HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Steta. Ne znam kakva je Slavija, ali ovo je kiks makar i na pocetku sezonu. 3 utakmice nismo dali gol, ocigledno da Crnov fali.
Protiv Drine ce bit jos teze, al' to moramo dobit inace...
Protiv Drine ce bit jos teze, al' to moramo dobit inace...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
nije bio penal treba realno reci a i istina je ovo sto se pise kako su nasi potencirali da se susret odigra..
Meni to isto nije jasno.
Zar se treba sramiti uzeti 3 boda ako je protivnik koji je organizator zajebo i nije postavio uvjete
za nase navijace?
Vraga treba, treba im uzeti odma 3 boda i dovidjenja!
A ne ovako, na kraju ides kao posteno, budes bolji ali ne zabijes gol i na kraju izgubis 2 boda.
Kakvo postenje u ovoj prokletoj ligi. To ne postoji
Zar se treba sramiti uzeti 3 boda ako je protivnik koji je organizator zajebo i nije postavio uvjete
za nase navijace?
Vraga treba, treba im uzeti odma 3 boda i dovidjenja!
A ne ovako, na kraju ides kao posteno, budes bolji ali ne zabijes gol i na kraju izgubis 2 boda.
Kakvo postenje u ovoj prokletoj ligi. To ne postoji
Kakvu priliku je imao Stevo Nikolic sredinom drugog. I kakva intervencija Lucica.
Obojica su uradili sve majstorski. U sustini, jbg Zrinjski je imao inicijativu, ali inicijativa nije krucijalna stvar. Imali tu priliku, i imali jos Stojanovicevu stativu. Taj penal iskreno nisam vidio, jer sam utakmicu gledao iz kornera.
Sa druge strane Slavija samo jednu sjajnu priliku, Ratko skinuo i to je to. Ukratko, ko je dosao mislim da je pozalio.
Usput, pratite vise Zrinjski od mene. Otkud ovaj Petrak u ekipi ? Je li moguce da je on izbacio Simeunovica iz ekipe ili nekoga drugog ?
I sta je sa malim Vranjicem ?

Usput, pratite vise Zrinjski od mene. Otkud ovaj Petrak u ekipi ? Je li moguce da je on izbacio Simeunovica iz ekipe ili nekoga drugog ?

-
- Kontakt:
Zašto se igralo u Foči ?
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
http://www.sportbal.net/index.php/fudba ... avije.html" onclick="window.open(this.href);return false;Vandelanoite je napisao/la:Zašto se igralo u Foči ?
Trebalo je stat u obranu navijaca i ne odigrat utakmicu i kraj price. Jbes priopcenje, kad za qrac sad ne vrijedi. Kad je trebalo uprava je posustala i to je zalosno... 
Obavijest navijaca:

Obavijest navijaca:
Predstavnici Kluba navijača "Ultras-Zrinjski" razgovarali su danas u prostorijama HŠK Zrinjski s klupskim dopredsjednikom Davorom Martinovićem o subotnjim događajima u Foči.
Izneseni su naši stavovi o situaciji koja se ne događa prvi put.
Doneseni su i određeni zaključci, od kojih je najvažniji kako će HŠK Zrinjski uputiti dopis Nogometnom savezu BiH: Prva momčad HŠK Zrinjski ubuduće neće istrčati na teren stadiona na kojem "ne postoje uvjeti za smještaj gostujućih navijača".
Također, povodom istupa u medijima klupskih dužnosnika, želimo odbaciti svaku pomisao na "nadoknadu troškova putovanja" u subotu.
Trošak putovanja najmanji je problem.
Prava šteta je nenadoknadiva.
Svi u Zvornik!

Bravo Zrinjevic, saopstenje na mjestu, treba pritisnuti NS zbog ove lakrdije!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
ne znam sta da kazem vise,ali uprava kluba je morala ne pristati na odigravanje pomenute utakmice..druga stvar je ta sto me brine forma pojedinih igraca,,mi smo u trenaznom procesu malo duze od ostalih klubova i ne mozemo reci da su im noge teske,imali smo pripreme ,kvalitetne utakmice protiv maribora i spremniji smo od slavije u svakom pogledu i ostalih klubova koji nisu igrali europske utakmice..postoji igra,takticke zamisli ali zavrsnica nikako,kao da je doslo do zasicenja kod pojedinih igraca..
- primasquadra
- Kontakt:
Dje je taj brzi napadac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja se nadao Anti Rukavini,kad on ode u Lokomotivu:(
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Taramba je napisao/la:Ja se nadao Anti Rukavini,kad on ode u Lokomotivu:(

Rukavina ima skoro pa vecu placu nego cijela nasa ekipa..

Definitivno nema kluba u BiH koji to moze platiti, zato on i je u Dinamu, kvalitetno je odradio egzistenciju, al' realno i zabio je koji kljucni gol u Euro natjecanjima i mogu reci da se odradio. On je mjesecno vise od 40 milja € , da pola posudbe platis, tesko.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
jel nas koliko otislo??
-
- Kontakt:
moram da se osvrnem na pojedince koji pokusavaju ovdje kao da zabrane pisanje na ovome portalu i glume majmune neke..moja je stvar hocu li pisati ili necu ovdje i nitko mi to ne moze zabraniti,moja je stvar to sto sam upitao koliko nas je otislo i to nije nikakva vojna tajna ili nesto tajanstveno..samo bi balavcima porucio koji ovdje provode vise vremena nego sto su otisli i na jednu utakmicu zrinjskog da zrinjski a ni ultrasi nisu nicije vlasnistvo pa ni njihovo,,ja i dosta njih kao i sam ja su pusku nosili i izborili se za to da danas postoji zrinjski i ultrasi..a sada bi opet porucio tim balavcima koji nisu u planu bili kada sam ja pratio zrinjski ako imaju nesto protiv neka kazu gdje i kada hoce ja dolazim...
-
- Kontakt:
0-2 STevo Nikoliććććććććććććććććć
Dva gostovanja - 4 boda,moglo je gore;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Zrinjski-Brotnjo danas u 18:00 sati u Mostaru
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Grdan je napisao/la:Zrinjski-Brotnjo danas u 18:00 sati u Mostaru
9:0 zavrsilo,zar je Brotnjo takva "rupa" da prime 9 komada ?!

Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.