Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Omerbavarac » 03 mar 2010, 23:43

daffy je napisao/la:pa nema zamjene za Gigija.. ne postoji golman koji ga moze zamjeniti.. Manninger jeste odlican.. ali nije Buffon..

ko bratu ti kazem, nemoj se djaba nadati.. iskreno, ne postoji ni teoretska sansa da ce Gigi preselit iz Juventusa.. kada Del Piero ode a to je na kraju sljedece sezone Gigi postaje Il Capitano.. sto nije mala stvar postati u Juventusu.. ima porodicu u Juventusu i sve je postavio da mu zivot tece u Torinu.. ostao kada je bilo najteze, nasmijao se kada mu je City ponudio 120m.. stvarno nema nikakve sanse da on predje iz Juventusa.. isto kao da se neko pocne nadati da bi Xavi mogao preci u drugi tim ;)
Dum spiro spero. Latinska izreka, dok disem nadam se. ;)
Zizou je bio ziva legenda stare dame, ali napusti Torino.
Sta ce u Cityu. Njemu ne trebaju pare, on zeli titule, a to mu City ne moze priustiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 mar 2010, 02:43

jeste li znali da je buffon htio napustiti juventus i preći u milan ono ljeto kada se pojavio calciopoli? sjećam se da je to u par intervjua spomenuo. jednostavno htio je promijeniti sredinu, sa juventusom je tada imao nekoliko scudetta i tada je osjećao da mu fali liga prvaka koju bi sa milanom osvojio (milan je naredne sezone osvojio u ateni ligu prvaka). kažu da je i njegov djed bio golman u milanu. ali da ne ispadne papak ko cannavaro, ibrahimović, emerson, zambrotta i ostali odlučio je da ostane. tako da je teško očekivati da će u 31. godini života napustiti svoju zemlju bez obzira što će mu bavarci ponuditi dobre pare.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 mar 2010, 10:36

za to nisam cuo.. ono sto znam da je od pocetka rekao da ce ostati i ostao je..

Zizu nije bio legenda.. Zizu je bio zvijezda Juventusa.. isto kao i C.Ronaldo u Unitedu.. mi napravili od njega igraca i prvom prilikom ga prodali.. igraci kakve ja iskreno ne volim, oni koji trce za parama.. ali njegov odlazak iz Juventusa je samo pomogao Juventusu, nije odmogao.. pa kakav je papak bio dok je igrao, koliko crvenih je dobio.. :roll: i nikad u interviewu ili nekim drugim sranjima nije spomenuo Juve.. samo Real i Real.. zato je 2003 dobio svoj Real..

David
Alessandro
Pavel

!!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 mar 2010, 14:08

Juventus u trci za Higuaina

Prema pisanju španskih novina Sport, Juventus se interesuje za napadača Real Madrida Gonzalo Higuaina i mogao bi već ovog ljeta da pošalje ponudu za njega.

Higuain još nije produžio ugovor sa Realom i Juventus želi da iskoristi tu situaciju.

Mancherster City je povezivan tokom ove sedmice sa Higuainom i Sport tvrdi da je Premijerligaš potvrdio svoje interesovanje za ovog 22-godišnjaka.

Higuain trenutno zarađuje 1,8 miliona evra po sezoni u Real Madridu, ali želi da ima istu platu kao i Karim Benzema.

Iaquinta: Sa mnom će Diego biti onaj pravi

Napadač Juventusa, Vincenzo Iaquinta, se oporavio od povrede i očekuje se njegov povratak na teren, a u intervjuu za Tuttosport je da veoma optimistične izjave:

"Nestrpljiv sam da se vratim na teren. Zajedno sa mnom i Diegom, Juventus će se vratiti na pravi put. Pomoći ću Diegu. Sada želim da osvojimo Ligu Evrope i da završimo prvenstvu među prve četiri ekipe na tabeli."

Legendo,kralju,sahu... :D dok ste ti i diego na pocetku igrali bili smo nezaustavljivi...4 mjeseca su mnogo al nadam se da ces se uspjesno vratiti.....joj kolko ga volim...steta zbog povrede :( al dzaba....vratice se jos jaci...BRAVE HEART ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 mar 2010, 19:59

omerbavarac je napisao/la:Nije Gigi zelio ici kad je najteze bilo, cuvao se za Bayern. Sanjao je ponudu iz Bavarske prijestolnice koja nikad nije stigla. :D :D
To je ta prilika. Pocinje se pomalo zakuhavati. Sad ili nikad.
Ja bih vam dao Bilala, ali samo na posudbu. :D
Omere dalje ruke og Gigija ti i tvoj Bayern, da ne bi bilo po prsticima :mrgreen:

Dobri ste vi to skontali, vi bi nama Bilala sa staklenim nogama, a mi vama SpiderMan-a da plete mreze po golu, ha???? :D

Cisto sumnjam da ce GIgi gdje iz Torina, jer kad nije otisao kad je bilo najteze nece ni sada.

Al ipak moram priznati da me je malo strah, jer cesto pominje da bi volio titulu CL, jer mu je samo to jos ostalo, a sa ovakim timom kakva je nas jos ce proci koja godina ako se sta hitno ne poduzme da bi taj san ostvario. Jedino me malo strah toga, ali opet on je legenda i prevelik binaconerro da bi to uradio.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 04 mar 2010, 20:20

sarajlija89 je napisao/la:Juve nudi Buffona i keš za Riberyja
Dalje nisam ni citao. I ovo je previse. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 mar 2010, 20:31

hahah cuj juve napravio Zizoua ! Dovoljno ste rekli drzite se Palerma !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2010, 20:39

a ko drugi nego Juve,Juve ga je lansirao u nebesa,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 mar 2010, 20:45

Andres je napisao/la:hahah cuj juve napravio Zizoua ! Dovoljno ste rekli drzite se Palerma !
:roll:

evo ja sam se ufatio.. sta sad?

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 mar 2010, 21:18

Adinjo je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Nije Gigi zelio ici kad je najteze bilo, cuvao se za Bayern. Sanjao je ponudu iz Bavarske prijestolnice koja nikad nije stigla. :D :D
To je ta prilika. Pocinje se pomalo zakuhavati. Sad ili nikad.
Ja bih vam dao Bilala, ali samo na posudbu. :D
Omere dalje ruke og Gigija ti i tvoj Bayern, da ne bi bilo po prsticima :mrgreen:

Dobri ste vi to skontali, vi bi nama Bilala sa staklenim nogama, a mi vama SpiderMan-a da plete mreze po golu, ha???? :D

Cisto sumnjam da ce GIgi gdje iz Torina, jer kad nije otisao kad je bilo najteze nece ni sada.

Al ipak moram priznati da me je malo strah, jer cesto pominje da bi volio titulu CL, jer mu je samo to jos ostalo, a sa ovakim timom kakva je nas jos ce proci koja godina ako se sta hitno ne poduzme da bi taj san ostvario. Jedino me malo strah toga, ali opet on je legenda i prevelik binaconerro da bi to uradio.
Vec sam prije napisao da bi on mogao poletjeti za titulama. Trenutno nije u mogucnosti da ih osvaja. Ukoliko se nesto drasticno ne promijeni, svasta bi moglo biti.
Iako Juve trenutno ima solidnu ekipu, uz nekoliko pojacanja tipa Higuaina koji se spominje, jednog odbrambenog i po mogucnosti jedno dobro krilo. Mislim da ne bi trebalo vise pojacanja, ali da spomenuta pojacanja budu izrazitog kvaliteta.

Evo Ola za Diega. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 mar 2010, 21:22

najnovije vijesti..spominje se zamjena diega i riberya...navodno je vec secco razgovaro sa celnicima bayerna o mogucoj razmjeni.Sve u svemu,ribery je vrh...al nedamo diega ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2010, 21:24

moze..ali u suprotnom smjeru na allianz arenu Diego i Buffon...i zum deal perfekt.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 mar 2010, 21:26

Ma spekulacije i samo spekulacije. Sumnjam da ce se to tako lako ostvariti. Vjerovatno i nemoguce, ali nikad se ne zna.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 mar 2010, 21:28

Saurman je napisao/la:moze..ali u suprotnom smjeru na allianz arenu Diego i Buffon...i zum deal perfekt.. :D
i da nam daju jos lahma i 20 milona ;) ..pa eto vec bi se dalo pricat...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 mar 2010, 22:06

ma najbolje bi bilo kada bi se citava uprava mogla zamjeniti.. tada bi mi enormno profitirali :mrgreen:

povezuju Riberya opasno sa nama.. Buffon - Ribery pa i Diego - Ribery.. ja bi volio ovu drugu, s'tim da im dodamo jos par milioncica jer je Ribery klasa za ovu nasu brazilsku manekenku.. taman bi mogli vratiti u 4-4-2 :) uff.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 mar 2010, 11:09

Diego Ribery zamjena?neka hvala,Diega lupaju po nogama kao i Riberya pa se daleko manje povrijedjuje,Diego mladji,voli Juve,Ribery bi svakih pola sata govorio kako hoce u Real,mogu mislit poslije prvog poraza sa Juventusom on bi rekao da mu se ne svidja trener i da hoce u Barselonu,pa pola sata kasnije u Real hahah neka hvala :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 mar 2010, 11:25

da je to onaj Diego iz Werdera vjeruj mi i ja bi tako razmisljao.. fakat mi je momak drag zato sto je Juventino pravi, ali ne znam zasto pruza ovako slabe partije :(

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 05 mar 2010, 11:27

daffy je napisao/la:da je to onaj Diego iz Werdera vjeruj mi i ja bi tako razmisljao.. fakat mi je momak drag zato sto je Juventino pravi, ali ne znam zasto pruza ovako slabe partije :(
zato sto nema s kim igrati, ako bolje pratis malo vidjet ces da se jedini trudi na sredini, ostali bogalji su toliko staticni da covjek ne moze sve sam uraditi...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 05 mar 2010, 11:30

Sissoko, Melo, Marchisio, Candreva.. bogalji?

prije bi da je on bogalj, jer prosle godine Sissoko i Marcha bez problema Juve doveli do druge pozicije sa Nedvedom koji je mogao odigrati 45minuta kvalitetnih.. ostalo se nije primjetio..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 mar 2010, 15:55

Juventus could sign Brazilian defender Pedro Geromel (24) from FC Cologne at the end of the season. Apparently, the German club chairman Wolfgang Overath is ready to negotiate a deal with the Bianconeri....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []