Zvjezdan Misimović

mirzatele
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la mirzatele » 09 avg 2014, 15:52

Consigliere je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Miske ljudino ajde oprosti se i ti molim te :pray:
Pa, dobro, koji vam je qurac?! Postoji li slucajno opcija klupe, pa da udje 20 minuta u kojima bi nam bio vise nego koristan?
ako je spreman da sjedi i udje 20-ak minuta a mozda i nikako,postoji..Ako ce opet slati rafal prema klupi,onda ne

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 09 avg 2014, 16:20

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 09 avg 2014, 16:34

Pa, dobro, koji vam je qurac?! Postoji li slucajno opcija klupe, pa da udje 20 minuta u kojima bi nam bio vise nego koristan?
Ignore lista je odlična stvar, u više navrata me spasila nepotrebnog gubljenja živaca. Topla preporuka.
Unico amore sei!
❤️🖤

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 avg 2014, 16:38

najbolje je svakog ko ne misli kao ti staviti na ignore listi,pa onda citati samo sta ti se svidja :clap: :puke:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 avg 2014, 16:51

Spahic je mogao jos 2 godine bit' nas najbolji stoper i stub odbrane ali se oprostio..Misimovic ce na Euru imat' 34 godine,sto je za igraca na njegovoj poziciji puno,previse..Jel bolje da se povuce i ostavi prostor nekim mladjim momcima kojih sada vise nego ikad ima ( Cimirot,Vrancic,Prcic,Hajrovic i ostali ) nego da sjedi na klupi,bude nezadovoljan i siri negativnu vibru u svlacionici ? Razmislite malo sire,a ne samo jednodimenzionalno : "Moze uci 20-ak minuta i donijeti preokret"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2014, 23:22

:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 avg 2014, 23:35

Miske i te kako još može pomoći reprezentaciji, samo je problem u njegovoj glavi, tj. da li će on prihvatiti potencijalnu klupu? Nešto sam sumnjičav poslije onog rafalanja, al' haj' živi bili pa vidjeli, da ne prejudiciramo stvari unaprijed.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 avg 2014, 23:40

voltron30 je napisao/la:da li će on prihvatiti potencijalnu klupu
neće

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2014, 23:43

Zna čovjek :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 avg 2014, 00:56

mirzatele je napisao/la:
neće
Miske jesi li to ti? odakle ti znaš šta će on prihvatiti ili neće..
Uostalom kad' sam pročitao da si rekao da 34 godine su previše za igrača na njegovoj poziciji :rol:
Miske je doktor i ostat' će doktor. :tokralju:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 12 avg 2014, 01:03

Miske moze koristit protiv slabijih i sporijih ekipa,ali ako bude igrao protiv Belgije mi imamo 10 igraca na terenu :kafa:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 12 avg 2014, 01:12

Belgiju ćemo uzeti i sa 9 igrača :cool:
FORZA MARŠAL !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 avg 2014, 01:13

Miske, ne zasluzujemo te! :bih:

Oprosti se maestro, da skontaju kakvog smo igraca izgubili. ;)

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 avg 2014, 01:21

Goalgetter je napisao/la:Miske, ne zasluzujemo te! :bih:

Ma po njima je Miske star.. Kao da unučiće čeka jbt..
Najveći majstor kojeg smo imali i imamo trenutno :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 avg 2014, 01:31

HariTz je napisao/la:

Bas tako. Ovakvog majstora vise nikada neces vidjeti na terenu, to garantujem. Na stranu to sve da je Pjanic veliki igrac, sto i jeste, i koliko toliko nadoknadice to kad se oprosti, ali Miske je unikatan. Preporucujem da se u leksikonu asistencija ubuduce pise rijecima Zvjezdan Misimovic. :cool:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 avg 2014, 01:48

HariTz je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
neće
Miske jesi li to ti? odakle ti znaš šta će on prihvatiti ili neće..
Uostalom kad' sam pročitao da si rekao da 34 godine su previše za igrača na njegovoj poziciji :rol:
Miske je doktor i ostat' će doktor. :tokralju:
ako imamo covjeka koji se posvadjao sa Cirom,Hagijem,Susicem onda je lako pretpostaviti kako ce docekati odlazak na klupu..A izvini za to molim te,igrac koji igra poluprofesionalne utakmice u kineskoj ligi vec nekoliko godina ce biti u naponu snage i u najboljoj formi sa svojih 34 godina :facepalm:
Tjerate me da pisem lose o Misketu kojeg stvarno volim al vrijeme je da uradi isto sto i Spahic i prepusti mjesto novim momcima kojih je vise nego ikad

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 12 avg 2014, 06:23

ovaj se trebo odavno oprostit od reprezentacije

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 12 avg 2014, 08:31

prvo, bezobrazno je govoriti da je Miske neozbiljno shvatio SP i dosao nespreman tj. da ne pazi na svoju fizicku spremu, upravo suprotno momak se maksimalno spremio i bio u dobroj fizickoj spremi sto pokazuje i statistika poslije svake utakmice gdje je bio medju onima koji su najvise pretrcali, druga stvar je sto ovdje ovi bezobraznici to preskacu i prave se da nisu vidjeli pa mu onda zamjeraju da je imao malo sprinteva, mislim Miske i sprintevi, nikad nije islo jedno s drugim
drugo, oko te klupe i rafalanja, otkud vama da je on rafalao Papeta zato sto je bio na klupi? opet bezobrazluk bezobraznih ljudi, covjek fino objasni poslije utakmice sta je zamjerio Papetu al ovdje ljudi nece da vide, realno nema igraca na svijetu koji nebi ono uradio u onom trenutku
trece, kad je to Miske sirio negativnu energiju, kad se on ikada bunio izasta, sutio kad mu je OTETA kapitenska traka, nikad nije htio biti dio glavnog klana, uvijek skroman i fin, nikad nije odbio dati izjavu novinarima(osim poslije Irana, jer nije htio biti crna ovca), tovarilo mu se na ledja sve zivo pa i to da namjerno nije htio igrati protiv Portugala, mislim vjerujemo jednom Ciri varalici staroj a pljujemo nasu legendu, uzas
pa evo i sad trpi nepravde, mislim ok treba izabrati nekog "mladjeg" kapitena sve to stoji ali da se on ne nadje u kombinaciji za kapitena, da ga Pape ni ne spomene, jos izjavljuje da ne zna hoce li ga pozvati, plus i ovi novinari na silu ga tjeraju iz repke, covjek fino izjavi da jos uvijek zeli igrati ali ne novinar na ovom portalu hladno napise kako se ocekuje da se i on povuce...eto sta sve covjek trpi a realno je nasa legenda, covjek koji je mozda i najvise donio ovoj repki...nemamo mi respekta ni prema kome, zato i ne zasluzujemo nista vise od povremenog izleta na neko prvenstvo gdje smo vreca za trpanje
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2014, 11:21

Goalgetter je napisao/la:
HariTz je napisao/la:

Bas tako. Ovakvog majstora vise nikada neces vidjeti na terenu, to garantujem. Na stranu to sve da je Pjanic veliki igrac, sto i jeste, i koliko toliko nadoknadice to kad se oprosti, ali Miske je unikatan. Preporucujem da se u leksikonu asistencija ubuduce pise rijecima Zvjezdan Misimovic. :cool:
:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 12 avg 2014, 12:56

neroazzurni je napisao/la:prvo, bezobrazno je govoriti da je Miske neozbiljno shvatio SP i dosao nespreman tj. da ne pazi na svoju fizicku spremu, upravo suprotno momak se maksimalno spremio i bio u dobroj fizickoj spremi sto pokazuje i statistika poslije svake utakmice gdje je bio medju onima koji su najvise pretrcali, druga stvar je sto ovdje ovi bezobraznici to preskacu i prave se da nisu vidjeli pa mu onda zamjeraju da je imao malo sprinteva, mislim Miske i sprintevi, nikad nije islo jedno s drugim
drugo, oko te klupe i rafalanja, otkud vama da je on rafalao Papeta zato sto je bio na klupi? opet bezobrazluk bezobraznih ljudi, covjek fino objasni poslije utakmice sta je zamjerio Papetu al ovdje ljudi nece da vide, realno nema igraca na svijetu koji nebi ono uradio u onom trenutku
trece, kad je to Miske sirio negativnu energiju, kad se on ikada bunio izasta, sutio kad mu je OTETA kapitenska traka, nikad nije htio biti dio glavnog klana, uvijek skroman i fin, nikad nije odbio dati izjavu novinarima(osim poslije Irana, jer nije htio biti crna ovca), tovarilo mu se na ledja sve zivo pa i to da namjerno nije htio igrati protiv Portugala, mislim vjerujemo jednom Ciri varalici staroj a pljujemo nasu legendu, uzas
pa evo i sad trpi nepravde, mislim ok treba izabrati nekog "mladjeg" kapitena sve to stoji ali da se on ne nadje u kombinaciji za kapitena, da ga Pape ni ne spomene, jos izjavljuje da ne zna hoce li ga pozvati, plus i ovi novinari na silu ga tjeraju iz repke, covjek fino izjavi da jos uvijek zeli igrati ali ne novinar na ovom portalu hladno napise kako se ocekuje da se i on povuce...eto sta sve covjek trpi a realno je nasa legenda, covjek koji je mozda i najvise donio ovoj repki...nemamo mi respekta ni prema kome, zato i ne zasluzujemo nista vise od povremenog izleta na neko prvenstvo gdje smo vreca za trpanje
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Svaka čast, potpisujem.
Mislim da je ovaj momak neopravdano zapostavljen, pročitao sam šta je Sušić rekao i meni je odmah to upalo u oči da nije Misimovića ni spomenuo.
Neki ovdje čak guraju nekakvog Hajrovića umjesto Misketa (i Ibiševića).
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.