Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Ajax » 08 avg 2014, 19:39

autogol je napisao/la:
slika
Ovo je cisti faul i kriv je amaterski linijski sudija koji nije podigao zastavicu. Bas kao kod Dzekinog gola kada jeste podigao a nije trebao. Ovo da su sudile sudije iz evrope bio bi FAUL. A sta radi Sunjic na njemu. Niti je faulom zaustavio Emenikea. Niti je presjekao loptu nista. Dali mislis da ce on biti nesto bolji sa svojom "brzinom" na otvorenom prostoru npr. da je bio umjesto Spahica. Hoce, hoce kako da nece. Ako si uopste iskreni navijac ove reprezentracije. A gdje su gifovi kada Chicharito voza Sunjica, dok on to ukapira ovaj vec pogodi stativu, gdje je gif od gola protiv Irana, koji je igrac tada zakasnio. Gdje su gifovi od pogreski Bicakcica protiv Argentine koji je isto bio rovit tada. Ako ljudi mislje da ce Sunjic i Zukanovic praviti manje pogresaka i to samo zbog jedne dobre utakmice protiv Nigerije odnosno Grcke :? :? A koje to bio stoperski par kada je Amerika zabila 4 gola u jednom poluvremenu. Da nije Spaha mozda ?? Covjeka se je odbacilo poslje samo jedne ocajne utakmice. Zaboravljeno je 50-tak odlicnih. Nije se sacekalo pa da se vidi dali je to los dan. Ispalo je kao da su pojedinci jedva cekali. Valjda znaju sta rade.

slika

Sta radi Spahic na BEKU. Gdje nam je ovdje bek, Lulic. Spahic je iskusan STOPER koji je uz to jos u godinama i nije trenirao dva dana prije utakmice. On nije bek. Njega je trebalo koristiti iskljucivo tamo gdje je najbolji a to je samo na stoperu i naravno sa bekom da mu pomogne. Jer 99% timova igra se bekovima pored stopera.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 avg 2014, 19:53, ukupno mijenjano 5 puta.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 avg 2014, 19:44

Hajmo mi ovdje pricati malo cinjenicama.
Je li insajderska optuzba Spahicu bilo to sto nikad nije prihvatio Izeta Hajrovica,da je nagovarao Ibricica da ga napuca loptom na treningu,da samo on nije prisao Izi u Zilini kod proslave gola.....?

Je li Hajrovic na svom profilu napisao hvalospjeve povodom Spahicevog oprostaja,zahvaljujuci mu i nazivajuci ga bratom?Je li opet to uradio zato sto se boji Spahica strasnog?

Je li socna insajderska prica,direktno sa SP, bila da se Spaha sukobio sa Kolasincem(i Ibisevicem)noc prije utakmice sa Nigerijom i da zbog toga Kolasinac nije igrao?

Je li Kolasinac na svom profilu napisao hvalospjeve i Spahica nazvao svojim idolom iz djecackih dana i takodje se oprostio sa njim nazivajuci ga bratom?Mozda i on od straha od Spahica strasnog?

E na ovakvim informacijama su novinari i ostali mrzitelji Spahica blatili i nedvojbeno utvrdili da je kabadahija,da rusi atmosferu,da je negativan.
Ja ih pitam,je li vas sada stid?Imalo?

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 avg 2014, 20:07

drummer je napisao/la:Hajmo mi ovdje pricati malo cinjenicama.
Je li insajderska optuzba Spahicu bilo to sto nikad nije prihvatio Izeta Hajrovica,da je nagovarao Ibricica da ga napuca loptom na treningu,da samo on nije prisao Izi u Zilini kod proslave gola.....?

Je li Hajrovic na svom profilu napisao hvalospjeve povodom Spahicevog oprostaja,zahvaljujuci mu i nazivajuci ga bratom?Je li opet to uradio zato sto se boji Spahica strasnog?

Je li socna insajderska prica,direktno sa SP, bila da se Spaha sukobio sa Kolasincem(i Ibisevicem)noc prije utakmice sa Nigerijom i da zbog toga Kolasinac nije igrao?

Je li Kolasinac na svom profilu napisao hvalospjeve i Spahica nazvao svojim idolom iz djecackih dana i takodje se oprostio sa njim nazivajuci ga bratom?Mozda i on od straha od Spahica strasnog?

E na ovakvim informacijama su novinari i ostali mrzitelji Spahica blatili i nedvojbeno utvrdili da je kabadahija,da rusi atmosferu,da je negativan.
Ja ih pitam,je li vas sada stid?Imalo?
Ma sudeci po medijskim pricama a vidim i pojedinim komentraima ovdje, Spaha je glavom i bradom Hitler i Musolini u jednom. :kafa: :kafa: Da se mi razumijemo, meni nikad nije bio omiljeni u repci ali je uvijek bio u top 3. Nikoga od reprezentativaca nisam napadao niti o njima negativno pisao jer oni su razlog zasto svijet zna da negdje na Balkanu postoji i zemlja koja se zove BiH. Nakon Nigerije pisao sam ovdje da je mozda vrijeme da se oprosti jer je jednostavno doslo vrijeme za neke nove klince. Covjek se oprostio s obrazom. A nekima ovdje da tri dana pricas da je mlijeko bijelo, oni ce 4 dana provest da te ubjeduju da je crno. Elem takve nas je bog dao i mi moramo zivjeti sa tim.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 avg 2014, 20:15

Kad se vec postavljaju GIFovi sa Spahom...vjerujem da ima i onih gdje je Spaha stavio u "dzep" mnoge napadace...gdje je isao glavom gdje drugi nisu nogom...gdje je maltene drzao odbranu sam a pored njega igrali kojekakvi panjevi(znate za one sto su se prodavali)...ipak nije Spaha igrao samo SP...igra covjek godinama..

Imao je greski...naravno da je imao...koji igrac ih nema...dajte barem JEDNOG na cijelom svijetu..
Da bude lakse,dajte barem JEDNOG,za vrijeme Spahe koji je trebao da igra u repki a Spaha ne..
Postajte i argumentujte,ko,kako i zasto..

Spahinu igru protiv Nigerije vidimo kroz greske...tacno tako, ali moramo biti realni i reci da je covjek SAM igrao LCD i LB...znaci i Pape ima svoje "maslo" u toj utakmici...opet da kazem, "taktika-nesto najgore sto sam vidio od kako pratim fudbal"...
Medjutim, to ne opravdava Spahu za katastrofalne pasove na toj utakmici..da je izgubio ritam,prostor i "poziciju" zbog toga...mora se priznati da jeste..on jednostavno nije bio sposoban da pokriva dvije pozicije..a ko jeste? ko to moze?

O njegovoj (ne)disciplini neka kaze nesto vise ko je upoznat sa time...mi samo nagadjamo o tome..ali ipak svi smo svjesni da gdje ima dima ima i vatre...koliko?? Nisam siguran i ne mogu tvrditi..
To mozemo vidjeti i po igracima koji se oglasavaju nakon Spahinog odlaska...njih niko ne sili da napisu bilo sta...tako da prica "nece valjda reci da su jedva docekali" ne pije vode..oni svjesno napisu sta misle..

"Navijaci" su pljuvali i Brazzu(ja Boga mi nisam)...sjecam se dobro..za Bayern "gine" :crazy: a za repku preko qurca igra :crazy: :crazy: :crazy: ...a covjek je bio jedini profesionalac u timu...danas ih imamo,hvala Bogu vise..Begovic,Pjanic,Kolasinac...

Mi brzo zaboravimo neke stvari...Spaha je igrao SRCEM za repku...Dzeko nas ODVEO na SP...Barba istinska LEGENDA...da ne nabrajam vise...
I sve to popljujemo.. :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: i valjda su to ti "najvatreniji navijaci"... :hmmmmm:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 08 avg 2014, 20:18

.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 07 okt 2016, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 avg 2014, 20:22

Gefufna je napisao/la:Dva cetrdesetogodisnjaka i mnostvo maloljetnika raspravljaju na temu "who came first". Kljucaj.
Dobra mali,doobra! :beba:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 08 avg 2014, 20:32

@Ajax Nemoj mi spominjat druge igrace jer ih ja nisam hvalio,svi su rupe u odbrani osim Kolasinca.

Dakle moje misljenje je da Spaha nije WC igrac a ni covjek,prema tome ne moze biti gubitak za nasu repku kakvim ga pojedini zele predstaviti :!:

Za neke stvari mu hvala,za neke nek ga je stid,ali dosta ga je vise bilo :!:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 08 avg 2014, 20:37

Kad se balavurdija uhvati za argument "on je ubacivao glavu gdje drugi nebi nogu".

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 avg 2014, 20:43

:clap:

Uglavnom klonovi,registrovani zadnjih 2-3 mjeseca,ako ima i toliko,zele nesto nekome da kazu....naravno,uvijek bez argumenata,objektivnosti,iskrenosti...zanimljivo..
:hmmmmm: :hmmmmm:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 08 avg 2014, 20:46

Oprostio se jednog dana tiho Meho Kodro halo Meho Kodro čovjek koji je igrao za Barselonu,oprostio se od repke i Mirsad Hibić čovjek koji je bio kapiten Atletiko Madrida halo Atletiko Madrida,oprostio se Brazzo ,oprostio se Elvir Bolić čovjek koji je srusio Man. United nakon milion godina na Old Trafordu,oprostio se Elvir Baljić koji je (kako tako)igrao za Real ,oprostio se Sead Kapetanović (za malo mlađe da objasnim )čovjek koji je igrao u Borusiji Dortmund i Wolfsburgu-znaci jačim klubovima od Spahinih.....i mogao bi tako da nabrajam:) I gle čuda repka preživjela i to ljudi otišli tiho i dan danas 90% ih živi tiho i ne twitaju kako su ONI pogrijesili i ne traze od navijaca da PODRZE repku,haloooo kabadahijo ja sam uvijek podrzavao repku mene ne interesuju pojedinci i njihovi postovi ....kao gasi se stranica na fb-u.Sad će Barbarez da kaže:"Nisi smio gasiti stranicu dok ti JA ne kažem,jer JA sam je ugasio zbog drugih" FUJ

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 avg 2014, 20:48

isx je napisao/la:Kad se balavurdija uhvati za argument "on je ubacivao glavu gdje drugi nebi nogu".
Kad se balavurdija uhvati za "argument" "pobio se sa Ibiševićem", "zabranio Kolašincu da igra protiv Nigerije", "nameće ko će igrati u reprezentaciji".
Samo postoji razlika između ovoga što si ti naveo, i ovog mog. Ovo "ubacivao glavu gdje drugi ne bi nogu" se vidjelo hiljadu puta, imaju video dokazi, dok ovo drugo ničim se ne može dokazati. E to je ta razlika.
DRUG NEBI TI PUNCA

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 08 avg 2014, 20:50

bagrcavi je napisao/la:
isx je napisao/la:Kad se balavurdija uhvati za argument "on je ubacivao glavu gdje drugi nebi nogu".
Kad se balavurdija uhvati za "argument" "pobio se sa Ibiševićem", "zabranio Kolašincu da igra protiv Nigerije", "nameće ko će igrati u reprezentaciji".
Samo postoji razlika između ovoga što si ti naveo, i ovog mog. Ovo "ubacivao glavu gdje drugi ne bi nogu" se vidjelo hiljadu puta, imaju video dokazi, dok ovo drugo ničim se ne može dokazati. E to je ta razlika.
Da jeste. Bilo prošlo. Past tense. Finito. Nema više. Hvala mu, novi klinci dolaze.

Majka mu stara, nije mu ovo državna institucija kad se uvali da muze sisu dok ne crkne.

Čemu halabuka? Opraštali su se i veći igrači.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 avg 2014, 20:54

neznalica je napisao/la:Oprostio se jednog dana tiho Meho Kodro halo Meho Kodro čovjek koji je igrao za Barselonu,oprostio se od repke i Mirsad Hibić čovjek koji je bio kapiten Atletiko Madrida halo Atletiko Madrida,oprostio se Brazzo ,oprostio se Elvir Bolić čovjek koji je srusio Man. United nakon milion godina na Old Trafordu,oprostio se Elvir Baljić koji je (kako tako)igrao za Real ,oprostio se Sead Kapetanović (za malo mlađe da objasnim )čovjek koji je igrao u Borusiji Dortmund i Wolfsburgu-znaci jačim klubovima od Spahinih.....i mogao bi tako da nabrajam:) I gle čuda repka preživjela i to ljudi otišli tiho i dan danas 90% ih živi tiho i ne twitaju kako su ONI pogrijesili i ne traze od navijaca da PODRZE repku,haloooo kabadahijo ja sam uvijek podrzavao repku mene ne interesuju pojedinci i njihovi postovi ....kao gasi se stranica na fb-u.Sad će Barbarez da kaže:"Nisi smio gasiti stranicu dok ti JA ne kažem,jer JA sam je ugasio zbog drugih" FUJ
Dobro,razumijeli smo,ne volis Barbareza i Spahica i glavnu opasnost vidis u tome da se oni slucajno ne uvale u savez.
Sve si ti to fino,sve su to nase legende samo ni jedan od njih nije igrao 11 godina,niko od njih nije bio kapiten generacije koja ulazi u istoriju i niko od njih nije odigrao toliko utakmica kao Spahic.
A za svima njima se tugovalo samo sto ti to nisi imao gdje vidjeti,jer tad nije bilo foruma.
Licno sam bio na oprostajnoj utakmici Mirsada Hibica protiv Finske(1:0),inace velicanstvena atmosfera i velicanstven oprostaj.
Prica ti je obojena.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 avg 2014, 21:13

autogol je napisao/la:@Ajax Nemoj mi spominjat druge igrace jer ih ja nisam hvalio,svi su rupe u odbrani osim Kolasinca.

Dakle moje misljenje je da Spaha nije WC igrac a ni covjek,prema tome ne moze biti gubitak za nasu repku kakvim ga pojedini zele predstaviti :!:
Spaha vjerovatno nije sada WC igrac ali je jos uvijek bolji od onih koji bi ga trebali nasljediti i u tome lezi problem. Jedini argument da to nije tako je jedna ocajna utakmica protiv Nigerije. U kojoj je morao da igra dobrim dijelom utakmice i stopera i beka sto se jasno vidi iz gifova. On jeste pravio sranja za svoje klubove ali za reprezentaciju skoro nikada. Ne sjecam se njegovih nepotrebnih crvenih kartona. Mislim da ih je bilo malo ako se uzme u obzir da je ipak igrao zadnjeg covjeka i da je puno puta i popravljao za igracima kao sto su npr. Mravac. On je isao sa glavom i tijelom tamo gdje mnogi nogom nebi isli.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 avg 2014, 21:14

Oprostili su se mnogi...pa sta?? Sasvim normalno..
Samo kod nas je problem sto nemamo adekvatnu zamjenu za Spahu...Ibricic se oprostio,pa sta?? Ima ih dovoljno da ga vise nego uspjesno zamjene..
Miske da se oprosti,nebi bila neka drama..

Spaha je nesto sasvim drugo...pada nam odbrana(koja i onako nije bila nesto najjace sto imamo)..trebao je biti tu da svojim iskustvom pomogne jos neko vrijeme dok se ne nadje neka poprilicno kvalitetna zamjena za njega..
Ko bi to u ovom trenutku mogao biti?? Ja ga trenutno ne vidim..
Oni sto misle da svako moze tako odigrati...da se moze tako lako bez iskustva drzati odbrana...vidjecemo..daj Boze da grijesimo...da se odlazak Spahe nece osjeti u nasoj odbrani..

Otisao je general...zamijenio ga Besic,vise nego dobro...ko je mogao predpostaviti da ce Besic onako odigrati turnir...svaka mu cast :tokralju: ...ja nisam...vjerovao sam da je Besic kvalitetan igrac i da moze odigrati dobro...ali onako dobro,moram priznati da nisam..

Da se oprosti Dzeko..neki bi pucali od srece...a ko ga ima zamijeniti??...okrece covjek zastavu naopako..neki su to jedva docekali...sanjaju o tome da ode.. :hmmmmm:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 08 avg 2014, 21:37

drummer je napisao/la:
neznalica je napisao/la:Oprostio se jednog dana tiho Meho Kodro halo Meho Kodro čovjek koji je igrao za Barselonu,oprostio se od repke i Mirsad Hibić čovjek koji je bio kapiten Atletiko Madrida halo Atletiko Madrida,oprostio se Brazzo ,oprostio se Elvir Bolić čovjek koji je srusio Man. United nakon milion godina na Old Trafordu,oprostio se Elvir Baljić koji je (kako tako)igrao za Real ,oprostio se Sead Kapetanović (za malo mlađe da objasnim )čovjek koji je igrao u Borusiji Dortmund i Wolfsburgu-znaci jačim klubovima od Spahinih.....i mogao bi tako da nabrajam:) I gle čuda repka preživjela i to ljudi otišli tiho i dan danas 90% ih živi tiho i ne twitaju kako su ONI pogrijesili i ne traze od navijaca da PODRZE repku,haloooo kabadahijo ja sam uvijek podrzavao repku mene ne interesuju pojedinci i njihovi postovi ....kao gasi se stranica na fb-u.Sad će Barbarez da kaže:"Nisi smio gasiti stranicu dok ti JA ne kažem,jer JA sam je ugasio zbog drugih" FUJ
Dobro,razumijeli smo,ne volis Barbareza i Spahica i glavnu opasnost vidis u tome da se oni slucajno ne uvale u savez.
Sve si ti to fino,sve su to nase legende samo ni jedan od njih nije igrao 11 godina,niko od njih nije bio kapiten generacije koja ulazi u istoriju i niko od njih nije odigrao toliko utakmica kao Spahic.
A za svima njima se tugovalo samo sto ti to nisi imao gdje vidjeti,jer tad nije bilo foruma.
Licno sam bio na oprostajnoj utakmici Mirsada Hibica protiv Finske(1:0),inace velicanstvena atmosfera i velicanstven oprostaj.
Prica ti je obojena.
Kao prvo ne volim ja ni Spahića,ni Barbareza,ni Hibića....ja "volim" odnosno osjećam se sretnim i ponosnim kada igra JEDINA . Moj post nema veze sa strahom niti sa tugom , moj post ima veze sa patetikom i jednog i drugog koji javno na svojim fb stranicama i twiteru nesto žele da kažu,Barbarez poručuje lično Spahiću preko twita nisi smio da odeš....i kao slučajno provlači kroz twit JA sam se oprostio zbog drugih-PATETIKA .A onda vrhunac Spahić se obraća NACIJI preko fb ,kao ON nama ostavlja u amanet JEDINU ....(KAO ONOMAD ALIJA TAIPU)Pa sto se ne obrati NACIJI poslije poraza u Parizu ili poslije Nigerije(nije se trebao izvinjavati) tada se trebao obratiti NACIJI i nesto čavrljati preko fb-a. I da gledao sam ja mnoge tekme (uzivo) i ovu u Parizu,i plakao na Koševu protiv Danske i isao pola godine busom za Litvaniju....Ne zamjeram ja forumasima svi imamo pravo na svoje misljenje,ja zamjeram PATETICI.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2014, 21:38

Još uvijek ne mogu da povjerujem da više neću gledati ovu ružu njušku u dresu reprezentacije,

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 08 avg 2014, 21:39

Ajax je napisao/la:@no rules
Dobro bi nam dosao taj na tvom avataru :thumbup: :thumbup: Od njega je i Spaha mogao stosta nauciti.
Hibić-Konjić-Musić-Biščević... :mrgreen:

@ Juventinisimo :thumbup:

tek sada će vidjeti ovi pljuvači kakve ćemo primati pacerske golove , kad na sredini terena pogriješe Pjanić , Lulić , Salihović ... i primimo pogodak ne bunimo se mnogo , a kada Spaha pogriješi odmah je persona non grata , kako vidim na forumu sljedeći nepoželjni je Bičakčić ... , pa tako će se rastjerati sve što valja , još ako nastave i prema Džeki se odnositi kao i prema Spahi i ovaj kaže zbogom možemo komotno onda igrati u rangu sa Andorom , Moldavijom i Letonijom .

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 08 avg 2014, 21:54

no rules je napisao/la:
Ajax je napisao/la:@no rules
Dobro bi nam dosao taj na tvom avataru :thumbup: :thumbup: Od njega je i Spaha mogao stosta nauciti.
Hibić-Konjić-Musić-Biščević... :mrgreen:

@ Juventinisimo :thumbup:

tek sada će vidjeti ovi pljuvači kakve ćemo primati pacerske golove , kad na sredini terena pogriješe Pjanić , Lulić , Salihović ... i primimo pogodak ne bunimo se mnogo , a kada Spaha pogriješi odmah je persona non grata , kako vidim na forumu sljedeći nepoželjni je Bičakčić ... , pa tako će se rastjerati sve što valja , još ako nastave i prema Džeki se odnositi kao i prema Spahi i ovaj kaže zbogom možemo komotno onda igrati u rangu sa Andorom , Moldavijom i Letonijom .
Pa, činjenice su činjenice, na žalost neki poput tebe su slijepi na njih.
Još jednom - Spahić je kiksao u najvažnijim utakmicama, i radi njegovih gluposti primamo golove, a u svakoj utakmici sa Bičakčićem u prvih 11 (izuzetak utakmica sa Litvanijom u gostima) smo primili barem 1 go. Npr. kad su nam štoperi bili Pandža-Spahić ili Vranješ-Spahić često je mreža bila čista.
Ni Vranješ ni Šunjić ni Zukanović nisu radili takve kikseve kao njih dvojica, jeste bilo sitnijih greškica (meni je smiješno npr. da se spočitava Vranješu toliko ono "ispadanje" kad ga je Samaras okrenuo ko na ražnju, al treba znati da je momak mlad, da mu je to bila najjača utakmica do tad, da iz te akcije nismo go primili i da je ostatak utakmice odigrao odlično; ili Šunjiću se spočitava da ga je pretrčao Chicharito - isti taj igrač je pretrčao na Svjetskom prvenstvu Thiaga Silvu, koji ga je zaustavio faulom i dobio žuti).

Begović-Vranješ, Šunjić, Bičakčić, Kolašinac - Vrančić, Bešić, Lulić- Pjanić-Ibišević, Džeko :bih:
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 avg 2014, 21:59

Virtu4l je napisao/la:Još uvijek ne mogu da povjerujem da više neću gledati ovu ružu njušku u dresu reprezentacije,

slika
Priznaj,vec ti nedostaje.. :mrgreen:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.