Bosna i Hercegovina - Gana
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Gana
Jeli dosta te raspreve na relaciji ZENICA-SARAJEVO.Ponasate se kao djeca.Ovdje je bolji teren,ovdje zima,kisa padala,bolje tribine,nije ulagano-jest-nije....Ako vec krivite Zenicu zasto malo ne pogledate i Sarajevo...Mi smo u Zenici izgubili samo cetiri utakmice (Grcka,Madjarska,Spanija i Portugal) a u Sarajevu ??? Mi smo igrajuci u Zenici usli u baraz,jesmo li to postigli u Sarajevu ???? Samo cekate kada ce te okriviti Zenicu.SRAMOTA !!!
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 03 mar 2010, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
bugarska???Emir_ZENICA je napisao/la:Jeli dosta te raspreve na relaciji ZENICA-SARAJEVO.Ponasate se kao djeca.Ovdje je bolji teren,ovdje zima,kisa padala,bolje tribine,nije ulagano-jest-nije....Ako vec krivite Zenicu zasto malo ne pogledate i Sarajevo...Mi smo u Zenici izgubili samo cetiri utakmice (Grcka,Madjarska,Spanija i Portugal) a u Sarajevo ??? Mi smo igrajuci u Zenici usli u baraz,jesmo li to postigli u Sarajevu ???? Samo cekate kada ce te okriviti Zenicu.SRAMOTA !!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Neracunam prijateljske ,ali kad si vec spomenuo onda ima Kosevo mnogo togajohnnyHZ je napisao/la: bugarska???

Samo nek se nesto desi odma na Zenicu

A C A B !
Da nije bilo oni 50ak fanatikosa neko bi pomislio da je sahrana a ne utakmica i to protiv druge najbolje repke u Africi,smijesno je uporedjivat bilino i kosevo sto se tice atmosfere i navijanja
Dok zivimo mi,zivjet cete i vi u nasim srcima
a>bHellas je napisao/la:Posto Egipat vodi protiv Engleza, a pobjedio je ovu istu Ganu znaci da smo i mi bolji od Engleza.
Prvaci Evrope smo buduci sigurno.
a>c
d>c
d>b
hmmmm ova zadnja po logici ne stima.

- -Barcelona-
- Kontakt:
hehe ti govoris da je dosta rasprave na relaciji sarajevo-zenica i odmah u sljedecoj recenici ti pocinjes sa raspravomEmir_ZENICA je napisao/la:Jeli dosta te raspreve na relaciji ZENICA-SARAJEVO.Ponasate se kao djeca.Ovdje je bolji teren,ovdje zima,kisa padala,bolje tribine,nije ulagano-jest-nije....Ako vec krivite Zenicu zasto malo ne pogledate i Sarajevo...Mi smo u Zenici izgubili samo cetiri utakmice (Grcka,Madjarska,Spanija i Portugal) a u Sarajevu ??? Mi smo igrajuci u Zenici usli u baraz,jesmo li to postigli u Sarajevu ???? Samo cekate kada ce te okriviti Zenicu.SRAMOTA !!!

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Kad nece da HZ ili TM da organizovano navijaju,
Pa jebote gdje vi zivite ccc ?
Svaka cast robijasi, to su pravi navijaci...
Pa jebote gdje vi zivite ccc ?
Svaka cast robijasi, to su pravi navijaci...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sto si neurozan? Neznam sta si ti gledao, po meni je Ibisevic danas bio slab. Imao je on svojih dana u reprezentaciji ali danas nije bio jedan od njih. Mozda mu ne odgovara sto je igrao malo po strani, on treba da je u sesnaestercu ili na klupi. Po meni nema trece opcije.kralj_je_mrtav je napisao/la:A zasto je trebao zamijeniti Ibesevica, mozda da ne pogodi jos jednom pa da mi, odnosno vi, i dalje mozete kakiti po njemu. Jebote, danas je Ibisevic bio bolji od Dzeke, a vi samo kakite i kakitecalcio je napisao/la:Susic je napravio prave izmjene, vidi se da dobro prati igru i sta se desava na terenu i zna koga treba promjeniti. Jedino je mozda trebao i Ibisevica zamjeniti na poluvremenu i ostaviti Rahimica cijelu utakmicu. Ali tek mu je prva tekma, sigurno je htio testirati neke druge stvari.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 03 mar 2010, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Zamolio sam vas fino da mi odgovrite dali pratite taj klub a vi se hvatate seoskih "doskocica" tipa "nelaprdaj" itd...kralj_je_mrtav je napisao/la:Drug ne laprdaj bezveze, u isti kos stavljati Begovica i Burica je nepoznavanje materije. Sreca nam je sto se Bega odlucio za nas jer imamo golmana narednih 15 godina, a Buric, Hasagic i ostali neka se bore za klupugringo2 je napisao/la:Imam pitanje za vas gospodine "Mrtvi kralj":Imateli mogucnost pracenja utakmica Poljske lige konkretno utakmice kluba po imenu LECH???kralj_je_mrtav je napisao/la:To sto ti je crno drug moj, no svako ima pravo na misljenje, sreca pa se tebe ne pita pa cemo Begovica od naredne tekme gledati uvijek izmedju stativa, bar se nadam
Cekam odgovor da vidim jesteli kompetentni da se ja i vi "prepucavamo" ili jos bolje da se "ubijamo" cinjenicama...
Savjet:Nehvataj se u kolo ako neznas igrati...
SVAKI CIGO SVOGA KONJA HVALI
Eh ovako.....
Hasagic i Begovic - solidno odradili ono posla sto su imali, Keno kod gola je tesko mogao bolje, Asmir imao onu jednu gresku odmah na pocetku, poslije je bio siguran.
Spahic i Nadarevic - standardno korektno odradjen posao
Jahic - sa Ibrom ispred sebe u vezi nikako ne moze igrati beka jer su obojica spori, tako da se tu mora nesta mijenjati
Salihovic - s obzirom da je opet lijeva pozicija za njega, solidno odradio svoje zadatke
Rahimic - standardno
Ibricic - igrao na poziciji na kojoj bi se trebalo mnogo trcati, a svi znamo njegove mogucnosti po tom pitanju, tako da ili ga izbaciti ili mu naci novu poziciju
Pjanic - najbolji veceras
Misimovic - solidno, ali nista specijalno, moze ovo bolje
Dzeko i Ibisevic - vrlo dobro odigrali obojica, mozda su malo bili sebicni u nekim situacijama al' hajd nema veze
Muratovic - ono veceras je bilo nedo Bog nikom
Berberovic - kol'ko sam ga uspio pofatati nije bilo lose
Medunjanin i Zec premalo igrali
Eh posjeta je bila odlicna, ja sam mislio da ce ako bude 8 milja biti Bajram, bilo je 15.000 tako da sam pozitivno iznenadjen, jer je mene ovo vrijeme odvratilo od odlaska
Teren je bio uzasan i tu nema rasprave, nadam se da ce ga uspjeti dovesti u normalno stanje do subote i tekme Sarajeva
Hasagic i Begovic - solidno odradili ono posla sto su imali, Keno kod gola je tesko mogao bolje, Asmir imao onu jednu gresku odmah na pocetku, poslije je bio siguran.
Spahic i Nadarevic - standardno korektno odradjen posao
Jahic - sa Ibrom ispred sebe u vezi nikako ne moze igrati beka jer su obojica spori, tako da se tu mora nesta mijenjati
Salihovic - s obzirom da je opet lijeva pozicija za njega, solidno odradio svoje zadatke
Rahimic - standardno
Ibricic - igrao na poziciji na kojoj bi se trebalo mnogo trcati, a svi znamo njegove mogucnosti po tom pitanju, tako da ili ga izbaciti ili mu naci novu poziciju
Pjanic - najbolji veceras
Misimovic - solidno, ali nista specijalno, moze ovo bolje
Dzeko i Ibisevic - vrlo dobro odigrali obojica, mozda su malo bili sebicni u nekim situacijama al' hajd nema veze
Muratovic - ono veceras je bilo nedo Bog nikom
Berberovic - kol'ko sam ga uspio pofatati nije bilo lose
Medunjanin i Zec premalo igrali
Eh posjeta je bila odlicna, ja sam mislio da ce ako bude 8 milja biti Bajram, bilo je 15.000 tako da sam pozitivno iznenadjen, jer je mene ovo vrijeme odvratilo od odlaska
Teren je bio uzasan i tu nema rasprave, nadam se da ce ga uspjeti dovesti u normalno stanje do subote i tekme Sarajeva
I Francuzi zijane od Spanaca kod kuce 0:2. A mozda ce i viseBosnier je napisao/la:Evo Rumuni zijanili 2 - 0 na svom terenu od izraela

Na Bilinom polju navijaju Robijasi na jednoj strani,na drugoj Fanatikosi,na Kosevu navijaju samo Fanatikosi koji se jedva cuj s obzirom da je stadion veci i nije zatvorenog tipa kao BP...mislim da niko ne ocekuje da ce navijati ljudi koji dolaze sa djecom i zenama a vjerujte da utakmice reprezentacija ovdje tako prolaze,i niko ne ide da navija osim kad treba da se oglasi i kad ih prozoves i naravno kad je slavlje ili nesto slicno,raja ide da gleda utakmice i da uziva u fudbalu ,navijacke skupine su za to da vode navijaje i podizu atmosferu ali posto ih ovdje na utakmicama reprezentacije nema onda nema ni potrebe da ocekujte a ni osudjujete zasto se stadionom ne ori pjesma 90 min i slicne stvari...
Kad ovdje budu neke navijacke skupine pratile Reprezentaciju kao sto Robijasi prate u Zenici onda se trudite da pravite poredjenja zasto je tamo bolje navijanje...a ja sam mislim naveo vec dovoljno razlika
Mislim da trebate da zamolite moderatora da se otvori temu relacija SA-ZE pa da se kompletna rasprava prenese tamo, nema potrebe da svaka tema vezana za utakmicu zavrsi tom raspravom...kolko sam primjetio najmanje je komentara o igri a najvise o tom nekom navijanju i prepucavanju na pomenutoj relaciji
Kasnije nesto ce biti moj komentar u vezi same igre na terenu,vjerovatno ni sam nisam trebao pisati ovo vezano za temu navijanja ali kad se vec vodi prica o tome da i ja dam svoje misljenje ujedno i posljednje vezano za samo navijanje i poredjenje dva stadiona
Kad ovdje budu neke navijacke skupine pratile Reprezentaciju kao sto Robijasi prate u Zenici onda se trudite da pravite poredjenja zasto je tamo bolje navijanje...a ja sam mislim naveo vec dovoljno razlika
Mislim da trebate da zamolite moderatora da se otvori temu relacija SA-ZE pa da se kompletna rasprava prenese tamo, nema potrebe da svaka tema vezana za utakmicu zavrsi tom raspravom...kolko sam primjetio najmanje je komentara o igri a najvise o tom nekom navijanju i prepucavanju na pomenutoj relaciji
Kasnije nesto ce biti moj komentar u vezi same igre na terenu,vjerovatno ni sam nisam trebao pisati ovo vezano za temu navijanja ali kad se vec vodi prica o tome da i ja dam svoje misljenje ujedno i posljednje vezano za samo navijanje i poredjenje dva stadiona
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Meni je ova utakmica bila samo provjera i nista vise.Naravno da je dobro kad se pobjedi pa i klikera kada igras gledas da pobjedis.Ali mi je nesto posebno drago bilo veceras.Kada smo gubili ja kao nikad do sad nisam se nervirao jer sam neznam zasto bijo ubjedjen 100% dacemo zabiti najmanje dva gola.E taj osjecaj mi je drag.Osjecaj da nije sve izgubljeno kad gibimo.O igri i igracima nebi puno.Sasvim solidni.Jedino me malo naljutilo sto Dzeko promasi dvije fine sanse.I sto sam se smrzo ko p........ 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Normalno da je dobro sto je napadac zabio ali ako je to jedina dobra stvar sto je uradio tokom utakmice onda to nije bas tako dobro. Imamo i druge napadace koji zasluzuju svoju sansu ako jednog ne ide. Trebao je Susic dati po poluvrijeme njemu i Muslimovicu. Mozda i Zecu pokusati dati malo vecu minutazu od ovih 10-15 minuta da se pokaze. Stvarno ne vidim svrhu Ibisevicevog drugog poluvremena, samo je zauzimao mjesto nekom drugom.kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja ne kontam tebe nikako. Napadac slab, a zabio. Cudno, svojim pogotkom uradio je ono sto mu je zadaca, i tu prica zavrsava. Kada je bio dobar u polju, onda ste ga kritikovali sto ne zabija, sada kada zabija ne valja u polju. Ma ko će vama Bosancima ili nama, ugoditicalcio je napisao/la:
Sto si neurozan? Neznam sta si ti gledao, po meni je Ibisevic danas bio slab. Imao je on svojih dana u reprezentaciji ali danas nije bio jedan od njih. Mozda mu ne odgovara sto je igrao malo po strani, on treba da je u sesnaestercu ili na klupi. Po meni nema trece opcije.
ne brine mene ni Vedo, ni Dzeko, nit moze li Pjanic igrat sa Misimovicem.........mene brine sta cemo kad nam Rahimaga ode, covjek je pokazao kako se posao radi, a takvog nemamo ni na vidiku, za razliku od nabrojanih , mislim da je vrijeme za jednim takvim igracem tragati, ili nekog od postojecih uzet da ga Rahim malo poduci........Jahic mi je nekako najblizi tom tipu igraca ili Pandzu pokusati poduciti malo.............Murat je vec gotov , Pape bi ga trebao ispostovat te pustit da se oprosti, Murat je posten i skontao je da ne moze vise, sto ce bzv da dozivi da ga pocnu blatiti sa tribina...........
BOSNA I HERCEGOVINA - MAĐARSKA 1:1 (1:1)Emir_ZENICA je napisao/la:Neracunam prijateljske ,ali kad si vec spomenuo onda ima Kosevo mnogo togajohnnyHZ je napisao/la: bugarska???![]()
Samo nek se nesto desi odma na Zenicu
BOSNA I HERCEGOVINA - ŠPANIJA 1:1 (0:0)
BOSNA I HERCEGOVINA - GRCKA 0:4 (0:1)
BOSNA I HERCEGOVINA - MAĐARSKA 1:3 (0:1)
BOSNA I HERCEGOVINA - BUGARSKA 1:2 (0:1)
BOSNA I HERCEGOVINA - MAKEDONIJA 2:2 (2:2)
BOSNA I HERCEGOVINA - PORTUGAL 0:1 (0:0)
BOSNA I HERCEGOVINA - SPANIJA 2:5 (0:2)
BOSNA I HERCEGOVINA - TURSKA 1:1 (1:1)
jbg morao sam kada me momak ovako raspizdi ..... nema razlike KOSEVO-BILINO POLJE ...sve je to isto sve je do igraca i trenera!!!!!!!!!!! igra i spanija i tamo i vamo i u majorci,i tenreifama i madridu.....igra i francuska i tamo vamo.....
a sto se tice vecerasnje utakmice PRVI PUT DA JEDAN TRENER VADI IGRACE KOJIMA NEIDE,EZ OBZIRA KO SU !!!!!!!!!!!!
prvi IBRICIC,poslije ,jahic pa miske...jbg neide KLUPA....naravno,i ostali su trebali dobit sansu ali je ibricic i jahic izmjena zbog igre....jahic odlican u defanzivi al ga ofanziva zajebava pravo

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Zapamti dobro Buric je bolji i od Kene i Begovica zajedno!!!kralj_je_mrtav je napisao/la:Gringo mozda i vise od tebe, no sta vrijedi, Nemam namjere se raspravljati sa likom koji ne poznaje materiju o kojoj bi trebali raspravljati. Buric u Lechu ima sest, sedam tekmi i ti mi ovdje nesto pametujes. Pazi, daleko od toga da nema potencijala, ali ponavljam, on Keno i jos neki lagano u borbu za klupu, a Begovic je nasa jedinica u narednih 15 godina. Zao mi je Burića, ali rodio se u pogresno vrijeme, bas kao Stockton i Malone birvaktili
Buric primi gol samo kada ni 3 golmana nebi mogla odbaraniti da zajedno stoje na golu...
Pratim ga redovno i on je broj jedan ne u BH nego na balkanu...
Nemam nista protiv Begovica naprotiv moram reci da je perspektivan golman ali nema 3 vezane utakmice u zivotu i to se vidi i vise nego dobro na njegovoj nesigurnosti i nemogucnosti procjene...
Keno nasa legenda ali brate mili povrede su ga ubile tako da nikakda nije mogao pokazati prave mogucnosti...
I molim da nekomentiraju ljudi koji nemaju mogucnost pracenja u kontinuitetu LECH IZ POZNANA jer to su samo onda fikcije i GOOGLE a tu nema puno istine...
Zadnja izmjena: gringo2, dana/u 03 mar 2010, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Masala za rezultat i za igru, do Papeta smo gubili od Rijeke, Irana i ostale egzotike u prijateljskim tekmama.
Ovo danas je imalo glavu i rep i iz utakmice u utakmicu ce biti bolje.
Pape je za Mikada Guardiola, Ferguson i Anceloti u jednom covjeku a to je pokazao i danas, kao sto je Pjana pokazao da je za Ibricu od Splita Kristiano Ronaldo i nadam se dok je Papeta da Mire nikad nece biti van prve postave zbog raznoraznih sinova i kceri. Covjek suti i radi sto je i trebalo ovoj repki, danas je izgradio autoritet i mogu mu samo cestitati i pozeljeti srecu u nastavku.
Pape vrati Papca i idemo na EP 99%
Danas se i vidjelo kako je Dzemica u odbrani odigrao onako kako se od njega ocekuje, da je nekim slucajem igrao u portugalu, ne bi primili gol milion posto, ali sta je tu je.
Dzemo desno, Sanel lijevo, stopere imamo, vezni red i napad ce majstor napraviti.
Ovo danas je imalo glavu i rep i iz utakmice u utakmicu ce biti bolje.
Pape je za Mikada Guardiola, Ferguson i Anceloti u jednom covjeku a to je pokazao i danas, kao sto je Pjana pokazao da je za Ibricu od Splita Kristiano Ronaldo i nadam se dok je Papeta da Mire nikad nece biti van prve postave zbog raznoraznih sinova i kceri. Covjek suti i radi sto je i trebalo ovoj repki, danas je izgradio autoritet i mogu mu samo cestitati i pozeljeti srecu u nastavku.
Pape vrati Papca i idemo na EP 99%
Danas se i vidjelo kako je Dzemica u odbrani odigrao onako kako se od njega ocekuje, da je nekim slucajem igrao u portugalu, ne bi primili gol milion posto, ali sta je tu je.
Dzemo desno, Sanel lijevo, stopere imamo, vezni red i napad ce majstor napraviti.
Cuva Bog Zelju svog!
- sarajlija89
- Kontakt:
ocigledno nam fale igraci na poziciji zadnjeg veznog i mislim da se svi slazemo tu..imamo znalce i kreatore ali su nam i potrebni trkaci...rahimic je jos tu ali vrlo kratko,muratovic vise ne moze....eh sta sad????
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.