FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
seyo de me malo podsjeti kad je ovo bilo 

- _forzamilan_
- Kontakt:
ja mislim da Željo može osvojiti bod protiv širokog. ako je zvijezda mogla oteti sva 3 boda zrinjskom što ne bi i željo širokom? nije fubal matematika ali kako momci igraju i imamo dobrog trenera mislim da to nije nemoguća misija. pretpostavljam ni ovu tekmu neće prenositi bht?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
zadnji derbi...vjeran1987 je napisao/la:seyo de me malo podsjeti kad je ovo bilo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Moze li mi iko dati ono kad smo pusudili igrace sarajevu,bilo je ovdje jednom isjecak iz novina ali ne mogu da nadjem??
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kad niko neće, ja ću19TM87 je napisao/la:

Može se uplatiti i u Četvrtak u Udruženju

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Mozes i u cetvrtak od 5 do 8 
Edit: jbg reko' pitas "mozel se..."

Edit: jbg reko' pitas "mozel se..."
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 03 mar 2010, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Grbavica svaki put isto izgleda ove sezone,tako da se nebi moglo pogoditi koja je tekmaSeyo_TM je napisao/la:zadnji derbi...vjeran1987 je napisao/la:seyo de me malo podsjeti kad je ovo bilo

Zaustavio drot auto za cim je volanom upravljao mrtav pjan covjek.. -Ciko:ma znam da sam popio, ako treba puhat cu.. -Drot:Za ovaj prekrsaj duzni ste 300KM, 6 mjeseci bez vozacke, i 3 kaznena boda. -Ciko-Ovih 300KM, nekako cu platiti, a vala i mogu 6mjeseci bez vozacke. -Drot:Pa dobro,ali sta je sa ova 3 boda -Ciko:ma ...dajte ih sarajevu, da stignu zelju......

... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
Hahahahahah, svaka castrexxxoNa_ je napisao/la:Zaustavio drot auto za cim je volanom upravljao mrtav pjan covjek.. -Ciko:ma znam da sam popio, ako treba puhat cu.. -Drot:Za ovaj prekrsaj duzni ste 300KM, 6 mjeseci bez vozacke, i 3 kaznena boda. -Ciko-Ovih 300KM, nekako cu platiti, a vala i mogu 6mjeseci bez vozacke. -Drot:Pa dobro,ali sta je sa ova 3 boda -Ciko:ma ...dajte ih sarajevu, da stignu zelju......![]()
![]()

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
dobar vic samo sto je isprican na kraju polusezone ali u njihovu korist 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
uranio...prati sluzbenu stranicu maloamarpustahija je napisao/la:

nek ih daju slobo...hehesajo10 je napisao/la:Hahahahahah, svaka castrexxxoNa_ je napisao/la:Zaustavio drot auto za cim je volanom upravljao mrtav pjan covjek.. -Ciko:ma znam da sam popio, ako treba puhat cu.. -Drot:Za ovaj prekrsaj duzni ste 300KM, 6 mjeseci bez vozacke, i 3 kaznena boda. -Ciko-Ovih 300KM, nekako cu platiti, a vala i mogu 6mjeseci bez vozacke. -Drot:Pa dobro,ali sta je sa ova 3 boda -Ciko:ma ...dajte ih sarajevu, da stignu zelju......![]()
![]()
1921-2011
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
U najnovijoj epizodi "Željo TV" govorimo o utakmici sa Ćelikom na grbavici. Ekipa Željezničara nošena fenomenalnom podrškom svojih vjernih "Manijaka" dosla je do visoke pobjede od 4:1 i tako uknjizila nova tri boda.
Ipak je ovo zvanicna stranica kluba i ovakve greske ne bi se trebale desavati
Edit: Ovo pise samo na youtube-u fkz.com
Ipak je ovo zvanicna stranica kluba i ovakve greske ne bi se trebale desavati

Edit: Ovo pise samo na youtube-u fkz.com
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
ja ovih cjepidlaka u pm.....pa daj seyo kinone ostavite se tog posla sviju vam vidis da ima ovih pametnjakovica dovoljno 

-
- Kontakt:
bil tebi smetalo da neko napiše fk željezmičar? mislim, m, n, isti qrac, ne treba cjepidlačit. č i ć su dva različita slova, ko to ne razumije ne može se nazvat pismenim čovjekom.vjeran1987 je napisao/la:ja ovih cjepidlaka u pm.....pa daj seyo kinone ostavite se tog posla sviju vam vidis da ima ovih pametnjakovica dovoljno
hocemoli sad ispisat dvije starnice o knjizevnosti bosnaksog jezika ..imas u diskusije temu.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Protiv Celika je bilo dosta gresaka u odbrani koje igraci Celika, na nasu srecu, nisu znali iskoristiti i to je, po meni, segment igre koji se mora popraviti i koji mora biti bolji u Sirokom Brijegu. Ako bi se to popravilo, a vjerujem da hoce i da je Amar to vidio, i sa onakvom igrom u veznom redu i napadu, MOZDA bi se mogao iscupati bod.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Karta za Pecaru 10 km
HOCEMO BODOOVE BODOVE IZ LIŠTICE!!!!!!!

HOCEMO BODOOVE BODOVE IZ LIŠTICE!!!!!!!
Bit će teško ne zbog zbivanja na terenu jer mi možemo odigrati na rezultat. Treba izdržati prvih pola sata i staviti im do znanja da će teško do gola. Mene brine druga stvar. Zbivanja van terena. Napaliće se seljadija jer dolazi Željo iz glavnog grada. Napala će biti pogotovo nakon onog svirepog ubistva. Ne smijem ni zamisliti šta bi se moglo desiti da pobjedimo. Mene je fakat stid što moramo dole igrati jer to nije sredina koja se zna ponašati kada dođe u dodir za nečim drugačijim, nečim vrijednim itd. Da ne dužim znamo svi o čemu se radi. Hoću samo da kažem da mi je muka kad moramo igrati sa klubovima onog tipa. Volio bi da startamo ligu svake godine sa -6 nego igrati sa onim dole jadom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.