evo moje ekipe

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Biće dok se skupi veći broj igrača, minimalno 10 igračanerkolfc je napisao/la:I ja sam sastavio ekipu, ima li kakav kod ili sta za nasu ligu.
postavicu ja dok nas se skupi 10,ima nas zasad 5,4 prijavljena i jos 1 ce se sigurno veceras prijavitinerkolfc je napisao/la:I ja sam sastavio ekipu, ima li kakav kod ili sta za nasu ligu.
+1BelminM23 je napisao/la:I ja ću se prijaviti poslije
Sta fali tome ?samo_lijevo je napisao/la:moze li bez tih fazona na ovo temi,da se ja ne prijavljujem u tu buducu ligu.
Nemere.samo_lijevo je napisao/la:moze li bez tih fazona na ovo temi,da se ja ne prijavljujem u tu buducu ligu.
pa zar nisu izlizani fazoni oko Kolasinca?arelinho je napisao/la:Sta fali tome ?samo_lijevo je napisao/la:moze li bez tih fazona na ovo temi,da se ja ne prijavljujem u tu buducu ligu.
Evo sacu ja postaviti kodove za obicnu ligu i h2h
ahaa,nisam te odmah razumiosamo_lijevo je napisao/la:pa zar nisu izlizani fazoni oko Kolasinca?arelinho je napisao/la:Sta fali tome ?samo_lijevo je napisao/la:moze li bez tih fazona na ovo temi,da se ja ne prijavljujem u tu buducu ligu.
samo_lijevo je napisao/la:pa zar nisu izlizani fazoni oko Kolasinca?arelinho je napisao/la:Sta fali tome ?samo_lijevo je napisao/la:moze li bez tih fazona na ovo temi,da se ja ne prijavljujem u tu buducu ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.