

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Mislim da neće.hondas je napisao/la:Baš me interesuje hoće li naši sutra istrčati u novim dresovima.Danas je potpisan novi ugovor sa pivarom.

- miladije87
- Kontakt:
http://fksloboda.ba/vijesti/1275-sadiko ... a-utakmicaSlobodas je napisao/la:jel bila dns ova Konferencija za medije imal kakav izvjestaj s nje :S
Hiljade duša najluđih samo tebi odanih ! FUKARE TUZLA 1987
Hajde vidjecemo sta ce bit mada kakvi su to gurbeti oblijepice cijeli stadion svojim reklamama.. a bude li na sjeveru ista licno cu pocijepat, majku im. Sutra se obara rekord 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
Sta imas protiv A tribine Ja sam na toj tribini od 1970 i nikad nisam pravio probleme Idem na gostovanja i to sjednem na tribinu gdje su domaci gledaoci i navijam za moju SLOBODUSaltCityAttack je napisao/la:Ovo je pamdtno sto su Robijase na D stavili jer gore ba na A tribini su najgori nasI **** nego pola nase tribine posebno kad popiju..mogu beze ljudima dobacivat sta oni znaju da su ova dva kluba I navijacke skupine u dobrim odnosima..vjerovatno zato su ih tamo I poslali vjerovatno je neko urfirao od nasih
Naravno na A tribinu treba stavit Manijake I osrele koji budu dolazili tu im je mjesto..samo gore I sa C I tu ima budalajer dok su prije Horde I Manijaci bili na D tribini svaki belaj gore je izmedju njih I simpatizera sa C tribine..kazu kamenjanje psovanje pa sve po Fukarama a uztvari gore sve bilo izmedju njih sta ce tad Fukare sa Istoka ni blizu nisu njima bili
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja protiv A tribine nemam nista naprotiv ..samo kazem tu nikad nije lahko ako su ublizini protivnicki navijaci sto nama Fukarama svakako godi jer se ta linija tesko moze probit 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Slatinash_7
- Kontakt:
I ja sam se snasao za kartu,vlada opste ludilo sto se toga tice i siguran sam da ce navijaca biti u rekordnom broju!Drago mi je sto ce se to desiti na crveno-crnom derbiju..Extra stvar sa elektronskim kartama,napokon ce se znati tacan broj gledalaca i tacno koliko se para zaradilo od karti..BHTelecom tribina je garant naplata starih dugova,nadam se samo da je ugovor potpisan na do pet godina,kada je mozda realno da se dug vrati,pa onda to podebljati sa novim ugovorom i krenuti sa projektom evropska Sloboda 
Sto se tice Robijasa,zafrkano je uvijek kad se gostujuci navijaci nadju na istoj tribini kao i domaci,nadam se samo da ce mec proci bez nereda..Sretno nam sutra!

Sto se tice Robijasa,zafrkano je uvijek kad se gostujuci navijaci nadju na istoj tribini kao i domaci,nadam se samo da ce mec proci bez nereda..Sretno nam sutra!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Interni moderator
- Kontakt:
posto mi je posao takav da sam u stalnom kontaktu sa sirokim narodnim masama
nevjerovatno koliki broj ljudi je ili uzeo kartu ili ce sutra nekad prije tekme
...znaci od cc 200 ,300 ljudi SVI ce na tekmu i to metodom slucajnog uzorka je bilo provedeno pitanje
...pa ne dolazi real,majka mu stara

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Bit će ludilo sutra,nadam se da ću nabaviti kartu sutra,danas kod Mide nestalo kad sam tražio

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Braco na kojoj smo tribini mi smješteni??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.