Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Mozambik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Mozambik » 09 avg 2014, 14:05

Od covjeka koji je stavio Bandovica na prosireni spisak za SP, nista me ne moze iznenaditi.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 avg 2014, 14:10

Kad je u pitanju reprezentacija, sve igrace iz PL BiH uzimajte sa rezervom, ima njih koji imaju kvalitet ali da direktno konkurisu za prvi tim to niposto, naravno treba im dati sansu ali sa klupe.

Nesto kao Svraka sto je igrao odrđenu minutazu.

P.S. Dino Arslanagic je nas igrac samo treba da promjeni sportsko drzavljanstvo, odabrao je on nas nema vise price. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 avg 2014, 14:22

Pape treci napadac dolazi na Kosevo !!!!

[youtube][/youtube]
Hat-tick
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 avg 2014, 14:31, ukupno mijenjano 2 puta.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 09 avg 2014, 14:25

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Djuric bi bio odlican za zadnjih 15 min kad ganjamo rezultat i kad koristimo visoke lopte da preskocimo teren.

Naravno sve to zavisi od njegovog snalazenja u Seria A ako zabije 8+ golova u sezoni dobar je za treceg napadaca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja sam to ovdje mali milion puta napisao. Đurić se ubio za posljednjih 15-20 minuta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 avg 2014, 14:27

Prvo se Milan mora izboriti za mjesto u prvih 11 u Cesseni, onda vjerujem da ce ga i Pape pozvati. Dosad je proveo par godina na posudbama u Seriji B.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 avg 2014, 14:37

Bosanski Crouch :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 09 avg 2014, 14:39

Goalgetter je napisao/la:Prvo se Milan mora izboriti za mjesto u prvih 11 u Cesseni, onda vjerujem da ce ga i Pape pozvati. Dosad je proveo par godina na posudbama u Seriji B.
Ako je mogao Ibricic koji je grijao klupu u losem turskom klubu igrati za repku moze i Milan ako bude imao solidnu minutazu u Seria A i to pogtovo na poiziciji na kojoj nam fali igrac.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 avg 2014, 14:41

FaraonTM je napisao/la:Bosanski Crouch :D
Crouch nema ni tehniku a ni tehniku udarca kao Hrgota koji ima tek 21 godinu. Znaci ovo sada nije njegov maksimum. Pa i taj Crouch je bio neko vrijeme Engleski reprezentativac.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 avg 2014, 14:52

Goalgetter je napisao/la:Prvo se Milan mora izboriti za mjesto u prvih 11 u Cesseni, onda vjerujem da ce ga i Pape pozvati. Dosad je proveo par godina na posudbama u Seriji B.
S obzirom da nemamo treceg napadaca, Milan bi nam svakako bio od koristi. A kako igra na pripremama ne treba se cuditi ako bude cijelo vrijeme prvi napadac Cesene.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 09 avg 2014, 14:53

Znaci Arslanagic je daleko od repke. Steta.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 avg 2014, 14:54

Ajax je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Bosanski Crouch :D
Crouch nema ni tehniku a ni tehniku udarca kao Hrgota koji ima tek 21 godinu. Znaci ovo sada nije njegov maksimum. Pa i taj Crouch je bio neko vrijeme Engleski reprezentativac.
Hoćeš da kažeš prije Hrgota nego Milan?

Što se mene lično tiče može, evo gledam na tm-u piše da ima ukupno 43 utakmice u BL, ja ne znam da sam ga vidio da igra i te 3 a kamoli još 40. Al' nebitno to mlad je dobit će priliku, ali budi siguran da smo mu mi između Švedske, Hrvatske i BiH zadnja opcija. A i svakako ako bude šta valjao pokupit će ga Hrvati ili će ga Švedi pozvati slično kao i Švicarci sa Drmićem.

Naši su toliko hitri i brzi da im igrači koji žele igrati za nas debituju nakon godinu dana preyebavanja, a možeš zamisliti koliko bi trebalo da za nas zaigra Hrgota kojeg bi trebali moliti? :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 avg 2014, 15:04

Bit će novih imena

Mario Vrančić, Dino Arslanagić, Ervin Zukanović, Sanjin Prcić?

“Prcić je promijenio klub. Otišao je u Rennes koji je objektivno puno kvalitetniji od Sochauxa i vidjet ćemo da li će se uspjeti nametnuti. Najvjerovatnije će dobiti poziv za naredne akcije. Ervin Zukanović je otišao u Veronu i ukoliko se izbori za mjesto u timu, može računati na poziv. Dakle, nije otpisan bez obzira na sva dešavanja prije Svjetskog prvenstva. Nemamo mnogo igrača i ne smijemo se olako odricati istih. Mario Vrančić je potencijal za reprezentaciju i izrazio je želju da igra, te je napravio prvi korak. Radi se na tome da on što prije stekne pravo nastupa, no mali problem predstavlja i to što njemu treba promjena sportskog državljanstva, jer je nastupao za mlađe njemačke selekcije. Žao mi je što to sve nije krenulo malo ranije, ali vjerujte mi, da se ja i ljudi u Savezu trudimo da završimo što prije taj posao. Nekada i nije sve samo do nas, a za to je pravi primjer Arslanagić. Njegovom ocu sam prije dvije godine rekao da bi mogao dobiti poziv i da se ozbiljno računa na njega, međutim on do sada nije ništa uradio da bi se približio reprezentaciji BiH. Trebao je potpisati jedan papir, a ni to nije uradio. Dakle, niko nije otpisan, računam na sve potencijalne reprezentativce koji žele da igraju za našu selekciju. Mi nemamo veliki izbor igrača i ne smijemo ih se lako odricati”.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 avg 2014, 15:08

FaraonTM je napisao/la:
Al' nebitno to mlad je dobit će priliku, ali budi siguran da smo mu mi između Švedske, Hrvatske i BiH zadnja opcija. A i svakako ako bude šta valjao pokupit će ga Hrvati ili će ga Švedi pozvati slično kao i Švicarci sa Drmićem.
Hrvati imaju 6 napadaca: Mandzukic, Olic, Jelavic, Rebic. Eduardo i najvjerovatnije Copa. Tamo nece doci na red. Svedska ima Ibrahimovica. Treba sa momkom porazgovarati sada u Sarajevu. I da se te spekulacije vec jednom zavrse. Dali zeli ili ne zeli da igra. Ona tri gola u jednoj utakmici Bundeslige pokazuju da ima kvalitet. Konkurencija je velika u Bundesligi za jednog tada 19-godisnjeg momka. Nije tako lako ni upasti u tim. Mozda mu reprezentacija pomogne.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 avg 2014, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 avg 2014, 15:14

Ajax je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Al' nebitno to mlad je dobit će priliku, ali budi siguran da smo mu mi između Švedske, Hrvatske i BiH zadnja opcija. A i svakako ako bude šta valjao pokupit će ga Hrvati ili će ga Švedi pozvati slično kao i Švicarci sa Drmićem.
Hrvati imaju 6 napadaca: Mandzukic, Olic, Jelavic, Rebic. Eduardo i najvjerovatnije Copa. Tamo nece doci na red. Svedska ima Ibrahimovica. Treba sa momkom porazgovarati sada u Sarajevu. I da se te spekulacije vec jednom zavrse. Dali zeli ili ne zeli da igra. Ona tri gola u jednoj utakmici Bundeslige pokazuju da ima kvalitet. Konkurencija je velika u Bundesligi za jednog tada 19-godisnjeg momak. Nije tako lako ni upasti u tim. Mozda mu reprezentacija pomogne.
Pitaj navijače Hrvatske koga realno cijene od tih napadača i ko od njih zaslužuje repku, pa ćeš vidjeti da su ustvari ostali samo na Mandžukiću (kojem je Atletico korak nazad u karijeri realno), Olić koji će se vrlo skoro oprostiti, Eduardo koji se već oprostio, Jelavić koji je zadnji gol dao prije dvije godine i Rebić koji ide po posudbama u njemačke drugoligaše iako ima tendenciju da postane dobar igrač.

A ne može ni Ibra vječno igrati. Ali glavni fol je što taj mali čini mi se nema nikakve želje da zaigra za nas..

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 09 avg 2014, 15:32

Svi ovdje o Cimirotu, Radovcu, Dupovcu, Bilbiji, Okicu...

Imam osjecaj da ce Pape u svom stilu pozvat Bandovica kao treceg golmana umjesto Abdukica :rol:

EmNer
Kontakt:

Post Postao/la EmNer » 09 avg 2014, 18:06

Sta bi sa onog Lazica, Ajax, Olymiakos, gdje zavrsi na kraju, igra li ikako ;)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 avg 2014, 18:09

Ajax je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Svedska ima Ibrahimovica.
ima jos 2 godine

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 avg 2014, 18:20

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Svi ovdje o Cimirotu, Radovcu, Dupovcu, Bilbiji, Okicu...

Imam osjecaj da ce Pape u svom stilu pozvat Bandovica kao treceg golmana umjesto Abdukica :rol:
Nece, na spisku ce se pojaviti Gojko Cimirot 100%. Tada ce ovdje dusmani da pjene, ali sta cu vam ja. Fino sam rekao prije dvomeca zapamtite lik i ime ovog momka ali dzaba... :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 avg 2014, 18:21

Sarajlijc@ je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Svi ovdje o Cimirotu, Radovcu, Dupovcu, Bilbiji, Okicu...

Nece, na spisku ce se pojaviti Gojko Cimirot 100%. Tada ce ovdje dusmani da pjene, ali sta cu vam ja. Fino sam rekao prije dvomeca zapamtite lik i ime ovog momka ali dzaba... :mrgreen:
Cimirot je zasluzio priliku dok Vrancic ne sredi papire. Nadam se da ce zaigrat i koju minutu pored Besica.
:thumbup: :thumbup:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 09 avg 2014, 18:26

EmNer je napisao/la:Sta bi sa onog Lazica, Ajax, Olymiakos, gdje zavrsi na kraju, igra li ikako ;)
U mladom timu Olympiakosa je jos uvjek. Sad koliko igra ili neigra za njih tesko je znati ako neznas grcki. Nije putovao sa seniorskom ekipom u SAD za ovaj turnir i ne izgleda da bas grci na njega racunaju. Ali evo Vlado ga je sad zvao za ovu prijateljsku u21, valjda da ga isproba.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Goalgetter, goonmo, izdzezveubrazil, Tihi i 61 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []