FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
koliko nas je tačno bilo protiv Levskog?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sarajevo Cluj Sarajevo BM proslo je dosta vremena odkad neki nas klub ponovo igra play off..Dynamo Dresden oko 3000navijaca dolazi u Borusiju 
-
TheSpecialOne
- Kontakt:
FK Sarajevo
Naši sektori su 6 i 7, možda još u kojim slučaju 6a i 7a (odma iznad 6 i 7), kažu mi navijači iz Mönchengladbacha. Ja jedva čekam putovanje ka tom njemačkom gradu i paklenu atmosferu u Borussia-Parku, biće nezaboravno!AdiFKS je napisao/la:Jel za goste ovaj sektor 1A?
Evo raspored stadiona:
http://www.borussia.de/fileadmin/redakt ... ark_A4.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajmo Sarajevo!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zadnja izmjena: TheSpecialOne, dana/u 08 avg 2014, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.
zgembo89 je napisao/la:Sarajevo Cluj Sarajevo BM proslo je dosta vremena odkad neki nas klub ponovo igra play off..Dynamo Dresden oko 3000navijaca dolazi u Borusiju
zaradu nije lahko izracunati, ima tu jako puno faktora
ulaznice mozes taviti jug njima 15 eura to ti je ako ih dodje 3 000 onda 90 000 KM
pa ostalih 30 000 po cenera 300 000 = 390 000 KM
pa onda tv prava 450 000 KM
pa onda prolazak pretkola 840 000 KM
e to je 1 600 000 otprilike
a imas karte od ove dvije tekme ranije, prodaja tv prava za grke i sll.
ali imas i reklamni prostor koji dajes, pa imas jos nekih sponzora striktno vezanih za ovu utakmicu, pa opustošen fan shop, pa onda novi članovi , pa LJEPOTA
fan shop ce napraviti haos siguran sam, isto tako sam siguran da ce klub marketinski ovo uraditi kao i za norvezane i da ce grad biti na nogama...
ulaznice mozes taviti jug njima 15 eura to ti je ako ih dodje 3 000 onda 90 000 KM
pa ostalih 30 000 po cenera 300 000 = 390 000 KM
pa onda tv prava 450 000 KM
pa onda prolazak pretkola 840 000 KM
e to je 1 600 000 otprilike
a imas karte od ove dvije tekme ranije, prodaja tv prava za grke i sll.
ali imas i reklamni prostor koji dajes, pa imas jos nekih sponzora striktno vezanih za ovu utakmicu, pa opustošen fan shop, pa onda novi članovi , pa LJEPOTA
fan shop ce napraviti haos siguran sam, isto tako sam siguran da ce klub marketinski ovo uraditi kao i za norvezane i da ce grad biti na nogama...
De vi tih majica ponesite sa sobom pa zaradite koju kintu...EXIT je napisao/la:Da se opet ponovim.... bice bajno... 30 milja plus na Kosevu... vjerovatno najmasovnije gostovanje iza rata brat bratu 3000 plus....vjerovatno i 3000 drezdenovaca...
Samo bih molio raju iz dijaspore, navijace drugih timova, ostale da nenose raznorazne dresove raznoraznih drugih timova.... ako vec nemate ili necete da nosite obicnu bordo majicu (btw. bordo majice fks mozete nabaviti u fanu shopu, moze se naruciti i preko neta), obucite obicnu bijelu majicu.... dajte da to lici na nesto... a i da se neprave bezveze problemi... sto se tice stimunga, HZ i UD obecavaju vrhunski provod i opste ludilo.... samo se opustitie, i pustite da vas masa povede.
Za ovo se ustvari zivi.....
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
-
TheSpecialOne
- Kontakt:
FK Sarajevo
Ne brini se jarane, barem ja ću obući naš crni dres (sa ljiljanima) i naravno šal ne smije faliti, biće navijačko ludilo!EXIT je napisao/la:Da se opet ponovim.... bice bajno... 30 milja plus na Kosevu... vjerovatno najmasovnije gostovanje iza rata brat bratu 3000 plus....vjerovatno i 3000 drezdenovaca...
Samo bih molio raju iz dijaspore, navijace drugih timova, ostale da nenose raznorazne dresove raznoraznih drugih timova.... ako vec nemate ili necete da nosite obicnu bordo majicu (btw. bordo majice fks mozete nabaviti u fanu shopu, moze se naruciti i preko neta), obucite obicnu bijelu majicu.... dajte da to lici na nesto... a i da se neprave bezveze problemi... sto se tice stimunga, HZ i UD obecavaju vrhunski provod i opste ludilo.... samo se opustitie, i pustite da vas masa povede.
Za ovo se ustvari zivi.....
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Jel moguće da je karta na zapadu 50 km (kako sam mogao cuti )? Covjek hoce sa porodicom da dodje, mora izvaliti 200 km, mislim nema smisla nikakvog to.
shaman7 je napisao/la:Jel moguće da je karta na zapadu 50 km (kako sam mogao cuti )? Covjek hoce sa porodicom da dodje, mora izvaliti 200 km, mislim nema smisla nikakvog to.
glupost, cijene jos nisu izasle, a nece sigurno biti preko 20 km
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ne sumnjam u 2000+ hordasa iz BiH i citave evrope u Mönchengladbachu(valjda sam dobro napisao yebem mu majku
) Zna se samo koja tri tima u državi to mogu napravit. Valjda i mi ove godine dobacimo pa zacrvenimo neki stadion. Zelim vam svu srecu. Bit ce tesko ali ima Dženo taktiku i atoma u onoj kosi. Svim srcem uz raju iz Sarajeva
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- HannahMontana
- Kontakt:
Reci mi da ne pricas o Kosevu. Do utakmice jos skoro 2 sedmice, o cijenama karata mogu biti samo supljaci ovih dana....kakvih crnih 50KM...shaman7 je napisao/la:Jel moguće da je karta na zapadu 50 km (kako sam mogao cuti )? Covjek hoce sa porodicom da dodje, mora izvaliti 200 km, mislim nema smisla nikakvog to.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
-
samosarajvo
- Kontakt:
mozda bordo vip lozaHannahMontana je napisao/la:Reci mi da ne pricas o Kosevu. Do utakmice jos skoro 2 sedmice, o cijenama karata mogu biti samo supljaci ovih dana....kakvih crnih 50KM...shaman7 je napisao/la:Jel moguće da je karta na zapadu 50 km (kako sam mogao cuti )? Covjek hoce sa porodicom da dodje, mora izvaliti 200 km, mislim nema smisla nikakvog to.
Trebate za gostujuce navijace obezbjedit karte, cijena da bude nista ispod 50KM! Kako oni vama, tako i vi njimacollector je napisao/la:shaman7 je napisao/la:Jel moguće da je karta na zapadu 50 km (kako sam mogao cuti )? Covjek hoce sa porodicom da dodje, mora izvaliti 200 km, mislim nema smisla nikakvog to.
glupost, cijene jos nisu izasle, a nece sigurno biti preko 20 km
Volimo te Saraj'vo već godinama!

Uvuci se jos malo, viri ti lijeva noga.RezervniGolman je napisao/la:Ne sumnjam u 2000+ hordasa iz BiH i citave evrope u Mönchengladbachu(valjda sam dobro napisao yebem mu majku) Zna se samo koja tri tima u državi to mogu napravit. Valjda i mi ove godine dobacimo pa zacrvenimo neki stadion. Zelim vam svu srecu. Bit ce tesko ali ima Dženo taktiku i atoma u onoj kosi. Svim srcem uz raju iz Sarajeva
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nemam se sta uvlacit. Istina brato. Kad nas je po 10 milja islo na gostovanja tim ti je lomio koplja s bugojanskom iskrom dok su na domacim tekmama rekviziti bili serdžada i oslobođenje. Miran budi deckoFliX je napisao/la:Uvuci se jos malo, viri ti lijeva noga.RezervniGolman je napisao/la:Ne sumnjam u 2000+ hordasa iz BiH i citave evrope u Mönchengladbachu(valjda sam dobro napisao yebem mu majku) Zna se samo koja tri tima u državi to mogu napravit. Valjda i mi ove godine dobacimo pa zacrvenimo neki stadion. Zelim vam svu srecu. Bit ce tesko ali ima Dženo taktiku i atoma u onoj kosi. Svim srcem uz raju iz Sarajeva
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Pa smakni usta da covjek ugura i tu nogu.FliX je napisao/la:Uvuci se jos malo, viri ti lijeva noga.RezervniGolman je napisao/la:Ne sumnjam u 2000+ hordasa iz BiH i citave evrope u Mönchengladbachu(valjda sam dobro napisao yebem mu majku) Zna se samo koja tri tima u državi to mogu napravit. Valjda i mi ove godine dobacimo pa zacrvenimo neki stadion. Zelim vam svu srecu. Bit ce tesko ali ima Dženo taktiku i atoma u onoj kosi. Svim srcem uz raju iz Sarajeva
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nema smijesnije skupine od ovih RB, oni se kite perjem proslih vremena, jos od 80-tih godina, kako su oni NEKAD bili navijaci
Jad bijeda i cemer 
1:10 - 1:27Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.